Du leser nå
Si nei til svineinfluensavaksinen

3 minutter lesetidSi nei til svineinfluensavaksinen

Last ned flyers, posters, infobrev og massekopier dem fra skoleplassen, arbeidsplassen, eller biblioteket, og spre dem til så mange du klarer!

Svineinfluensavaksinen er nå like rundt hjørnet og skal etter planen være klar i siste halvdel av oktober. Etter et halvt år med skremselspropaganda, fryktinngytende nyhetsinnslag, ramaskrik og krigstyper i avisene, er det nå – for første gang i historien – duket for massevaksinering av befolkningen i Norge.

Vi er imidlertid etter hvert blitt ganske mange som stiller oss kritsk til at myndighetene velger å gå i gang med å massevaksinere Norges befolkning mot svineinfluensa; en sykdom norske helsemyndigheter for bare noen måneder siden hevdet at 13.000 nordmenn kunne dø av innen oktober, men som altså har vist seg å ikke være farligere enn vanlig influensa.

Ti Grunner til å Si NEI til Vaksine

Klikk for stor bilde. Last ned og spre videre.

Til nå har 5 personer mistet livet i Norge, og ikke av svineinfluensa alene.
Myndighetenes skrekkscenario kan derfor ikke betegnes som annet enn en total skivebom, noe som i seg selv burde være nok til at planene om å massevaksinere det norske folk i det minste ble tatt opp til ny vurdering. Men, slik forholder det seg altså ikke, tvert imot.

Til tross for at sykdommen forløper langt fredeligere enn fryktet, jobber det statlige norske propagandaministeriet nå på spreng – for å få overtalt så mange som mulig av oss til å ta vaksinen!

Dette til tross for at et overveldende flertall av leger og helsepersonell verden over frykter at vaksinen ikke er tilstrekkelig testet, at det åpenbart mangler sikkerhetsdata, at vaksineprodusenten fraskriver seg ethvert ansvar og at man heller ikke kan utelukke at man blir mer syk av vaksinen enn av influensaen, bare for å nevne noe.

At dette er betenkelig, er et så svakt uttrykk at det nærmest lyder som en vits å bruke det. I virkeligheten er det en uhyrlighet uten motstykke i norsk helsepolitikk.

Myndighetene og vaksineprodusentene opererer som et tohodet troll, som på den ene siden promoterer sykdommen gjennom massiv skremselspropaganda, samtidig som de driver intens markedsføring av vaksinen på den andre siden. De fremstiller sykdommen som en livsfarlig epidemi, og tilbyr samtidig redningen i form av en vaksine som de utelukkende og ensidig markedsfører som et sikkert, sunt og trygt helsetilbud.

Vi ønsker derfor å bidra til å sette fokus på de mange faremomentene som er knyttet til denne vaksinen, og lanserer i den forbindelse en aldri så liten internett-kampanje.

For å nå ut til det brede lag av befolkningen har vi laget noen ”elektroniske” flyere, pandemrixgrflyersom du fritt kan kopiere og spre rundt på nettet.

Du kan sende dem som e-post til venner og familie, legge dem ut på egen nettside, på twitter, identi.ca, facebook, origo eller andre nettsteder du anser som relevante.

Kampanjen er et samarbeid mellom Nyhetsspeilet.no, NWO Resistance Norge, Boilingfrog og Folk for Frihet.

Folk for Frihet har i tillegg tatt initiativ til en demonstrasjon/informasjonskampanje i Oslo, lørdag 17. oktober!
Alle som stiller seg kritisk til massevaksineringen mot svineinfluensa og helsemyndighetenes fremferd i denne saken, bør møte opp og vise sin misnøye! Oppmøte er kl 14 ved tigeren utenfor Oslo S!

Vi håper så mange som mulig ser viktigheten av å støtte opp om disse tiltakene.
Det gjelder ditt og dine nærmestes liv og helse!

Om du ønsker å være med på flere kommende folkeaksjoner, så har Armin Bahrami her på nyhetsspeilet allerede samlet en liten liste, men vi trenger enda flere engasjerte mennesker i Oslo området. Send mail med kontaktinformasjon til Armin@nyhetsspeilet.no

Advarsel_-_Vaksine_mot_Svineinfluensa
http://dl.getdropbox.com/u/1294856/Advarsel.pdf
Dette informasjonsbrevet kan du printe ut på vanlig A4 ark og spre til så mange du kan for hånd.
Veldig nyttig og viktig informasjon samlet på et ark.

På forhånd takk!

stoppflyer pandemrixflyer

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
100%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Dan H. Slettevolden

31 år gammel familiefar, bosatt i Harstad. De siste fem årene har han jobbet innen skoleverket. Blant hans lidenskaper er musikk og litteratur, de to han har viet mest tid til.

Kommentarer

210 kommentarer på "Si nei til svineinfluensavaksinen"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste