Du leser nå
Stopp massevaksineringen nå!

6 minutter lesetidStopp massevaksineringen nå!

Her er dagens gode nyhet: Det finnes ingen pandemi i Norge!Den dårlige nyheten er at Norge nå holder på å begå sin største helsepolitiske skandale noengang. Det norske samfunnet fortoner seg nå som et gigantisk Titanic-skip som har full fart mot et undervannsskjær.

Her er dagens gode nyhet: Det finnes ingen pandemi i Norge!

Norske myndigheter, fra helseminister til småkommuner kan dermed avblåse de storstilte vaksineringsplanene. Dette fordi svineinfluensaviruset, som media og myndighetene gjennom et massivt kjør av løgner og propaganda de siste dagene har blåst opp til det største fugleskremselet siden nazistenes tid er faktisk svært lite utbredt og ganske harmløst for de fleste.

Den dårlige nyheten er at Norge er på vei inn i sin største helsepolitiske skandale noensinne. Det norske samfunnet fortoner seg nå som et gigantisk Titanic-skip som har full fart  rett mot et undervannsskjær. De som kjenner undervannsskjærets beliggenhet (dvs. innhold og virkninger av Pandemrix) og har kryssjekket med skipets kurs (massevakineringsplanene) konstaterer at stø kurs mot katastrofen er et faktum.

Mange synes at skipets kurs  er vel merkelig og at mange betenkelige ting har hendt sålangt, mens de fleste har nok med sitt mens de tenker at ”de som styrer skuta vet nok hva de gjør, så dette vil nok gå bra”.

Det norske Pandemrix-mannskapet som holder stø kurs med full fart forover består nå primært av media, helsesektoren med leger og helsesøstre som er hjernevasket til å tro at dess mer vaksinering dess bedre, og et økende antall personer som har fått det for seg at de ønsker å få den giftige Pandemrix-injeksjonen jo før jo bedre.

Bare i løpet av den siste uka har norske media, styrt av sine usynlige puppet masters, klart å piske opp et tilnærmet massehysteri i en stor del av folket som har det til felles at de minner om en lemenflokk med en påfallende høy grad av kollektiv samhandling, hvor den kritiske sans på individnivå kan se ut til å være forduftet, spesielt blant media og helsemyndigheter, mao. hos ”Titanics mannskap”.

Norske media og helsemyndigheter utviser nå en slik uansvarlighet og en slik grad av kollektivt sviktende skjønn at det trolig er uten historisk sidestykke, dagene før krigsutbruddet i 1940 medregnet.

Sverige ligger noen uker foran Norge med sitt tidsskjema for masseinjisering med Pandemrix-serumet, og rapporter om virkningene av Pandemrix på friske svenske sykepleiere er illevarslende:

“Rebecka Andersson (39) was the first person to get the shot in Sweden. She became feverish and felt sick to her stomach from the shot. – I lost all energy”, she says.

Another nurse, Jennely (26), could hardly walk five meters after she got sick from the “swine flu” vaccination. She was completely healthy when she got the shot but the day after she had 39 degrees centigrade fever – I could hardly walk the five meters I had to the bathroom”, she says.

-I was shaking in my whole body. It was so severe that I could not even hold a glass of water in my hand., Lotta Lindström says.- I am now thinking about what it is I have been injected with. I really was affected. It feels really unpleasant.”

Se: http://noworldsystem.com/2009/10/22/swine-flu-shot-causes-mass-sickness-in-n-europe

“Mistet all energi “ /  “Kunne knapt gå 5 meter”  / “Begynte å tenke på hva i huleste som var kommet  inn i kroppen via sprøyta”.

Hva kan vi egentlig vite sikkert om innhold og virkninger av Pandemrix-injeksjonen, både på kort og lang sikt ?! Hvor mange negative overraskelser (les: menneskelig lidelse og død) må inntreffe før eksperimentet blir stanset ?

Det er nå kommet rapporter om minst 4 Pandemrix-dødsofre fra Sverige, mao. personer som har dødd kort tid etter å ha fått svineinfluensavaksinen.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/-fire-svensker-doede-etter-aa-ha-vaksinert-seg-2972020.html

De som har dødd kort tid etter vaksinasjon tilhører ”risikogruppene”, dvs. personer med kroniske lidelser samt eldre.

At vaksinen ser ut til å gå hardest utover de som er i risikogruppene har ført til debatt i Sverige om vaksinen simpelthen er ”altfor sterk”:

Flere av de svenske dødsofrene for Pandemrix-injeksjonen har tilhørt risikogruppene

Flere av de svenske dødsofrene for Pandemrix-injeksjonen har tilhørt risikogruppene

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6001249.ab#

I den oppsatte norske ”pandemiplanen” som fungerer som kompass for de (u)ansvarlige norske myndighetene er det nettopp ”risikogrupper» samt gravide (som risikerer å føde barn med autisme eller hjerneskade pga. etylkvikksølvet tiomersal som Pandemrix inneholder) som anbefales å få sine Pandemrix-injeksjoner først.

Situasjonen er mao. slik at den gruppen som har fått verst medfart av sine injeksjoner i Sverige er den gruppen som vil bli de første prøvekaninene i dette uvettige norske vaksine-eksperimentet som ingen vet hvordan vil ende.

Det worst case som nå må vurderes er om det om f.eks. et år fra nå vil finnes titusener eller kanskje hundretusener av nordmenn som kan ha fått varige helseskader, inkludert uførhet eller død av Pandemrix-injeksjoner. Denne muligheten må nå vurderes som reell.

Den verdensberømte finske legen Rauni-Leena Luukanen Kilde snakker i denne videoen om de katastrofale helsefarene som den giftige Pandemrix-vaksinen nå utgjør for Norges befolkning som den ferske helseminister Strøm-Erichsen fredag 23. oktober oppfordret alle til å ta selv om hun ikke har noen forutsetninger for å vurdere konsekvensene dette vil få for den enkelte.

Enhver vaksinering er i realiteteten et eksperiment med uvisst utfall (noe de svært varierte reaksjonene på injeksjonen fra Sverige bekrefter). Det kan også legges til at «Pandemrix-vaksinen er ikke som andre vaksiner…».

Det bør være en pekepinn at Sverige bare etter få dager med Pandemrix-injisering har fått flere vaksine-dødsfall enn svineinfluensadødsfall. Det er forøvrig heller ikke bevist at vaksinen de facto beskytter mot svineinfluensa, da vaksinen som kjent er en hastverksproduksjon som ikke er blitt testet.

”I hope nobody takes the injection especially not children and especially not pregnant women ! It’s a scary, scary, scary propaganda, and people get scared because they don’t know.»
Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde (juli 2009)

I dette videoklippet på 7 minutter, som allerede har fått mer enn 2 millioner visninger på YouTube verden over, advarer Dr. Luukanen-Kilde sterkt mot innhold og virkninger av Pandemrix.

http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde er helt uavhengig, hun er svært velinformert, hun er uredd og hun sier ting akkurat slik de er. Her er et velment råd: Lytt til Rauni-Leena Luukanen Kilde og følg hennes råd; glem bydelsleger, fastleger, helseministre, helsedirektører, Folkehelseinstituttets forgiftnings-propagandister, VGs forsider og logistikken for kommunal vaksinasjonsorganisering.

Det er bare én ting å gjøre nå, og det er at alle planer for massevaksinering blir stanset omgående.

Kan du please bidra til at denne livsviktige beskjeden blir overbrakt til Helseministeren, Legeforeningen, Sykepleierforbundet, de kommunale helsetjenester, Hjelp24, Norges Røde Kors samt Jens Stoltenberg ?

Klarer vi sammen å få endret kursen og få satt på nødbremsen før katastrofen vil være et faktum ?

Vil den delen av Norges befolkning som nå løper ned vaksinekontorene for å få Pandemrix-injeksjonen få en helse som gradvis svekkes pga. forgiftning fra vaksinen ?

Hvor mange døde og vaksineskadde vil Norge ha om 1 eller 3 år fra Pandemrix-injeksjoner ? Hvorfor ikke heller stoppe i tide ?

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
25%
Opplysende
75%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

668 kommentarer på "Stopp massevaksineringen nå!"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste