En god araber er en død araber, i følge Hollywood.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn | Video
  11.10.2009 4:54   (Oppdatert 03.01.2010 10:47)

Har du sett en araber?

Har du vokst opp med Hollywood-filmer? Drar du ofte på kino? Da har du sikkert fått med deg at arabere og muslimer alltid er skurkene i filmen, mens de godeste amerikanere med godvilje og jubel dreper arabere med millitær overlegenhet og redder verden fra deres ondskap. Det finnes over 300 slike filmer; kanskje du har en eller to i DVD-hylla di? 

Du har kanskje barn og har med god samvittighet latt dem underholdes med vår trofaste Walt Disney?
Familiefilmen Alladhin handler om en rørende historie hvor en skitten, liten gategutt får alt han ønsker seg fra en ånd i en lampe, om flyvende tepper og skumle blikk fra menn med store barter og skjegg. Har du noen gang tenkt over hvordan et barn oppfatter det? Kanskje vi har helt glemt det, da vi også er vokst opp med filmer og TV-serier som dehumaniserer arabere og muslimer som de mest barbariske og morderiske, terrorister, tyver, voldtektsmenn, flykaprere, røvere, huleboere, og relgiøse fanatikere som vil sprenge alt i «Allahs» navn.

REEL BAD ARABS

Internationally acclaimed author and media critic, Dr. Jack G. Shaheen, is a committed internationalist and a devoted humanist. A Pittsburgh native and former CBS news consultant on Middle East Affairs, Shaheen’s lectures and writings illustrate that damaging racial and ethnic stereotypes of Asians, blacks, Native Americans and others injure innocent people. He defines crude caricatures, explains why they persist, and provides workable solutions to help shatter misperceptions.

Denne prisbelønnede dokumentarfilmen:
«REEL BAD ARABS» (Reel betyr [film-]rull)
setter fokus på hvordan Hollywood skaper holdninger blandt folk, hvis du ikke har sett så mye på filmer, så har du kansje en venn som har sett på mange filmer, og kansje dere har hatt en samtale engang, om arabere og hvorfor vi må leve med denne frykten av å sitte ved siden av en araber på flyet? Hvorfor må vi tillate å stå i kø på flyplassen, og hvorfor får vi ikke ta med egen veske ombord? Det er lett å falle i fellen og skylde på araberne, som vi er forhåndsinnstilt til å gjøre. De første filmene med Ali Baba og de førti røverne kom på tidlig 50-tallet og helt siden da har det vært storsuksessfilmer hvor islamske ekstremister forhindres i å sprenge verden.

Hvordan er det med den ekte verden? Hvordan reagerer vi når vi ser en nyhetsbegivenhet hvor det omhandler situasjonen i Midt-Østen? Vil filmverden smitte over til den ekte verden? Husker godt hvordan jeg som liten kjøpte Supermann-drakt og hoppet fra skoletaket fordi jeg trodde på TV boksen. Våre hjerner går etter 5 minutter med TV-titting over til en tilstand som er passiv og dermed mer mottakelig for ubevisst informasjon.
I vår underbevisthet blir alt vi ser blir lagret som langtidsminner uten at vi engang vet det,  slik at vi assosierer bilder av terrorister, skurker, og udyr når vi hører om 30 palestinere som døde i et feilkoordinert flyangrep. Vår empati har dessverre blitt drevet fra oss og derfor blir det vansklig å vise medmenneskelig oppførsel som  medlidenhet og medfølelse til et undertrykket folk uten evne til å forsvare seg.

1980-tallet tok det seg opp og antall generaliserende og ofte rasistiske filmer økte sin produksjon.
Det er nesten som om Hollywood og krigsindustrien jobber hånd i hånd, for en ting er viktig for en supermakt som skal leke verdenspoliti: den trenger å støtte fra befolkningen, de må føle seg patriotiske, og der gjør Hollywood resten av jobben. Allerede ved begynnelsen av 90-tallet var den amerikanske befolkning plyndret for kunnskap og innsikt om araberland; istedenfor spilte media og filmindustrien på folks følelser. Det er mye lettere å folk til å reagere på denne måten, og folket var klare til å «kick ass» i 1993. Irak ble innvandert med svært liten, nærmest null nasjonal opposisjon mot denne krigen.

Virkeligheten er langt ifra det du ser fra Hollywood. Om du er en av dem som tror at USA stod bak 9-11 angrepet, så er det et perfekt skalkeskjul å legge skylden på araberen. Men om du fortsatt tror en ekstremist gruppe ved navnet Al-qaida bærer ansvaret, så still deg selv spørsmålet: Hvorfor generaliserer vi over alle muslimer? Når det var kansje 0.0003% av den muslimske befolkning som fløy 2 kaprede fly i 2 skyskrapere i New York, som kollapset 3 tårn. Ku Klux Klan har drept flere uskyldige mennesker pga feil hudfarge, eller rase og tilhørlighet. Ofte som godtroende kristne med kors og bibelvers, men vi sier ikke at alle kristne er morderiske rasehatere?

Dette har skapt en frykt for arabere og ikke-vestlige generelt blandt vestlige land hvor Hollywood-kirken har avtaler med bensinstasjoner, Peppes pizza, Canal digital, og utleieforetninger. Islamofobien er faktisk godt inngrodd i oss, voksne  som barn; vi «vet» hvordan arabere ser ut, men vi blir aldri fortalt hvorfor de ser sånn ut.

De viser aldri bilder av palestinske barn som blir skutt av israelske triggerhappy soldater, eller hvordan livet er i Gaza etter 40 år med okkupasjon. Den verden eksisterer ikke, fordi vi lever i Hollywood, hvor krig er fred, ignoranse er styrke, og Nobels fredspris blir gitt til massemordere.

SE FILMEN HER : 

http://video.google.com/videoplay?docid=-223210418534585840#

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kontakt forfatter | Flere artikler av (116) | Forfatters nettstedKommentarer

132 kommentarer

 1. LiseBRPHULK sier:

  Lise Tollefsen Slembe
  Borgerrettighetspartiet (BRP)
  og HULK org.
  http://www.hulk.no

  La men si det slik, Jeg blir oppriktig lei meg her når jeg leser denne sterke uttalsen om at «muslimer som kommer hit bør å konvertere til kristendommen.» At de må tilpasse seg det norske systemet er en helt annen sak. Det må de selvsagt akkurat som at jeg som norsk måtte meg tilpasse meg i et land som for eksemple Morokko. Jeg har i lang tid hatt kontakt med unge muslimske i Morokko og ikke lenge siden sendte jeg et kamera ned ditt til noen fattigstilte unge som la frem en godt gjennomtenkt plan om å starte sin egen lille turistnæring der de tok turister med på sightseeing for å så servere tradisjonell Morrokansk mat til dem i de fri. Jeg satt faktisk med tårer i øynene her når jeg så de tre unge på msn kameraet mitt der alle skrev i tur og orden ned detaljerte planer på engelsk og spurt meg om det var mulig for meg og legge ut en invitasjon til norske på min HULK side om dem for å se responsen. To av disse unge var foreldreløse og kasteballer mellom den ene jobben etter den andre for i perioder ikke ha noe jobb i det hele tatt og må dermed nøye seg med å spise mat fra søppelkontainerne, hvis de finner noe.! Jeg har kjent til dem ett år nå etter å ha møtt dem på tagget der jeg har min egen side om fattigstile barn og unges FRYKTELIGE verden. Disse barn og unge lever fra «hånd til munn» hver dag i et helvets liv som så visst ikke er et liv for noen barn og vokse opp i.

  Vel, tilbake til de tre unge. Jeg sendte ett av mine to kameraer ned til Morokko men det kom selvsagt ikke frem med ble stjålet i tollen i likhet med all min bagasje som ble stjålet i tollen da jeg en gang var turist i Israel (Eilat). Men dette hadde jo de tra advarte meg mot – å sende kameraet mitt til dem. Det eneste de altså hadde bedt meg om var å hjelpe dem å formidle ut deres turistplan til norske som eventuelt hadde tenkt seg til Morokko.

  Og nå over til det jeg først startet med, dette som du Beltzebob mener om at muslimer som kommer hit bør kovertere til kristendommen. Jeg kan ikke se med min egen fornuft at det finnes så mye kristendom i den kristendomspolitikken vi har her i Norge. Ei heller ikke kan jeg se at muslimer i endel land oppfører seg som gode mennesker når de går hen og steiner unge kvinner og unge menn foran en hærskrare av mennesker i Iran og Irak som en gjeng med mordere av menn gjorde med den 17 år gamle Dua Khalil i 2007. Holdt forresten en minnetale i Bergen for henne der temmelige mange kurdere var tilstede, menn og kvinner. Jeg glemmer aldri TVs fryktelige TV- opptak med denne unge uskyldige kvinnen som ble steiner ihjel bare fordi hun var forelsket i en muslimsk unge mann som ikke var av samme klan som foreldrene til Dua Khalil og innbyggerne i byen Dua var oppvokst i. Og det er klart Armin at dette setter sine preg i oss nordmenn her hjemme å vite at man har slike djevelske skikker i endel muslimske land. Når det er sagt har kristendommen igjennom sin tid hatt sine «brennbare» tradisjoner der misunnelige «kristentroende» menn brente kvinner på bålet for å få «utløsning» for sin innebygde sjalusi og alle komplekser. Jeg hører nå at selv endel Israelere fortsatt steiner sine kvinner ihjel, de som kaller seg «guds utvalgte!!!»

  Her på Nyhetsspeilet har jeg fått inntrykk av at man snakker mye åpentlyst om de indre verdiene i oss mennesker. Dette å tolerere hverandre som man er og samtidig godta at vi alle trenger vår egen tid til å vokse og utvikle oss som åndelige gode mennesker. Jeg liker dette Nyhetsspeilet, for så har alle som kikker innpå her muligheten til å yttre seg fritt om ett og samme tema, nemlig hvordan vi skal forløse oss fra verdens ondskap der ute og hvordan vi hver for oss og i felleskap kan jobbe mot ondskapen der ute. Inntrykket jeg her sitter med denne tidlige morgenen og forøvrig er at alle dere som er gjesteskribenter og kommentatorer er her med det ønske og mål Å FÅ TIL FORANDRINGER TIL DET BEDRE FOR MENNESKHETEN DER UTE. Dere er som meg, LEI av all djevelskkap som eksisterer der ute, mindkotrollering, konspirasjon og korrupsjon, et farlig spill mellom liv og død som statsmaktene i denne verden med deres rike korrupte forretningsforbindelser står ansvarlige for,. Nå har vi sett det alle her, d.v.s fått bevis etter bevis manifestet i hver enkelt av oss hvor virkelig FARLIG spill våre politikere driver med deres dobbeltsidige og dobbeltmoralske politikk og hva slags korrupte forbindelser våre politikere fortsetter sitt samarbeide med. Og at Barack Obama et utnevt til å motta nobel fredspris vet du som jeg her bare er nytt spill for å få gjort mannen Obama til en «helgen» før Den Nye Verdens Order blir et faktum. Vel, Den Nye Verdens Order er allerede i gang…og en NY KRIG er allerede i gang. Den startet for fullt den dagen vi fikk nyss gjennom den australske journalisten – Jane Bürgermeister om hvem som står bak denne svine-influensaen og hvem som videre har skapt disse helsekadelige of dødelige vaksinene som nå er å finne her hjemme. Og snart vil det bli opptøyer rundt i hele verden når folk virkelig høylydt begynner å protestere mot disse vaksinene.

  Psykiatrien- og legemiddelindustrien bakmenn/kvinner er desidert de verste og farligste forbindelsene våre politikere fortsatt «lovpriser» for sine mennesketilintetgjørende medisiner og behandlingsmetoder, for de har med sitt store pengekarosseri tilgang til de meste og fritt spillrom til det å utføre det verste for ,mennskeliv der ute. Og det finnes nok av psykiatere innen det politiske maktapparatet i denne verden.

  Selv tror jeg på MIN GUD, den guden som finnes inne i meg som er MIN EGEN SAMVIITIGHET. Den guden er fakstisk den sanne guden og den guden mange kaller med navn «Gud» men som allikevel ikke har forstått er ens egen samvittighet. Når man tar i bruk sin egen samvittighet som det levenskapte menneske vi alle er, vil man også aldri kunne finne på å gå så langt som å steine, slå ihjel et annet menneske eller feste noen bomber på seg selv for så å sprenge et stort antall mennesker i luften med seg selv!
  Ei heller ikke vil man men samvittighetens gud fordømme et annet menneske som er annerledes enn én selv. Hatesnakket man finner på You tube fra Islamister som lærer barna opp til å HATE jøder, tar jeg sterkt avstand fra selv om jeg selv blir både kvalm og dårlig av å vite at det finnes en gjeng krimillle jøder som tror de eier størstedelen verden og jorden befolkning. Og disse jødene møter altså Jens Stoltenberg og andre av våre politikere på jevnlige Bilderberg sammenkomster!

  Og jeg blir kvalm og dårlig av å vite at vår regjering her i landet driver sin egen «pendel» politikk og dobbelspill, der de i det ene øyeblikket roper høyt om de stakkars Palestinerne som bør ha rett til å få bli der de er og ikke drives ut av Israelske soldater men i neste øyeblikk leser man i media om at denne regjeringens politikere mener det er viktig at Norge fortsetter et tett samarbeide med Israel!

  Nei «våkn opp folkens» er min tanke når jeg kikker ut av mitt eget vindu til en verden som er i ferd med å forgå som årsak av ondskap vi snart ikke har kontroll over å få stoppet! Vel, det vil si, at vi har faktisk ikke noe annet valg hver enkelt av oss enn å få stoppet denne ondskapen i felleskap. Men det gjør vi ikke ved å sitte her og diskutere hvorvidt noen gruppe muslimer er grusomme eller kristne fanatikere.

  Bare noen åpent belyste tanker fra meg før jeg starter min dag…

  GD Star Rating
  loading...
 2. curious sier:

  Jeg stemmer for delt fredspris mellom Smurfen og Obama. Jeg har sikkert ikke lest alle innleggene dine Smurf, men de jeg har lest gjør meg glad. Om man kan gi hverandre karakteristikker, så innehar du fredsmeglerrollen!

  GD Star Rating
  loading...
 3. BelzeBob sier:

  Hei. Jeg syns ikke mitt forslag er urimelig…

  Forestill deg at Norge står i brann, og du søker om asyl i Afghanistan, der livet er en dans på roser. Du får så valget:

  A. Konvertere til Islam, la vær å drikke sprit, gå med bikini osv.
  B. Dø i Norge.

  Jeg tror jeg hadde valgt A. Jeg hadde t.om. vært villig til å skrive under på en kontrakt der jeg bandt meg til å følge Afghansk lov – eller risikere å bli utvist.

  ….hvor mange kriminelle arabere/muslimer har jeg møtt i Norge og Sverige? Mange. For mange.

  GD Star Rating
  loading...
  • arifkarim sier:

   Igjen: Typisk Generalisering Bob! :)
   Det fins flere muslimske land idag, noen med nesten ingen islamske-lover som Egypt og noen med sterke radikale lover som Afghanistan… Hvorfor putter du alle i samma bås?

   Mange nordmenn bor i muslimske land og lever i fredelig vis uten å konvertere seg. Dem har egne skoler, egne institusjoner. Dubai og Qatar er få eksempler. Eneste problemet med nordmenn er at dems syn på muslimsk innvandrer er som en fattig luse idiot tygger på gata. Hvorfor vil en muslim flytte fra sitt kjære hjemlandet hvis ikke nordmenn / andre-vestlige folk tvangsutnytter deres kostbare naturressurser?

   Alle vet hva skjedde med de muslimske landa som prøvde å nasjonalisere sine industrier. Saddam, Mosaddaq, Bhutto, Shah Faisal… Alle disse var uavhengighets forkjempere og ble møtt med døden / tvangsbortføring…

   Dessuten utvandrer jo også hundre-tusenvis av nordmenn fra Norge til USA for rundt 150 år siden da Norge var en luse-fattig land! Klagde ikke amerikanerne over dette? O nei da, selveste amerikanerne var jo innvandrere i indianernes land!

   Folk har og alltid vil bevege seg mot bedre steder. Så slutt og klag over bare muslimer som ødeleggere… Europeerne har faktisk gjort mer skade på andre sivilisasjoner enn det få mulimske minoriteter noen gang kommer til å gjøre i Europa.

   GD Star Rating
   loading...
   • Askeladden sier:

    Jeg er dønn enig i at de arabiske landene må få lov til å nasjonalisere seg og alle andre land for den saks skyld, det er etthvert folks rett, men du kunne også lagt til Allende og Hitler på den listen.

    Du velger også å se bort i fra at vest-europere av arisk herkomst er de som bygget Amerika, ikke trygdede innvandrere, en vesentlig forskjell mao.

    GD Star Rating
    loading...
    • Vet du at Hitler så på Iran som et monument ?Vet du at den ariske rasen opprinner fra Iran?

     Han bygget motorveier og la tog linjer over store deler av landet for han så på dette stedet som sivilisasjonens vugge. :)

     Hitler er ikke så ille som vi alle tror. Han var en nasjonalist, som ønsket det beste for sitt eget folk. Når han kom til makten var landet knust som følge av versailles pakten og wilsons 13bud. Planer om å ta over verden eksisterte lenge før han kom til makten, sionistene var først ute med sions vise protokoller.

     Hele Holocaust er en stor bløff, og du kan se en vestligprodusert dokumentarfilm som er ulovlig å besitte eller se på i 12land idag.

     Den heter «JUDEA DECLARES WAR ON GERMANY»

     http://video.google.ca/videoplay?docid=4138523842550891901#

     Etter å ha sett denne, lurer jeg på om hitler egentlig var så slem som sionistene og jødene har fremstilt han som ?

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     Jeg er fullstendig klar over at iran betyr det ariske folks land, men som generelt skjer over tid så har den opprinnelige genestiske arven blitt «utvasket» av omkringliggende folk om jeg får lov til å bruke et slikt ord, men vi er definitivt i slekt, det blir fortsatt født blåøyde og blonde mennesker i Iran, men dog ikke på langt nær i samme skala som i europa

     jeg er også cheerleader som faen for Iran, jeg håper virkelig de vinner den krigen som de nå er i ferd med å bli påtvunget og jeg håper at de ydmyker sine fiender.

     Jeg er fullstendig klar over at holocaust er en løgn uten sidestykke i historien, den blir også aktivt brukt mot mitt folk for å «bevise» at vi er minst like ille som «dem» og kan derfor ike motsette oss denne multikulturen som vi i dag blør under.

     Alle som vil komme til sannhetens konklusjon om andre verdenskrig og Hitler bør se denne youtube kanalen før den blir slettet.

     http://www.youtube.com/user/THELINDGRENN

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Askeladden:
     Nå får du holde opp med dette ariske-hvit-blåøyde rase-tullet ditt fra andre verdenskrig! Hva er det en svart-negro / brun-asiater / rød-indianer ikke klarer (fysisk, psykisk, åndelig, mentalt) som en ren hvit «perfekt» klarer. Hæ? Bare svar meg det ordentlig ellers hold munnen når du snakker rasistisk om menneskeraser!

     GD Star Rating
     loading...
    • Vandalf sier:

     «Hitler er ikke så ille som vi alle tror»

     Du har helt rett, Armin. Han var verre…

     «Han var en nasjonalist, som ønsket det beste for sitt eget folk»

     Med unntak av de som tenkte annerledes, var i opposisjon, var homofile, som var psykisk utviklingshemmet etc…

     De ble forfulgt, mishandlet og drept!

     Noen ganger tror jeg nesten ikke det jeg leser…

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     såså arifkarim, ingen grunn til å være stygg i kjeften, jeg sier deg bare det jeg selv har observert over lang tid, at du ikke tåler trynet på blåøyde blonde folk får være din egen sak.

     jeg ser ved observasjoner ser at rasene er forskjellige i handlingsmønstre og fysikk, gjør dette meg til en rasist?

     GD Star Rating
     loading...
    • Vandalf sier:

     Askeladden sa;

     «jeg ser ved observasjoner ser at rasene er forskjellige i handlingsmønstre og fysikk, gjør dette meg til en rasist?»

     Ja det er du i aller høyeste grad. Så lenge du knytter handlingsmøsntre opp mot raser, vel og merke.

     Du finner moderate muslimer og radikale hvite og vice versa.

     Comprende?

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     BZZZT

     Enkelte raser kan ha en større formeringstrang enn andre grunnet innavl og lignende som igjen resulterer i f.eks problemer med seksualitet

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     http://www.youtube.com/watch?v=gPBEqpggN3Y

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     «Enkelte raser kan ha en større formeringstrang enn andre grunnet innavl og lignende som igjen resulterer i f.eks problemer med seksualitet»

     Jeg visste at denne artikkelen av Armin kommer til å tiltrekke «splitt-og-hersk» meglerne…

     Da er vi igang med å rose opp enkelte raser ved å nedsette andre…. istedenfor å finne mangfoldet og harmonien som skapes av en blandingskulturen…

     Velkommen tilbake til skolebenken… folkens! :)

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     dette mangfoldet du snakker om fører til enfold og ødelegger det faktiske mangfoldet.

     Alle raser har rett til å eksistere, alle raser har krav på beskyttelse untatt den hvite vest-europeer virker det som.

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     Angående splitt og hersk arifkarim

     En del av den nye verdensordens plan er jo selvsagt å degenere det norske samfunnet slik at Ola og Kari ikke lenger er forent, dette gjør de med massiv immigrasjon fra den tredje verden, dette ødelegger det faktiske mangfoldet og reduserer oss på sikt til en kjedelig masse uten variasjon.

     De kommer ikke til å gi seg for vi har blitt en ugjenkjennelig suppe, ett folk som er forent gjennom rase og kultur er en trussel for den nye verdensorden.
     Jeg skjønner at dette kan være hardt for innvandrere å godta, spesielt innvandrere med gode intensjoner.

     Globalt sett så er vi, de ariske, allerede en minoritet, spesielt den nordiske grenen.

     Det siste er at UDI nå utvider mange asylmottak i dette landet, asylmottak som folket i sine respektive områder ikke ønsket i utgangspunktet, det brenner for tiden i folkesjela, vi ønsker en løsning, en grense, ett vern.

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Askeladden:
     Hvor var deres «NWO» da millionervis av nordmenn flyktet til «Amerika» pga ekstrem fattigdom her i landet. Uten olje, ville også dere ha vært et sted mellom U-land og I-land:
     http://no.wikipedia.org/wiki/Utvandring_til_Amerika

     I USA bor det idag over 4,5 millioner «norske amerikanere».
     http://no.wikipedia.org/wiki/Norsk-amerikanere

     Dem er ifølge din rase eugenikk; Hvit, blond, perfekte menneske, ikke sant?
     Hvorfor ikke kalle dem tilbake til «fedrelandet» enn å klage unødvendig på immigrasjon pga kriser utløst av selveste «Vesten». 😀

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     De som ønsker en ny verdensorden opererte vel på samme måte den gang da som nå da, nemlig med løgner og bedrag, intet nytt under solen slikt sett.

     Man kan spekulere i om at de skapte de forholdene som la til rette for massiv innvandring til Amerika for å få landet til å spille den rolle det spiller i dag, med sine avskyelige metoder, man trengte vel folk med grunnlegger mentaliteten rett og slett, uansett, dette er bare spekulasjoner fra min side.

     Jeg tror du misforstår litt når du sier «det perfekte mennesket» jeg har aldri sagt det, det er dine ord, min bekymring ligger i det at jeg frykter for mitt folks fremtid og hva slags kaos som kommer til å oppstå i tiden som kommer, Ordo Ab chao som du vet.

     En annen ting som er verdt å merke seg er at Amerika i dag lider under den samme galskapen mtp innvandring, nemlig null kontroll, null vern for den etniske befolkningen.

     Dette må settes i sammenheng med de satanistiske kreftene som styrer denne planeten, det er for «dem» ønskelig med den hvite manns undergang.

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Hvitemannens undergang? Hva mener du?
     De samme kreftene som du kaller for NWO, altså illuminati-pakke ødela jo alle andre raser; fra Japan til Chile.
     Først med kolonialismen, så imperialisme og nå globalisme. I alle disse «ismene» stod den hvitemannen som overlegen over andre raser ved konstant bruk av makt, svindel, splitt-og-hersk teknikker og ren lureri.
     Her kan du lese hvordan Rothschild-hvite folka plyndret Indias rikdom:
     http://www.rense.com/general53/hen.htm

     Tenk fornuftig som et menneske, ikke som en rase.

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     http://www.youtube.com/watch?v=duQDVTczGbA

     Sjekk denne Arifkarim.

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     Man ser jo konsekvensene av ukontrollert kultur og raseblanding i Oslo, det er bare å høre på politiradioen så skjønner du fort hvor masse av politiets ressurser som går til innvandrere.

     Jeg er ikke i mot innvandrere, jeg er imot ett system som tar null hensyn til det opprinnelige folket og dets røst.

     Europa og det Eurpeiske mennesket er i fare for å forsvinne fra jordens overflate med den politikk som føres i dag, greit nok, ingen retter gevær mot oss i motsetning til stakkarene som må lide under de ulovlige krigene i midt-østen (som forøvrig forsterker innvandringen), men vi blir angrepet med barnevogner og vår egen snillisme, dette vil på sikt være vår sikre undergang, det europeiske mennesket kommer til å forsvinne fra jordens overflate, absorbert av de som har dominante gener, dette er en villet utvikling fra TPTB’s side, om dette får fortsette i samme skala som det per dags dato gjør.

     Chile og Japan har så vidt jeg vet den samme etninske sammensettningen de alltid har hatt.

     Om man skal forstå verden så er det umulig å ikke tenke i ett raseperspektiv, om man skal tro at vi alle er like og kun pigmenter i huden som skiller oss så kommer man ikke langt, det er faktisk det NWO ønsker at vi skal gjøre, se på oss selv som helt like og ikke akspetere nasjoners suverenitet.

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     Se på konflikten i Palestina og fortell meg at rase ikke eksisterer.

     Se på konfliktene i Afrika og fortell meg at rase ikke eksisterer.

     Rase, kultur og land er alt som er.

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Askeladden:
     Du virker veldig jo naiv når du spør direkte om «konflikter» som alle vet at er selvskapte. Det var ikke palestinerne så takket ja til opprettelsen av staten Israel. Det var FN som påtvunget denne erkløringen på dem:
     http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/nworder05.html

     Tomta der FN byggningen står er donert av Rockefellerne, fremste zionister.

     Forresten, var det ikke kriger i norden da dere var fulle rene? Alle disse slagene i kristendommens navn (egentlig maktkamp) der de uskyldige døde for de mektige? Faktisk hele norge var samlet som en nasjon med sverdet av Kong Harald Hårfagre, noe son også tyder på «konflikt» med de andre små-kongene…:D

     Samene har alltid hatt store konflikter med den norske befolkningen: Kautokeino-opprøret som eksempel? O, nei dette skjedde jo for over hundre år siden, men problemer ble ikke løst før Sametinget ble opprettet i 1987, der nordmennene måtte gi etter for samenes rettigheter og krav.

     Du spør hvorfor konflikt i Midt-Østen. Svaret er: Les historien din! 😀

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     I Palestina så er konflikten av rasemessig karakter, det er bare å studere de fanatiske tekstene i talmuden og det burde bli klart for enhver at dette har med rasisme og gjøre, ett foreldet menneskesyn der palestinerne er undermennesker er hva som ligger til grunn. (amalek).

     Vi har selvsagt hatt våre konflikter her i norden også, jeg har aldri påstått noe annet, men de fleste kriger på kloden er av enten religiøs eller rasemessig karakter, jo tettere forskjellige raser og kulturer lever jo større sjangse er det for konflikter, så enkelt er det bare.

     Du kan jo se hva som nettop har skjedd på ett asylmottak her i landet, dette er ikke på langt nær første gangen dette skjer, grunnen er enkel, forskjellige etnisiteter/grupper/kulturer kjemper om sitt eksistensgrunnlag, noe som resulterer i at blod blir spilt.

     Og please spar meg for navnekalling.

     Min bestemor pleide alltid å si at den som sier det først er det selv.

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Askeladden:
     USA ble verdens mektigste land, til tross for de masse ulike etniske grupperinger, trosretninger, kulture, raser, hudfarger osv. Hvordan kan det ha seg? 😀 Amerikanerne kjempet sammen som ett i begge selvskapte verdenskrigene, selv om «rasisme» ble ikke offisielt avskaffet før 1950-åra.
     I USA har det bodd hvite, sorte, røde og gule sammen i over 600 år nå, uten at noen av dem er «forsvunnet» pga feil-parring. Alle eksisterer der og har lik avkom. Dermed er dine påstander selv rasistiske og ensidige.

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     There we go, du henger deg opp i rasismespøkelses og nekter å se det åpenbare, nemlig at amerika ble bygget opp av folk av arisk avstamning, samme med Canada og Australia, dette er ett ubestridelig faktum.

     Har aboriginerne, eskimoene eller indianerne tatt del i Canada, Australias og Amerikas fremgang? neppe. Negrene på bomullsplantasjene skal ha litt cred for å ha vært med på å bygge opp Amerika til en økonomisk stormakt.
     Hvem eide slaveskipene? vet du det? hva slags rase tilhørte de?

     Research dette.

     At både Norge og Amerika i dag rennes ned av mennesker fra den tredje verden er ikke tilfeldig, det er en del av den samme konspirasjonen, men denne delen av antikrist-systemet nekter du og se fordi at du selv er innvandrer, en fremmed, ikke blandt ditt eget folk.

     Prøv å se litt lenger enn din egen nesetipp.

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Askeladden:
     Ja, brune-kineserne var med i utbygging av USAs første jernbaneverket fra øst til vest:
     http://en.wikipedia.org/wiki/First_Transcontinental_Railroad

     Svarte-slavene jobbet og slet på gårdene, mens de hvite satt og torturerte dem i hjel:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_the_United_States

     Er dette en «menneskelig» behandling fra din kjære «hvite-ariske» rasen som du nå syns når sin undergang? 😀

     Dessuten hva mener du med at Amerika ble «bygget opp» av ariske rasen? Var AMERIKA ødelagt før europeerne kom dit? 😀
     Det eksisterte fortsatt inka, maya og andre aztec sivilsasjoner før dine forfedre nådde det «frie-landet», og «ødela» dem for så å bygge det hele omigjen etter sine egne ville ønsker og grådighet… 😉

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     Du har en selektiv forståelse av historien herr Arif Karim, dette hatet som har blitt instilt i deg mot «vesten» (fellesbetegnelse for det ariske menneskets land) har blitt skapt av akkurat de samme som ønsker den nye verdensorden og når du har utrykt din begeistring for vestens undergang ved flere annledninger her på nyhetsspeilet så gjør du akkurat det dine herrer ønsker at du skal gjøre.

     Tidligere så utgjorde vi europeere 1/3 av klodens befolkning, i dag så utgjør vi kun 10%, dette er grunnet en ønsket politikk av den nye verdensordning og det burde være åpenbart for enhver som er på jakt etter sannheten.

     Hva skulle man gjøre med slavene som jødene brakte til amerika på den tiden? ikke kunne de språket og ikke var det nevneverdig med ressurser til å gi dem noe verdig eksistens, bær i sinn at amerikanerne av europeisk avstamning også levde under dårlige kår på den tiden og at hva hollywood porteretter som sannheten er i beste fall påpyntet, det fantes gode mennesker som tok godt vare på afrikanerne, men dette passer ikke inn i den skolebøkene.

     Fun fact, visste du at de som står for størstepartet av «hat-kriminalitet» i Amerika ikke er hvite (enda de er majoriteten der enda) men Meksikanere og Svarte? men dette er vel den hvite manns skyld det også?

     Med bygget opp Amerika så mener jeg at de skapte en industriell supermakt.

     Kudos for at du skriver omtales oss som «menneskelig» og «hvite ariske» det beviser bare en gang for alle at du ikke erkjenner vår rett til å eksistere som folk og at du gir f.

     Har du noen gang lurt på hvor du hadde vært hen om det ikke var for vårt folks gjestfrihet?

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Askeladden:
     Jeg hater verken øst eller vest. Det er den økonomiske, politiske, samfunnskontrollerte maktspill fra vesten, som er påtvunget alle verdens land under først kolonialismen, så imperialismen og tilslutt globalismens navn, som jeg hater mest!
     Kun få land er igjen som ikke har en Rothschild / Rockefeller kontrollert sentralbank. Korrupsjon florerer i pengemarkedet, samtidig som den delen av vitenskapelige utviklingen, som kunne ha gjort oss alle fri fra indirekte slavisme, blitt opphørt til å eksistere med vilje fra finans-eliten!
     Det er ingen unntatt den ariske rasen som sitter på toppen av pyramiden… og ja de er de mest onde idag… :)

     GD Star Rating
     loading...
    • arifkarim sier:

     Angående gjestfriheten:
     Om den ariske rasen ikke hadde plyndret vårt kjære land India, ville vi fortsatt ha levd i fred og ro. Takket være britenes splitt og hersk teknikker, måtte vi «innvandrere» flytte fra våre hjemland, uten vilje. Fjern økonomiske sanksjoner mot oss, fjern politisk innblanding i våres land, og vi flytter gjerne tilbake med det samme!

     GD Star Rating
     loading...
    • Askeladden sier:

     http://www.youtube.com/watch?v=mCSeSOVCfkk

     GD Star Rating
     loading...
   • Askeladden sier:

    Synes dere det som har skjedd med Malmø er akseptabelt?

    GD Star Rating
    loading...
    • Askeladden sier:

     http://www.aftenbladet.no/lokalt/stavanger/1110921/1_av_18_har_etnisk_norsk_bakgrunn_.html

     17 av 18 menn som er anmeldt i forbindelse med 17 overfallsvoldtekter og voldtektsforsøk i Stavanger de siste to årene, har ikke-vestlig bakgrunn.

     Politiet i Stavanger har i løpet av 2008 og hittil i år mottatt 17 anmeldelser for overfallsvoldtekter eller forsøk på overfallsvoldtekt, medregnet de seks såkalte taxivoldtektene, skriver Stavanger Aftenblad.

     I 16 av de 17 sakene, som omfatter totalt 18 anmeldte menn, er gjerningsmennene beskrevet som ikke-vestlige av ofrene.

     Politioverbetjent Tor Erik Riska Thorsen i Rogaland politidistrikt er spesialist på etterforskning av seksuelle overgrep. Han mener forklaringen er enkel på at ikke-vestlige menn er overrepresentert på statistikken: Urgammelt kvinnesyn og lite åpenhet om seksualitet.

     http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=592265

     GD Star Rating
     loading...
 4. BelzeBob sier:

  …På samme tid har Armin et godt poeng; araberne og Islam fikk skylda for 9/11. 9/11 og de andre terror angrepene de siste 10+ årene.

  Jeg har også sympati for araberne, Iran f.eks, håper jeg får være i fred. Og det hadde jo vært fint om Jødene kunne begynne å behandle araberne i Palestina bedre.

  Men det er et problem som må adresseres, og det er islamsk fundamentalisme, og en del psykopatiske holdninger og forferdelige skikker forbundet med denne. Jeg mener det er viktig å holde slikt vekk fra samfunnet vårt. (At araberdamer «liker» å kle seg ut som spøkelser tror jeg ikke på. Dette er jo sykt. Like sykt som at norske jenter fortjener å voldtas fordi de ikke kler seg i burka.)

  Selvfølgelig kan muslimer få lov å være muslimer, t.om. i Norge. Men kan de ikke være det på en litt mer diskret/hensynsfull måte? Akkurat som du og jeg kan ha vår tro (kristen/Åsatru/satanist/hindu/teosof…) uten å gjøre en stor sak utav det og lage masse bråk og ubehageligheter? Og, det må jo gjøres knitrende klart at norsk lov gjelder, og ikke Sharialoven hjemme i landsbyen de kom fra.

  Anyway, Kristendommen er da like bra som Islam. Jeg syns vi kan forby Islam i Norge, enkelt og greit. Så kan jo de som vil være muslimer dra til et muslimsk land om dette er så forferdelig viktig for dem. Eller de kan jo fortsette å ha troen inni seg. Dette kan jo ingen ta fra dem. Essensen av den kristne læren og den islamske er jo så og si den samme; tjene Gud, respektere alt liv, vær et samvittighetsfullt menneske osv.

  Når det er sagt…….den Islamske religionen har utviklet seg så negativt. Degenerert. (Hvor mye positivt har araberne/muslimene bidratt med de siste 500 årene?) Når ens religion rettferdiggjør å grave kvinner halvveis ned i bakken og kaste svære steiner på dem, gruppevoldta kvinner, omskjære ungjenter, henge homofile, sprenge seg selv i lufta osv osv – ja, så er det kanskje like bra å «abortere» hele religionen. Avlyse neste sesong.

  GD Star Rating
  loading...
  • arifkarim sier:

   Her har du en liste over «muslimske» fillefolk som en gang var verdens anerkjente vitenskapsfolk, matematikere, filosofer, økonomer, geologer, biologer, leger, kirurger, ingeniører, astromer:
   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Muslim_scientists

   Klikk på hver av dem og les hva de har bidratt med til verden annen enn å sprenge seg i lufta etter CIA-instruksjoner!

   Vesten har «lært» seg og bygget opp mye av sine naturkunnskap, inspirert av arabiske-folk, og nå etter at de «leder» i verden, så har de glemt hele kreditten… :) Utakknemlige folk!

   GD Star Rating
   loading...
   • Aisha sier:

    arifkarim, erkjenner du ikke at vår muslimske verden har et stort problem. kvinner som behandles som verre enn dyr, i afghanistan. kvinner i saudi-arabia som må bære slør og har minimale av rettigheter på lik linje med menn?! altså du kan ikke ignorere det faktum at våre muslimske nasjoner har et forferdelig, barbarisk og undertrykkende syn på kvinner. og mye galt blir gjort i islamsk navn. folk blir steinet til døden. offentlige henrettelser, ingen frihet, demokrati, talerrett.
    selvmordsaksjoner som blir begått i islamsk navn. we have not progressed..
    islam i seg selv er en fantastisk religion. alle mennesker skal behandles med rettferd. man reiser til mekka for pilgrimsreisen, alle er kledd i hvitt. ikke noe status og rikdom vises. en konge er lik en arbeider i Guds øyne. vi er alle mennesker som skal behandles likt.
    men her på denne kloden rår menneskets dyriske natur. desperate stakkars kvinner som er fanget i sine voldelige nedverdigende ekteskap heller syre på seg selv, brenner seg selv for de ser på det som eneste utvei fra helvetet.

    noen sa til meg engang at islam er mest kompatibel med et demokrati. men dessverre, vi muslimene har feilet grovt. grovt!!

    så arifkarim, vi kan holde ved drømmen om at ja det var vitenskapsmenn, smarte muslimer som utrettet mye. men det er nå noen hundre år tilbake. vår muslimske verden står stille, og gjort flere tilbake skritt enn fremskritt.spes hva angår menneskerettigheter.

    GD Star Rating
    loading...
    • arifkarim sier:

     Bra innslag Aisha!
     Jeg er litt uenig med deg når du sier at «vår muslimske verden står stille»

     I vesten så er det anerkjent at demokrati er det beste styringssystem bla bla bla. Likevel rundt hvert demokratisk valg, dukker det opp en haug av artikler med konspirasjoner som selv motbeviser dette «faktumet».
     Vi vet nå at dagens politikere representerer ikke folket som stemmer på dem, men heller tjener sine guddom i finans-kapitalistisk boble-økonomi. Alle politikere lover «lover» før valget og «lyver» etter valget. Ett eksempel:
     http://www.youtube.com/watch?v=IpsmNEc51RA

     Jeg mener at den muslimske verden står verken stille eller er på fremmarsj. Den er holdt kunstig tilbake av sionister / illuminati-verden, slik at det negative av oss blir synliggjort i media, mens det gode er så å si aldri vist fram.

     I dag operer det flere store investerings banker i Emiratene, med 0 rente, uten å kollapse. Det finnes ingen sentral bank i Iran, som førte til fjor årets finanskrisen ble ikke «merket» der. I Malaysia og Indonesia prøver myndigheter å hente tilbake ekte gullstanderd, og dermed fjerne fiat-hoax pengesystem, som består av juks og svindel fra første dagen!

     På teknologisk nivå har gass-kjempen QATAR kommet langt:
     http://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Qatar
     Dem bygger rå avanserte universitet-byer på steder som var beduin-land for 100-år siden!

     Pakistan og Iran har kommet langt med milllitær teknisk overlegenhet osv.

     Så du ser at den muslimske verden ligger bare i mørke i de områdene fer det ennå bor religiøse fanatikere. Men hvor i verden de ikke finnes? Selv i moderne USA, er det dusinvis av ekstreme sataniske, religiøse, fundementale sekt, som fortsatt får operere fritt i materielisme sentralisert verden.

     Kvinneundertrykkelse er etterhvert påvei ut, siden større og større andel av kvinner jobber nå i lik side med menn i flere arabiske land.

     GD Star Rating
     loading...
 5. Tom_B sier:

  Forsåvidt enig med deg Armin. Både innen filmindustri, litteratur og i nyhetsstrømmen blir «arabere» enfoldiggjort og presentert som en enhet. Imidlertid er ikke «Araberne» de eneste som blir utsatt for dette. Det finnes uttallige stereotyper i vår verden, og jeg mener nå også at «den hvite manns» generelle korstog mot arabere også er en av dem. I filmverden er ikke «den arabiske skurken» den mest fremtredende. Personlig er jeg så heldig at jeg har reist mye i løpet av mitt liv, og jeg har sett med egne øyne hvordan verden ofte fortoner seg langt annerledes enn det man blir presentert på film og i nyheter. Synes imidlertid du blander sammen noen viktige elementer her, og undrer meg noe over hensikten med artikkelen din. For det første; araber/muslim – ikke det samme per definisjon. India er vel det landet med flest muslimer – og Indere er vel ikke arabere? Les forøvrig denne: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3309507.ece For det andre – det finnes en del land i midt-østen hvor folket først og fremst har blitt sjikanert og blitt utsatt for ekstrem urett av sine egne. Religiøse ledere og statsoverhoder som terroriserer folket. Jeg har reist i denne delen av verden – og jeg kjenner også en god del nordmenn med bakgrunn fra midtøsten. Min erfaring er at svært mange opplever det som en belastning at deres egne ledere er «terrorister» i den forstand at de lever under diktatoriske styresett. Dette hører jeg både lokalt og fra de jeg kjenner her i Norge. Vi bør passe oss for å dra alle under en kan, også mennesker fra vesten. Det synes nærmest som om du begår samme feilen som Hollywood i det du skriver. Filmen du omtaler har forøvrig lite med konspirasjonsteorier å gjøre, så å trekke linjer til 9/11 og Al Quaida blir vel litt søkt. Al Quaida er vel forøvrig en ekstremist-gruppe uansett hvordan du snur og vender på det, og grupper som denne har bidratt mer enn nok til det menneskesynet du her trekker frem. Det er ellers nok eksempler på at «arabere» har begått ugjerninger mot sine egne, og at det er store kulturforskjeller generelt i verden. Alt er nok ikke Hollywoods feil kjære Armin. Og alle er ikke rasister. Hverken muslimer eller kristne, hvite/svarte, gule/brune. Personlig tror jeg det er dette filmen du omtaler vil til livs; stereotypene; og vise at det finnes et hav av nyanser innenfor land, folkegrupper og religion (eller mer konkret blant arabere i dette tilfellet). Det tror jeg på – og jeg ble overrasket sist jeg var i Iran. Jeg hadde sett for meg noe ganske annet enn det jeg opplevde – her var det langt mer sivilisert enn mange kanskje ville tro. Samtidig kom det klart frem at menneskene her var misfornøyd med Ahmedinejad og diktaturet de tross alt lever under. De ønsker seg frihet. Og jeg har ikke inntrykk av at de nødvendigvis føler seg undertrykket av vesten og stereotyper. Den slags går begge veier. Og kommer helt an på personen man står overfor. Har f.eks en iransk venninde som er langt mer kritisk til sine egne enn det du synes å være. På den andre siden: Her til lands finner man f.eks slike som Belzebob – som langt på nær er representativ for den jevne nordmanns verdens- og verdisyn. De aller fleste etniske nordmenn har nok ikke et anstrengt forhold til «innvandrere» eller arabere for den saks skyld. At det likevel finnes uroelementer blant disse er det vel ikke noen tvil om, selvom det er «gode» grunner for det. Det gjør det også blant etniske nordmenn som du er flink med å presisere. Som vanlig er det noen få som ødelegger for «alle». Det gjelder her til lands, og ellers i verden. Tror ikke vesten er så mye verre enn østen når det kommer til dette.. Eller?

  GD Star Rating
  loading...
 6. BelzeBob sier:

  Jeg ser ikke på meg selv som nordmann. Eller hvit, eller europeer. Selv om jeg er alle 3 tingene. Jeg ser på meg selv som en jordboer og en verdensborger.

  Slik jeg ser det, er Europa den verdensdelen det fins mest håp for. Og den verdensdelen som har mest å bevare. (I tillegg til Canada, Australia, New Zealand, Japan, SørKorea og visse stater i USA.) Så derfor er jeg opptatt av at Europa ikke må ødelegges. Vel, jeg kan neppe gjøre stort fra eller til, men jeg kan i det minste komme med min mening.

  GD Star Rating
  loading...
  • arifkarim sier:

   Når Maya og Inca sivilisajonen kan ødelegges for gullet, hvorfor så mye kjærlighet for å bevare Europa-vestlig sivilisasjoen? Fordi dagens djevelske pengesystemet oppstod i Europa, eller fordi ødeleggelse av jordmiljøet startet i Europa? Er det derfor europa+nord-amerika skulle bevares på enhver pris? Hvem «bestemmer», verdiggjør hvilken verdensdel har størst prioritet. PÅ den ene siden er du jordboer, på den andre siden viser du rasistiske holdninger til din egen kultur… Dobbeltmoral lukter jeg… 😀

   GD Star Rating
   loading...
   • Jan Aage sier:

    Ikke for å drive med flisespikkeri, men pengesystemet vi har i dag kom fra Kanaan dagens Palestina, Israel eller hva man ønsker å kalle området. Dette skjedde på en tid da Europeere fortsatt gikk i lendeklede så jeg synes ikke europeere skal ta skylden for det. Mange assosierer slaveri med hvite slaveeiere, men sannheten er at europeere fikk slutt på mye av slaveriet. Mange land driver fortsatt med slaveri som Saudi Arabia og mange afrikanske land. Så slaveri er ikke noe som kan skyldes på en eller en annen kultur. Hele diskusjonene om hvem som har skyld i hva er egentlig bare med på å fremme mer divisjon mellom folk. De som driver denne splitt og hersk mentaliteten kommer i alle hudfarger. Jeg sier igjen som jeg har sagt før: Det største problemet med rasisme er at folk tar det med seg overalt hvor de går. Beskyldninger om rasisme skaper mer rasisme enn noen hudfarge kan klare. Vi er et folk og rasisme er støvelen de bruker for å holde oss nede på.

    GD Star Rating
    loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen