Du leser nå
Svineinfluensa i perspektiv

1 minutt lesetidSvineinfluensa i perspektiv

For hver person som dør av svineinfluensaen har 1000 barn dødd av fattigdom.

Tall kan brukes til å forvrenge sannheten like mye som å bringe den frem. Jeg har fått denne informasjonen tilsendt fra en leser som ønsker å være anonym. Her er viktig informasjon til alle som lurer på hvordan nyheter vinkles i media.

For hver døde person av svineinfluensaen, dør 1000 barn av fattigdom!

Ifølge Dagsavisen 12/10-09 var det inntil sist helg minst 4.525 mennesker verden over som døde av svineinfluensa. Hvor lenge siden er det det første tilfelle av døde?

I følge Dagsavisen 27 / 04-09 var det da en drøy uke siden Obama besøkte mexico og de første utbruddene skjedde og den første som døde var en antropologist.

Det er nå da ca. 6 måneder siden svineinfluensaen brøt ut.

I følge UNICEF dør det hver dag 25 000 barn på grunn av fattigdom. De dør stille i noen av de fattigste landsbyene på jorden. (Kilde: globalissues.com, facts and stats)

La oss sette det hele i perspektiv: Gjennomsnittlig er det litt over 754 mennesker døde av svineinfluensaen pr. måned over hele kloden. Tilsvarende er det 750 000 barn som har dødd pr. måned i samme periode.

Det hele vil si at for hver døde person av svineinfluensaen er det ca .1000 barn døde av fattigdom!!

Lille Norge regner med å bruke 650 millioner kroner på et massevaksinasjonsprogram. (Dagbladet 26/6-09)

På verdensbasis, hvor mange kroner benyttes ikke til å kjøpe opp svineinfluensavaksinen? Hvor mange barn kunne ikke vært reddet og pengene brukt til å skape et bedre samfunn?

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Mike Cechanowicz
Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Kommentarer

39 kommentarer på "Svineinfluensa i perspektiv"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste