Du leser nå
Fengslet av tyranni, løgn og forfall

9 minutter lesetidFengslet av tyranni, løgn og forfall

I USA er nå regjerings eksistens fullstendig avhengig av utenlandske lån og trykking av pengesedler som ikke har noen form for egenverdi.

USA har egentlig meldt seg inn av nasjoner som har svikt sin oppgave. England er ikke langt bak mens de bruker 380 pund i minuttet for overbefolkningen. I USA er nå regjerings eksistens fullstendig avhengig av utenlandske lån og trykking av pengesedler som ikke har noen form for egenverdi.

Landet er så politisk svak at de ikke kan fremme sine interesser gjennom diplomati. Istedenfor må de bruke terror og militær makt. Priser er fullstendig ute av kontroll og de bruker mer penger på sitt forsvarsbudsjett enn resten av den samlede verden. Prioriteringer på det meste fremmer den rike eliten mens det går ut over den største delen av befolkningen. Det finnes ingen penger, sier de, for å dekke helseomkostningene til de uten forsikring mens Pentagon ledere har fortalt at hver gallon (3,8 liter) med bensin koster skatte betalerne $400! Rapporter sier at US Marines i Afghanistan bruker 800,000 gallons med bensin hver eneste dag. Det vil si $320-millioner hver dag som kunne ha vært brukt på verdiskapning.

I mellomtiden har millioner av Amerikanere har mistet sine jobber og opplever det samme nivå av lidelse som er daglig kost i tredjeverdens land. Mange har måttet flytte til sine biler eller bo i offentlig parker. Byer og stater lider på grunn av den generelle manglende skatte inntektene og likevel sender Obama flere tropper til Afghanistan.

Det koster 750,000 dollar i året for hver soldat de har i Afghanistan. De som risikerer sine liv ser lite til disse pengene mens privatiserte tjenester til militæret gasser seg i fortjeneste. En av de største svindel begått av den amerikanske regjeringen er privatisering av tjenester som militæret tidligere tok ansvar for. Dette kan vi trolig takke Dick Cheney for.

For å kunne drive en slik råkjør på et intetanende publikum trenger det å være full kontroll over media. Mens de fleste lever i den illusjonen om at de ser nyheter servert på en nøytral måte når de ser på TV ser de faktisk bare på propaganda. Det er fordi de store internasjonale media husene er stort sett eid og styrt av 6 mennesker, alle med sionistiske interesser. I denne uken har Obama økte propaganda presset enda høyere. Nå skal alle amerikansk produserte programmer få en ny ”design”. Propaganda skal flettes  inn i programmets innhold – hjernevaskingen skal være komplett. Det er slutt med pressefrihet. Pressen har ikke lov til å trykke bilder av døde soldater lengre. Sannheten skal ikke vises fordi det kunne skape tvil om at det er så bra med å drive krig. ”Full Spectrum Dominans” er militærets fremtidig mål – det vil si at de vil ha kontroll over alt og alle.

I USA er det alt for tette bånd mellom penger og påvirkning fra kapital interesser. Det som mange land aldri ville tillate og ser på som kriminell korrupsjon er daglig for mange medlemmer av kongressen og senatet. Republikanere og Demokratene påstår at det ikke er penger nok til å tekke helseomkostninger og de må ta fra kassen som ellers dekker sosial og medisinsk velferd. Likevel har de penger til krig.

Det enorme omfanget av utenlandske gjeld og trykking av penger er i ferd med å gjøre dollaren til en ubrukelig internasjonal standard. Dollaren synker til og med i land som Botswana og Brazil. Dette selvfølgelig gjør det enda dyrere for amerikanerne å forsyne seg med varer ikke produsert i USA.

Eiendoms markedet i USA flommer over med usolgte hus. Bankene og finansinstitusjonene har en stadig økende antall hjem som enda ikke har kommet på markedet. Industriproduksjon har falt til samme nivået av 1999.

De enorme bank innskuddene fra Obama og The Fed har ikke funnet veien til den generelle økonomien. Bankene holder på disse pengene som forsikring fra ”derivatives” som er fullstendig verdiløse papirer kjøpt fra Wall Street investerings banker. Regulerings institusjoner har blitt korrupte. Private interesser og agendaer har overtatt styringen. Noen av de verste individene som er ansvarlig for det hele har blitt belønnet for sin mangel på kompetanse og integritet ved å få ledende stillinger i institusjoner for økonomisk styring. Dette sikrer at Wall Street vil fortsette å dra blodspenger fra den amerikanske økonomien.

Det er et tegn til tredjeverdens despoti når politiet betrakter publikumet som en fiende. Takket være den føderale regjeringen har lokal politi blitt mer eller mindre militariserte. SWAT-lag har kommet også til småbyer og de har like omfattende våpenarsenal som US Special Forces. Rettslige papirer blir mer og mer ofte levert av SWAT-lagene som tyranniserer ved å bryte ned dører – en kostnad som den enkelte må selv bære. Nylig var en borgermester målet for manglende kompetanse hos politiet da de tok feil hjem og ødela den fullstendig, terroriserte familien og drepte deres to labrador hunder.

I alle mislykkede stater er den største trusselen til landets borgere fra regjeringen og fra politiet. Amerikanerne har ingen større fiende enn sine egne ledere. Den perfekte stormen er i ferd med å ta form. På toppen av en sviktende økonomi som rammer alle bortsett fra de kriminelle som raner landet, et stadig økende militarisering av en politi ut for å ta hvem de kan, overvåkning på alle kanter og bauger, trusler om utvidelse av krig til Iran og nå en tvungen vaksinering med trusler om å miste arbeide og bøter på $1,000 dollar dagen og et profitt styrt helse industri – er det vel ikke mye mer den gjennomsnitts amerikaner har å miste. Da kan en stor majoritet av amerikanske borgere bli til en rasende og bevæpnet horde som kommer til å vise sin avsky og vrede til den ene prosenten som har skodd seg på deres bekostning.

I England har en undertrykkende regjering bestemt seg å følge med hver eneste Internett aktivitet, på toppen av den allerede overvåket E-post og telefon trafikk. Kostnader til overvåking vil bli økt med 1,700%. Staten har lenge nå funnet frem til stadig mer kreative måter å dra penger fra sine borgere til statskassen gjennom bøtelegging. Stadig flere lover regulerer håndtering av søppel, barnepass, trafikklover, m.m. En må nesten ha en advokat for å følge med i de nye lover som kommer dumpende inn og krever stadig mer regulering – og mindre frihet. Det er ikke lenge siden en stakkars utenlands borger ble angrepet av politiet bare fordi han gikk skrå over gaten istedenfor å bruke fotgjenger feltet.

Overvåkningsprogrammet er angivelig for å finne terrorister. Det er bare det at terror krigen er i seg selv falsk. Finner de flere kriminelle på denne måten? Selvfølgelig – hver eneste borger er snart en kriminell og de kriminelle psykopatene som leder landet er de eneste som er frie.

Det har blitt kjent at både USA og England har utført tester på kjemisk krigføring på sine egne borgere uten at de har blitt underrettet. I 1958 gjennomførte Engelske myndigheter sprøyting av Kadmium over enkelte byer for å se hvordan folk ville reagere. Det tok ikke lang tid før mange ble kreftsyke. Det å slippe ut gift fra fly er en handling som mange stater har lange tradisjoner for.

I Tyskland rapporteres det at landets regjering og soldater skal får en svine influensa vaksine som er fri for farlige giftstoffer, mens publikumet må ta den versjonen som er full av squalene og kvikksløv.

En av de største tegnene på demokratisk forfall er forskjells behandling av landets ledere og dens borgere. Mens vi nesten forventer at det skal være slik i land styrt av despoter – ser vi i økende grad hvordan den tendensen synes å gjelde også der det heter at landet er styrt av demokratiske krefter.

Hvor er Norge i dette landskapet? Norske aviser skriver i økende grad propaganda som tjener statsinteressene til fordel for folket. Mens det er enda noen friske unntak er tendensen klar. På grunn av Internett er det lettere å se hva er styrt og hva er fritt i forhold til media dekning av nyheter. Jeg synes det er skremmende at politisk propaganda fra USA også skal smitte norsk journalistikk. Det er som om politikerne har fått en ny form for makt. De er hevdet over folket. Det er også et dårlig tegn. I Norge er det forhold som vi normalt ville si er korrupsjon men det er ikke noen som snakker om det – i hvert fall ikke der det teller.

Nå i svineinfluensa propagandaen er det interessant hvordan Rockefellers Norsk Folkehelseinstitutt – påstår at det er uredelig for Norske leger å gå ut med sin uro over denne farlige vaksinen som brukes i Norge. Det de egentlig sier er at Norske leger ikke skal eie sin faglig etikk men være lojal kun til staten. Det er også et farlig trekk. Enkelte i Norges maktelite er også medlemmer i verdens elite klubber – Trilateral Commission og Bilderburger gruppen er to av disse. Når vi vet at disse står for den globaliserings agenda som ledes av mennesker fra land der det så å si allerede har ”gått til helvete” har vi god grunn til å mistenke hva slags fremtid vi har i vente. Hva skjer hvis den stadig mindre demokratiske og makt syk EU får sin agenda godkjent og Tony Blair blir President? Norge følger EU kravene nesten uten unntak. Det samme gjelder for FN. Når vi vet at FN egentlig representerer det vi synes er mest skremmende – New World Order, er det veldig korrekt å si at det eg gode grunner til å følge med og være politisk aktiv i denne tiden vi nå lever i.

Istedenfor å riste på hodet og gå tilbake til komfortsonen, se på denne filmen her:

Chemtrails fra 1958

Den varer bare 4 minutter. Når land som England kan bevisst forgifte sin befolkning gjennom kjemisk neddumping tilbake i 1958, kunne det hende at vi har grunn til bekymring når vi ser hva som skjer over hodet på oss i dag? Dersom du ikke ønsker å bli drept på den myke måten, trenger du å bli levende engasjert i det som skjer i dag.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
20%
Opplysende
60%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
20%
Om forfatter
Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” – 2008.

Kommentarer

52 kommentarer på "Fengslet av tyranni, løgn og forfall"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste