Samfunn
Du leser nå
Redaktør anmelder norske politimyndigheter
Skrevet av
Armin Bahrami22. 09. 2009
perslask
20340 7240 238

Redaktør anmelder norske politimyndigheter

Av Armin Bahrami22. 09. 2009
Alarmerer både Helsingforskomiteen og Amnesty International for overgrep.

På vegne av ingeniør og oppfinner Einar Langset, småbruker og oppfinner Kristen Jarle Blindheim og seg selv, har Per-Aslak Ertresvåg,  tidligere sjef for Venstres Pressekontor og sjefredaktør  i den internasjonale Inter Press Service (IPS), anmeldt  norske politimyndigheter, subsidiært Politiets overvåkingstjeneste (PST).

Saken er oversendt også til sivilombudsmannen og Helsingfors-komiteen i Oslo og Amnesty International.

Hver for oss har vi opplevd overgrep som bryter norsk lov, menneskerettsbrudd, angrep på ytringsfriheten, frihetsberøvelse, ulovlig politisk overvåking, innbrudd, tyveri av bøker og dokumenter, ulovlig bruk av lavfrekvent stråling med fare for liv og helse og et mulig drapsforsøk – vi har vansker med å se helt bort fra aktiv eller passiv medvirkning fra PSTs side, eller fra grupper eller enkeltpersoner med en eller annen tilknytning til dette miljøet, sier den kjente  redaktøren, som i løpet av de siste årene er kommet med to avslørende og omdiskuterte bøker, først Makten bak Makten som nylig er kommet ut i ytterliggere et nytt opplag, og Sov, mitt lille Norge, som tar for seg maktens mange ansikter her i landet, heter det.

Etter Ertresvågs mening, og stadig flere synes etter hvert å dele hans syn, er Norge, på grunn av sine store naturressurser og sin olje, havnet i et morass av korrupsjon og kriminalitet. Fremmede maktstrukturer har i dølgsmål bygd seg opp i landet og gjør seg i økende grad gjeldende i norsk politikk.

– De som skulle beskytte oss mot overgrep av en hver art, politiet, har vi mer og mer følt ble våre fiender. Hvordan kunne det skje? spør Ertresvåg.

Tidligere statssekretær Jørn Holme, som senere ble sjef for politiets sikkerhetstjeneste, uttalte i et stort oppslag på forsiden av Dagsavisen 14. august   2003, at Globaliseringskritikere truer rikets sikkerhet. Denne konklusjonen var nedfelt i en analyse utarbeidet i departement og direktorat.

Som noen kanskje vil huske var det en av Lundkommisjonens klare konklusjoner, at mennesker ikke lenger skulle stigmatiseres, forfølges og overvåkes av politiske grunner. Men få år etter sitter altså noen i blant våre justismyndigheter og bryter dette prinsippet.

-Jeg er blitt  forfulgt og trakassert fordi jeg misliker globaliseringen som drives fram av en internasjonal fascistoid pengeelite, og som jeg skriver om. Gjennom mitt årelange kjennskap til hva som foregår i utviklingsland blir man nødt til å reagere mot overgrepene, terroren og mordene i fotsporene til slike overgrep.
Jeg innbiller meg at jeg har en kompetanse i disse sakene som kanskje er på høyde med dem som  befolker justisdirektorat og departement. Jeg tillater meg derfor å ha en uavhengig mening i disse sakene.  Verken jeg eller andre skal dikteres av maktmennesker med de “riktige” oppfatninger. Jeg er blitt nødt til å stille spørsmålet: Har denne fascistoide pengeeliten avleggere i Justisdepartementet?

Overvåkingen, innbruddene i leiligheten, inngrep i  min korrespondanse etc. begynte straks etter at den første boken så dagens lys og har vedvart siden. Ertresvåg hevder også å ha blitt skygget mens han har bodd i utlandet.  -Takket være den kjære Schengen-avtalen, sier han med et lite smil.

Ertresvåg forteller at for nesten ett år siden, en av de første dagene av oktober i fjor, ble han rammet av “lynet“. Han fikk et hjerneslag som førte til lammelse av høyre side av kroppen. Det skjedde bare få dager før det var annonsert at han skulle introdusere sin andre bok, Sov mitt lille Norge, om konspirasjonen i vår egen andedam.

– Sykdomstilfellet passet kanskje bra for enkelte, sier han.
Min stemme ble taus. Det passet også for medier som kunne være tause.
– Du mener at infarktet ble provosert fram?
– Noe sikkert svar på det vil vi  kanskje ikke kunne gi. Men jeg vil gå så langt som å si at flere indikasjoner kan tyde på det. Strålevåpen er i våre dager trivielt.  Det foretrekkes fordi bruken ikke setter spor, dessuten er det hygienisk, og det setter enkelte pris på. Men viktigst er nok at et attentat kan skje uten å sette av spor.

Publiseringen av den forfatterens Makten bak Makten, kom brått og overraskende på de fleste. Boken, ble raskt en “kultbok” og “snakkis”som førte til stor medieomtale og flere opplag.
– Det tror jeg makten lærte mye av. Man måtte for en hver pris unngå en gjentakelse, sier Ertresvåg.
Dette er litt, men bare litt av årsaken til at de tre, Einar Langset, Kristian Jarle Blindheim og  Ertresvåg har anmeldt sakene til politiet.  De to andre har også sine lange og dystre historier om overgrep.
– Vi er alle tre lovlydige, lojale borgere av det norske samfunnet og kan ikke akseptere å bli møtt av ignoranse og arroganse nettopp fra det hold hvis eksistensberettigelse ligger i å beskytte lovlydige borgere. Vi krever at politi og påtalemyndighet oppfyller de krav samfunnet setter til dem, sier Ertresvåg til slutt.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Armin Bahrami

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"
238 Kommentarer
1 2 3 4
 • Profilbildet til BelzeBob
  26. 09. 2009 klokken 18:55

  Hmm.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Lynx Veritas
  26. 09. 2009 klokken 23:54

  Jeg har problemer med svar knappen her så jeg legger inn en kommentar til blobb.
  Jeg tror kanskje ikke du er så urokkelig alikevel, kanskje jeg har oppfattet deg feil og beklager det. Unnskylder det krasse svaret, og håper vi kan ha en mer fruktbar dialog fremover.

  Jeg vet dog ikke hvordan vi skal få overbevist deg om de onde hensikter og agendaer til det jeg kaller the old world order,….men vi får vente og se;) Dersom du da er overbevist om at eksiterer annet intelligent liv i universet,….kunne du tenke deg tanken at disse er noen millioner foran oss i utviklingen og har hatt og har for oss onde hensikter? Jeg ikke bare tror, jeg er hellig overbevist om at vi er offer for noen djevevelske skapninger der ute som dikterer sin agenda til verdens ledere gjennom de kanaler vi vanlige ikke har tilgang til. Det være seg secret-societies og andre anti-demokratiske fora som bilderberg, CFR og andre.

  Den tid vi lever i er for meg kulminasjoen av denne intelligens flertusenårige plan om en total overtakelse og «modifisering av mennesket. Den nå synlige eliminasjon av 3/4 av verdens befolkning er bare et ledd i denne take over.
  Kan vi bevise dette vitenskapelig,…neppe. Vi er nødt til å trekke tråder fra det okkulte til det for deg mer usannsynlige. Det er derfor et ønske at flere vil ta innover seg det multi-universielle landskap vi egentlig lever i. Det er en grunn til at urbefolkning har vært og er gjenstand for utryddelse av The Old World Order,….se på sjamanismen. Dette er døren til multi-universet, kan du forklare det vitenskapelig…nei. Uomtvistelig er det det alikevel gjennom slike «reiser» at natives har tilegnet seg kunnskap om både legende planter og andre forhold til berikelse av sin kultur. Nå er imidlertid denne tråden om månen,….jeg tror ikke vi kjenner til hemmeligheten om månen. Personlig tror jeg den er «tauet» dit som en balansefaktor for jordens rotasjon…..men så er jeg da også passe out there. Men iallefall god historie er det okkesom 😉

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til blobb
  27. 09. 2009 klokken 01:07

  Jeg er ikke urokkelig, men uhyggelig kravstor når det gjelder kvaliteten på bevis for påstander. Å tro er ikke nok for meg. Jeg må faktisk vite. Så metodisk sett er jeg ganske så akademisk av meg. Men det er ikke til hinder for å være kreativ. Se f.eks på Kepler, Copernicus, Einstein og Bohr. Der har du kreative mennesker (!), vel og merke innenfor et svært rigid rammeverk.

  Og hvordan du sakl få overtalt meg til at det finnes en makt med onde hensikter som styrer dete hele….jeg vet ikke gitt…hehe….lykke til! 😀
  Men jeg kan jo kanskje forsøke å beskrive hvordan jeg betrakter verden. Jeg tror det finnes mennesker fra de mest ondsinnede a là Hitler til Jesus på den andre siden av skalen, fra de som ødelegger til de som skaper, med et utall nyanser og variasjoner imellom. Hinduismen illustrerer dette gjennom Brahma (den som skaper), Vishnu (den som vedlikeholder) og Shiva (den som ødelegger). For meg styres verden av dynamikken mellom det onde og det gode, det vonde og det behagelige, ulykke og lykke, krig og fred osv. Dette er et samspill vi ALDRI kan unnslippe. Vi er skapt av det, og vi er en del av det. Sett fra et lams ståsted er jeg ond, fordi jeg vil lage fårikål av den, når jeg faktisk bare kunne nøyd meg med kålen. Dette ville selvsagt kålhodet protestere vilt mot. Uansett så må jeg velge, for mat må jeg ha. Lammet vil sannsynligvis klappet i hendene (klovene) for et NWO og masseutryddelse av mennesker. Så ondskap er ofte relativt. Ser du tegninga?
  Jeg tror (for engangskyld :D) at mange sliter med å akkseptere denne dynamikken og da kan verden fort bli enten superond eller lyserosa, alt ettersom hvordan livet har fart med deg. Brahma, Vishnu og Shiva styrer ikke bare det levende, men også det materielle. Derfor har jeg faktisk problemer med å skille mellom det levende og det «døde» (stein, vulkaner, vind, vann, stjerner, galakser og supernovaer osv osv….).
  Darwin er en mann jeg har enorm respekt for. Han har påpekt denne dynamikken for den delen av universet som omhandler det levende på jorden. Han viser til en kraft, prinsipp, kall det hva du vil, som driver det hele framover.
  Mulig dette ikke ble et godt svar dine spørsmål, men kanskje du skjønner bedre hvor jeg står.

  Ellers er jeg også tilhenger av fruktbare dialoger, selv om heller ikke jeg alltid er like flink til å demonstrere det! 😀

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Lynx Veritas
   27. 09. 2009 klokken 01:49

   Jepp nettopp blobb,….du ga her et svar jeg helt kan både forstå og applaudere…..selv om jeg ikke er av samme støpning og har en annen tilnærming. Jeg heller mer til den personlig empiriske modellen.

   Om jeg sier til deg at jeg har hatt en opplevelse jeg ikke kan bevise, men jeg vet det var en kontakt med en ikke «synlig» dimensjon…kall det en spøkelse-opplevelse. Nå, dette blir for meg en personlig erkjennelse om at det eksisterer noe mer enn det vi kan oppfatte som forklarlig i den vanlige forklaringsmodell. La oss nå anta at denne dimensjonen lar seg kontakte og også kan tilføre deg informasjon som ikke er tilnærmelig uten at du foretar visse ritualer og benytter spesielle relikvier. Ser du tegninga, ….det er nettopp dette som foregår i sluttede kretser i den høye delen av maktstrukturen, og tilmed besettelse av disse «entities» for å utføre visse formål. Er det da denne entity som er hovedkilde til handling, eller er det den «besatte». Hvem styrer hva, og hva er formålet. Hva er vondt og hva er godt. Kanskje vi vil oppdage det mer i en nær fremtid?
   Du er klar over at okkultismen har spilt en merkbar rolle for mange kjente vitenskapsmenn, hvor vitenskapen går over i mystikk og «alkemy». Newton er den som kommer meg i hu først. Kjenner du til livlegen til dronning Victoria,…en John Dee http://en.wikipedia.org/wiki/John_Dee som sies å være en av hovedmennene til dagens etterretningsorganisasjoner? Det er når okkultismen brukes til å fremme makthavernes agenda vi bør være på vakt, og dette har foregått i tusener av år.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til blobb
    27. 09. 2009 klokken 02:56

    Mitt verdensbilde er også basert på personlige erfaringer, som «tilfeldigvis» stemmer overens med kunnskap som allerede er etablert. Vi er alle mennesker med de begrensninger og muligheter det måtte innebære. Og jeg mener vi derfor har samme utganspunkt for å gjøre de samme oppdagelsene. Sannheten er objektiv og ikke subjektiv. Om alle mennesker i verden plutselig ble borte, ville ikke det rokke ved at E=mc^2 og at laks svømmer oppover elvene når de skal gyte.

    Anngående det okkulte, så er ikke det noe jeg har tiltro til, slik okkultisme defineres. At det er mye vi mennesker ikke har fått med oss er jeg overhodet ikke i tvil om, på lik linje med at det er mye katta mi ikke har fått med seg og ALDRI kommer til å få med seg ( f.eks at E=mc^2 ). Som art har vi mennesker
    som sagt våre begrensninger og muligheter i forhold til hvor langt man kan forstå Universet. Jeg tror ikke mennesket er slutten på den biologiske evolusjonen. Jeg tror ikke vi er «the state of art». Jeg tror ikke det er noe mer spesiellt med oss eller at vi er priviligerte på noe vis i forhold til alt annet som ånder og lever. Vi er ikke annet forfedrene til de «menneskene» som lever om 10 millioner år. Og de kommer garantert til å være svært forskjellige fra oss. Sannsynligvis vil disse være langt mer avanserte enn oss (det er nå ihvertfall tendensen i evolusjonen sålangt), og kanskje istand til å forstå «spøkelsesdimensjoner» som den naturligste sak i verden. Jeg tror ikke vi kan gjøre ritualer for å «se over på den andre siden», like lite som katta mi ikke kan ofre mus for å få innsikt i moderne fysikk.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas
     27. 09. 2009 klokken 03:20

     Det har egentlig ingen betydning om du tror eller ikke tror på en usynlig åndeverden. Den er der uansett hvor mye du benekter det, og er en betraktelig kilde til hvordan verden er sammensatt her nede i 3D…..tror du meg ikke? Selv hvordan byer er utformet er bygget på okkult informasjon om symboler og dens sammensetninger. Var det ikke Platon som uttrykte «det eneste eksisterende er ideer»? han var en invidd i mysterie-religioner fra Babylons tid og kunne nok gitt deg en annen forklaring om verdens beskaffenhet en den vi blir fortalt på Universitetet om hvem Platon var.

     Nei du, du tar det bare ikke inn over deg at verden har vært og styres av det okkulte. Til og med din kjære Einstein var tilbøyelig for det faktum. Så du får bare fortsette å fornekte det ubestridelige: det okkultes betydning og påvirkning både på kultur, arkitektur, språk og annet «selvfølgelig» vi tar for gitt uten å søke dens opprinnelse.

     Du kan jo bruke noen timer på disse dokumentarene om hva som ligger bak opprinnelsen til USA:

     http://video.google.com/videoplay?docid=-3924304351562745462

     http://video.google.com/videoplay?docid=-5475768478934201793

     enjoy,….la katta også se 😉

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     27. 09. 2009 klokken 16:36

     Du er en meget klok jente som har skjønt mye Lynx 😉
     Dem aller fleste store menn og tenkere som Platon, Einstein, Nostradamus.Tessal og mange mange flere var spirtiuelt opptatt av det okulte og ukjente.
     Men det lærer vi ikke om på noen skoler eller universiteter…..
     Blopp er smart han og kan veldigt mye om det som kan bevisest via vitenskap og la oss bruke han til det han kan :)
     At 80% av dem katolske kirkene som ble bomba under krigen hadde sataniske alter og symboler under kirkegulvene, WHO har en merklig skremmende logo og sånn ser en overalt og har vært til alle tider
     Alt bunner ned i det altseende øye og pyramiden
     Alle oppegående selvtenkende mennesker skjønner at her er det noe som skurrer fælt…
     Det er akkurat denne gjengen som står bak alle symbola og tegna og som vi finner i alle ledestillinger i tusenvis av orgaisjasjoner, sekter, politiker og andre makteliter vi kjemper mot :)

     Nå er det begynt og teste ut lydvåpen mot demonstranter i Pitsburg også :-/

     http://www.youtube.com/watch?v=zFLFWmXdMZY&NR=1

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til coolio
  27. 09. 2009 klokken 08:53

  Singoalla sier:
  25. 09. 2009 klokken 00:18

  «Å referere til skepsis, er ikke særlig lurt, at det er CIA er en kjent sak som alle som er bittelitt opplyste vet.. Og det de fremmer er et absolutt fysisk og materialistisk syn, hvor intet og ingenting eksisterer om man ikke slår i bordet med fysiske bevis.. følelser, tanker, åndelige opplevelser osv er også realiteter og like reelle, ikke bare det fysiske er ekte og reelt.
  Ateismen er skapt av de samme krefter som skapte de andre ismene..
  Det er en vranglære som fremmedgjør folk fra sin sjel og Gud..
  Men egentlig så er ateismen mindre troverdig enn religionene, og burde være mye vanskeligere å tro på.. at vi ikke har sjel osv..ganske idiotisk..»

  Kanskje jeg skal ta en titt på skepsis.no siden dere snakker så fælt ned om den siden. I utgangspunktet frister det ikke da selve navnet på siden gir en negativ assosiasjon som leder meg til å tro at alt er basert på negativ informasjon.
  Men det er en ting som må pekes ut her; I den fysiske verden vi lever i; dvs den realiteten vi får servert gjennom sansene våre (syn, hørsel, lukt, følelse og smak), må ting eksistere for at vi skal bevise dem. Det betyr også at det som eksisterer kan bevises på en eller annen måte.
  Nå snakker jeg om den fysiske verden rundt oss altså, ikke den åndelige.

  Det er også verdt å nevne at følelser og tanker er fysisk i den forstand at det er kjemiske reaksjoner/aktiviteter i hjernen vår som står bak. Altså er følelser og tanker beviselige rent fysisk også.
  I den fysiske verden er ikke åndelig/spiritualitet noe som kan bevises, i det minste ikke på noen måte vi vet om, så det regnes ikke som en fysisk realitet. Det er ingen som sier det ikke er mulig at det eksisterer, og slett ikke jeg.

  Men det jeg provoseres av her er dine utsagn om ateisme;

  «Ateismen er skapt av de samme krefter som skapte de andre ismene..
  Det er en vranglære som fremmedgjør folk fra sin sjel og Gud..
  Men egentlig så er ateismen mindre troverdig enn religionene, og burde være mye vanskeligere å tro på.. at vi ikke har sjel osv..ganske idiotisk..»

  Ateisme er ikke skapt, på samme måte som det å ikke tro på den flygende rosa enhjørningen ikke er skapt. Ateisme er ingen lære, men simpelthen bare et ord for dem som ikke tror på en Gud.
  Det er også det eneste fellestrekket til ateister. For å si dette på barnehagespråk- Ateisme er ikke en religion, det er ikke en lære, det er ikke en tankegang, det er ikke troverdig eller ikke troverdig på noen måte, og det er heller ikke skapt.
  Ateisme er utelukkende å ikke tro på Gud. That’s it.

  Personlig tror jeg vi har en sjel, men jeg reagerer på folk som angriper ateisme fordi det er faktisk det samme som å angripe religionen «tror ikke månen er laget av titanium».

  «De har utrolige propaganda-apparater for dette syn, ja så og si hele den såkalte “vitenskap” i dag befatter seg med KUN DET FYSISKE, og forsker dessuten i 95 % av tilfellene på det de har fått i oppdrag å forske på og konkluderer som bestilt.. en “vitenskap” som går på kun det fysiske… er i beste fall ufullstendig og snever.. virkeligheten er ikke så smal..
  Men ateismen fremmes gjennom svære tv-stasjoner, programmer, skolebøker og det meste av media.. åndelige folk stemples også, som syke av psykiatrien. Alle slike opplevelser er sykelig i følge DSM..
  (Diagnostic statistical manual) I følge de reglene var Jesus+Buddha syke..
  Men det er selvsagt psykiatrien som er syk og ikke de som de stempler..»

  Jeg er enig i at samfunnet i dag legger opp til å se ned på den som tror på noe, det være seg kristendom eller spiritualiteten sin, men jeg synes ikke vitenskapen kan lastes for å ikke klare å bevise noe fysisk som fysisk faktisk ikke eksisterer.
  Forskjellige forskere har funnet ut at enkelte mennesker, som taoist munker, kan kanalisere chi gjennom kroppen og varme opp forskjellige gjenstander ved hjelp av tankekraft/vilje/chi. Dette har blitt tatt opp på varmesensitive videokameraer, og vi har sett tilfeller hvor individer har klart å koke vann ved hjelp av ingenting annet enn sin egen tankekraft.

  Dermed kan vi observere at det skjer, men vi kan ikke bevise fysisk at det åndelige er grunnen til hendelsen.
  Det er også verdt og merke seg at disse tingene kan være forfalsket, men det vet jeg ikke. Bare sett på Discovery Channel for mange år siden.

  Angående resten av innlegget ditt vil jeg bare si at jeg er fullstendig enig i at samfunnet er på vei over kanten til stupet, eller kanskje rettere sagt på full fart ned mot avgrunnen.
  Det er beviselig at storby-livet gjør individene mer ensomme enn livet var før i tiden. Vi er kald, opptatt og veldig arrogante for alt og alle rundt oss. Det er synd at kulturen vår ødelegger oss såvel som naturen, men det er realiteten.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til sjarl
   27. 09. 2009 klokken 14:13

   coolio sier:
   «De har utrolige propaganda-apparater for dette syn, ja så og si hele den såkalte “vitenskap” i dag befatter seg med KUN DET FYSISKE, og forsker dessuten i 95 % av tilfellene på det de har fått i oppdrag å forske på og konkluderer som bestilt.. en “vitenskap” som går på kun det fysiske… er i beste fall ufullstendig og snever.. virkeligheten er ikke så smal..»

   Selv om det antageligvis ikke er et kommentar på emnet tar jeg sjansen på poste et innlegg som bekrefter dine meninger om tingenes tilstand inne vitenskapen.

   Emnet har vært en del av den vitenskapelige diskusjonen i 80 år, siden Einsteins var premissleverandør til den vitenskapelige arena. Einstein likte ikke tanken på at bevisstheten kunne påvirke materien, men han avviste det heller aldri. Siden har man kommet meget lengere i forståelsen av «the unified consciousnessfield» og er en del av den kvantefysiske problemstilling både ved Harvard, Stanford, Oxford, og ikke å forglemme Noetic Science med nå 40 dr.gradere og professorer i diverse naturvitenskapelige fagretninger.
   At emnet er lite kjent grunner seg i det reduksjonistiske mekaniske tankesettet som styrer hele det vitenskapelige miljøet. Herunder hvilke fagemner som blir akseptert i vitenskapelige tidsskrifter, men også i populærvitenskapelige tidsskrifter. I samlebegrep kan man trygt bruke ordet «tabuisme» for å beskrive tilstanden. Husk, det er tabuistene som «styrer» dagsorden i hva som kan publiseres uavhengig av det vitenskapelige innholdet og kvaliteten på arbeidet, og det ut fra den mekaniske reduksjonistiske tankemodell der alt som er utenfor den mekaniske sfære ikke anses som egnet som vitenskapelig felt.
   En amerikansk professor sa for noen år siden: ”Naturvitenskapen grenser i mange fagemner mot en åndelig tilnærming. Men de av tabuistene som tør åpne døren for så skue inn i den åndelig sfære for eventuelle svar, vil i de fleste tilfeller smekke døren igjen med frykt og vemmelse. Dette fører til en fordumming og en kvelende strupetak på ny innsikt og fremskritt i å skape ny og banebrytende kunnskap, og stadig flere meningsløse dr grads emner som så umiddelbart kan kastes på historiens skraphaug.”

   Se ellers denne teksten av Rolf Kennet Myhre som jeg støtter 100%.
   http://www.ildsjelen.no/verdensbilde.pdf

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Singoalla
    27. 09. 2009 klokken 15:52

    Takk for det du postet sjarl, selv om alt dette som du også sier, ikke er kommentar eller i noen forhold relevant til artikkelen som kommenteres her, men er så langt ut på viddene som man kan komme i forhold til det.
    Også det handler om respekt, og vi anmodes i forhold til dette hver eneste gang vi poster en kommentar, om at det må være saklig og relevant i forhold til artikkelen. Noen bryter denne anmodning mer enn andre..

    EKSAKT det samme som Coolio gjør her, ble gjort av Beamer tidligere, i en annen tråd. Når det gjelder Vandalf, Beamer, Blobb og Coolio så er disse for meg idientiske, eller iallfall har de en identisk agenda/samme åndskraft.

    Dette har jeg sett mer enn nok av, fått smake mer enn nok av og ønsker ikke bruke noe mer tid på. Om de er en person under samme profil eller flere, interesserer meg ikke, mentaliteten, meningene, metodikk, metoder og strategi er helt identisk, uansett.

    De har vist at de ikke eier respekt, for for andres meninger og i særdeleshet ikke for meg, det jeg skriver har ingen relevans for dem, derfor har jeg sagt at jeg ikke vil ha flere spørsmål fra den kanten, vil ikke ha flere kveruleringer for kveruleringens egen skyld om med de hensikter bak som ligger der. De tre andre har akseptert, mens coolio ikke viser noen respekt, heller ikke for at jeg bad om det, og sa jeg ikke har tid til slikt heller. Du repeterer her hva som har vært gjort før, samme taktikk, fra de andre jeg nevnte. Du må liksom finne noe å spørre meg om uansett.. og viser ingen hensyn til tema.
    Du kan mene akkurat hva du vil, om disse tingene, og om meg, det har ingen hensikt å spørre meg siden svarene mine uansett ikke passer deg.

    Dine spørsmål avslører kun uvitenhet, det har du også til felles med de andre nevnte. Du bare slår fast at ateismen ikke er konstruert/skapt, at det ikke er noen religion og slik og slik. Det eneste dette avslører er manglende kunnskap. Dette synser du ut fra deg selv og hva du tror, uten å gidde å undersøke fakta. Derfor tror du også at jeg synser i hytt og pine uten grunnlag for det jeg sier, noe jeg ikke gjør. De med nok brikker, forstår!

    Jeg har grunnlag for det jeg sier, selv om det ikke alltid kan legges frem fysiske bevis. Det er snakk om SKJØNN, og dømmekraft, om å ha nok brikker til å se «hele bildet» eller bortimot.

    Jeg er her for å dele slike brikker, info og kunnskap med dem som kan ta disse brikkene som en del av sin forståele av helheten, slik at vi sammen kan komplettere hverandres bilder av helheten. Gir og får brikker som kompletterer og gir et mer fullstendig syn for oss som ønsker å forstå tingene. Om du/dere virkelig ønsket å forstå, så ligger de samme brikkene der til deres forståelse, men det krever at man tar med seg de brikkene som er av verdi på veien, det er en lang vei som krever mange brikker/erfaringer og kunnskap. Det er ingen snarvei, selv om mange kan lære mye av den info som blir delt her. En forutsetning er da at man tar imot, og går den veien.

    Om man istedet har andre agendaer og vil gå helt andre veier, er det fritt frem, da passer ikke brikkene, det er det som er saken.

    ALT JEG HAR SAGT OG SKREVET OM ATEISME STÅR JEG FOR.
    OM DU VIL FINNE UT AV DETTE LIGGER BRIKKENE DER, JEG HAR DELT HVA JEG OG ANDRE HAR KOMMET FREM TIL, FOR MANGE RIMER DETTE, DE SER DET. OM DU IKKE SER DET, MANGLER DU BRIKKER. DA ER DET BEDRE Å FINNE DISSE, ENN Å BARE SLÅ FAST AT SLIK ER SLIK UVITENDE FOLK TROR.. UNDERSØK SAKEN..

    ATEISMEN ER INGEN RELIGION SIER DU.. HVA ER FORSKJELLEN?
    IALLFALL ER DET EN VRANGLÆRE SOM ER MYE FARLIGERE ENN NOEN RELIGION, NETTOPP FORDI DEN FREMMEDGJØR FRA KONTAKT MED EGEN SJEL OG DET SOM NOEN KALLER GUD!

    ATEISMEN ER IALLFALL EN ISME OG ISMENE ER SKAPT FOR Å KUNNE FANGE OG SETTE I BÅS DE SOM IKKE RELIGIONENE APPELLERER TIL.

    DET ER UTROLIG NOK DE SAMME KREFTENE SOM ER BAK, DET ER DE SAMME KREFTENE DU FINNER OM DU SØKER Å FINNE UT AV HVEM SOM KOM MED DISSE TINGENE, NÅR OG HVEM FINANSIERTE DEM, DET ER NOE AV DET VIKTIGSTE, FØLG PENGENE! AND ASK WHO BENEFITS?!

    Vi vet at de samme kreftene har skapt Kommunismen/sosialismen som skapte Nazismen/Fascismen osv osv. Om noe ble skapt av frie sjeler, ble det likevel raskt infiltrert og tatt kontroll over av de samme krefter. Alt dette er gjort for å kunne skape/tilby en tro/religion eller -isme til oss alle, en bås, et sted de kan samle likesinnede for å få overbevise/få kontroll, og siden bruke gruppene til splitt og hersk.. det er dette vi må innse.

    Om du tror at ateismen er noe unntak fra dette er du bare uvitende.
    Ateismen er mer enn noe annet, brukt så til de grader og er en lære som propaganderes skjult, som jeg sa gjennom både media, skolesystem osv.
    Det er en fremmedgjørende skadelig lære. Dette er jeg ikke alene om å mene. Det er muligens nytt og kontroversiellt for mange, men da jeg skrev omtrent det samme, på Altnett som er et nettsamfunn med over 5000 medlemmer, da fikk jeg trampeklapp og honnør for disse samme utsagn, fikk der ros for hvor mye jeg hadde forstått!

    Hvor kontroversielt dette enn høres ut. Og de som gav meg annerkjennesle for å ha forstått disse tingene, var de som var best informert, på det nettstedet. De som var uvitende om emnet prøvde seg ikke der.
    Nei, du trenger ikke lete etter å finne det jeg her refererer til. Visse krefter hadde sine fotsoldater der som alle andre steder, hvor meninger ytres. Så jeg ble utsatt for ufattalig mye stygg faenskap på det nettstedet, character assasinations og annet stygt. Du finner ingenting etter meg der lenger.

    Vegar var altså fullstendig på jordet da han sa jeg ikke var vant til å bli motsagt. Har måttet tåle ufattelig mye faenskap, karakterdrap og møkk, jeg vil ikke ha mer av det. Og eg er rådet til å ikke svare eller innlate meg med visse folk. Men som dere ser respekterers det ikke at jeg sier fra.

    Om du gidder å undersøke Ateismen, skikkelig, så finner du det jeg sier.
    DE SOM ER PÅ TOPPEN OG STYRER VERDEN MOT STUPET, HVILKEN LÆRE/TRO ER DET DE BEKJENNER SEG TIL? HVILKET SYN FREMMER DE? HVILKEN MENTALITET?!

    JO NETTOPP, THEY ER ATEISTER.. ALLE SAMMEN.. I REALITETEN!

    Dette har vi også fått bekreftet på videoer jeg har lagt inn her, fra ekte jøder og kabbalister, som er tro mot sine skrifter.. De sier at disse på toppen har stjålet deres identitet, deres symboler osv.. for å sverte og legge skylden på jøder, de lyver og sier at de er jøder men de er det ikke.. dette er også forutsagt i Bibelen, Åpenbaringsboken 2,9 og 3,9 har forutsagt at disse fryktelige menneskene skulle komme, som en prøvelse for oss..
    De skulle gjøre mye faenskap og «de som lyver og sier de er jøder, men ikke er det». Og det er de vi opplever nå, det er de som styrer verden og fremmer sin propaganda skult og åpent OVERALT, med alle midler.

    DE ER SIONISTER OG DE ER ATEISTER.. DETTE HENGER OGSÅ SAMMEN.
    DET ER DENNE ÅNDSKRAFT, TRO ELLER IDEOLOGI, KALL DET HVA DU VIL, SOM FREMMES OVERALT FOR Å KUNNE FREMMEDGJØRE OSS MEST MULIG, FRA ÅNDELIGHET, KONTAKT MED VÅRT INDRE, SJEL OG GUD.

    DET ER ATEISMEN SOM ER DERES TRO/IDEOLOGI OG VÅPEN, FOR Å KUNNE HOLDE OSS FANGET I MATERIE FAENSKAP.. I MATRIX-FENGSEL.
    OM DU IKKE HAR FORSTÅTT DETTE HAR DU EN LANG VEI Å GÅ.
    MEN DU VIL IKKE GÅ DEN VEIEN, OG DET ER GREIT.

    Jeg respekterer det, men da bør du også respektere og forstå at vi står så langt fra hverandre at vi ikke forstår hverandre, og reagerer på det den andre sier. Jeg ønsker ikke bruke mer tid på deg, Coolio. Respekter det.
    Nå har du fått svar her, vil du lete opp linker og info for å finne sannheten om ateismen får du gjøre det selv. Selv har jeg lært mye om dette f eks av mange foredrag holdt av bl a Øyvind Alhaug. Han har også skrevet en bok: Verdens herskere – den moderne overklassens glemte historie. Les og lær.

    Du kan kontakte ham på http://www.gng.no og stille ham dette spørsmål eller spørre om han holder foredrag snart, eller kjøpe hans bok. jeg vet han har sine kunnskaper fra UTROLIG MANGE ÅRS SANNHETSSØKEN OG STUDIER, av kunnskaper formidlet både på nett og i bøker, om ateismen og andre ismers begynnelse, hvem som er bak, maktstrukturer og annet.
    Har også hørt og lest samme konklusjoner fra andre som har nitidig strudert i årevis og som jeg VET har søkt sannheten kompromissløst..
    og som jeg vet at kan stå inne for kvaliteten av hva de har funnet.

    Så jeg har faktisk ikke synset i hytt og pine slik du gjør.
    Nå har du fått svar og tips om hvor du kan søke videre om du vi finne ut av ateismen eller er forført av den. Første skrittet på veien er i så fall å gjennomskue den trosretning/-isme som man er forført av.
    Om du vil gjøre dette eller ei, er opp til deg. ingen kan gjøre det for deg.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     27. 09. 2009 klokken 16:28

     Singoalla;

     Du må ikke leve i den vilfarelsen at du tror du kan sensurere hva jeg sier til hvem, ei heller til deg. Dersom jeg ønsker å henvende meg til deg, så kommer jeg til å gjøre det, slik jeg gjør nå.

     Du er en debattant her på forumet på lik linje med alle andre, du er hverken mer eller mindre verdt, og du bør klare å oppføre deg som et voksent menneske og ikke som en barnslig drittunge som spiller ut hetsekortet hver gang de du ikke liker her på forumet ytrer seg til deg.

     Å skrive at Coolio er uvitende som resten av oss er direkte frekt og vitner om både dårlig dømmekraft og mangel på alminnelig folkeskikk

     (sitat; Dine spørsmål avslører kun uvitenhet, det har du også til felles med de andre nevnte. )»

     Så var det dette med å se flisen i andres øyne, men ikke bjelken i sitt eget.

     Og en ting til;

     Det er helt unødvendig å ramse opp igjen det samme oppgulpet om de du ikke tåler her hver eneste gang du henvender deg til oss.

     Det er idiotisk oppførsel fra deg, enkelt og greit.

     Jeg kan ikke se noe klanderverdig i Coolios innlegg 27. 09. 2009 klokken 08:53 som skulle tilsi at du hudfletter han på en slik måte.

     Ta deg sammen! Kraftig… Det trengs!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     27. 09. 2009 klokken 16:41

     Du sa i natt at du kom til og bli veldig grinatt og irritert i dag Vandalf.
     Der har du 100% rett 😀
     Smurfen lister seg bort til Vandalf og kaster seg over han og gir han en god smurfekoz og håper humøret kommer seg og den stygge sjyllefyken forsvinner 😉

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     27. 09. 2009 klokken 16:51

     He he, smurfen! Det hjalp, faktisk;o)

     Poenget mitt er imidlertid klart;

     Singoalla bør skjerpe seg kraftig med disse stadige utfallene mot helt vanlige debattanter som meg; Coolio og andre hun tydeligvis ikke klarer å forholde seg til på en normal og voksen måte…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Singoalla
     27. 09. 2009 klokken 17:09

     Jeg har ikke prøvd å sensurere noen, hadde bare oppfattet at jeg hadde en avtale med noen om at det ikke hadde noe for seg å diskutere da noen mennesker rett og slett er for langt fra hverandre til å forstå hverandre.

     Du har rett at det var intet galt i det innlegget der, fra Coolio, men det har vært såpass mye galt tidligere, som har vist null respekt, og forståelse for meg som menneske, tror at leserne har sett hva som har pågått og ditt innlegg taler også for seg selv i så måte. Jeg sa som sant var at Coolio, som også de andre nevnte, ofte avslører uvitenhet og med fordel kan skaffe seg flere brikker selv istedet for å be om alt med teskje fra andre, det er ikke andres ansvar. Vi må alle kunne bestemme selv hva vi bruker vår tid på, og dere 4 har misbrukt mer en nok av min tid, som det er, nok er nok.
     Dere har rakket nok ned på meg, forstår ikke mine svar uansett, men er kun ute etter å avspore/fucke opp debatter og få meg VEKK herfra.
     Det er mange her som setter pris på at jeg svarer når jeg har tid.
     Det blir uansett lite av det fremover, og jeg ber deg respektere dette.

     Siden du mener at jeg er idiotisk og frekk, en barnslig drittsekk helt uten dømmekraft og folkeskikk, som lever i villfarelser og er helt uten dømmekraft, så ser jeg INGEN hensikt i at du skulle spørre en slik person om noe som helst!

     Det er ikke normalt at noen bruker tid på å stille spørsmål i hytt og pine til en person som de mener er helt på jordet og har NULL respekt for.
     Det i seg selv, at dere mener dette om meg, og likevel bruker så mye tid på å kommentere meg og stille meg spørsmål er merkelig – henger ikke på greip.

     Jeg ser meg ikke mer verdt enn andre, det er opp til leserne å bedømme verdien av det hver enkelt kommer med, jeg har brukt mer enn nok tid, på å besvare spørsmål fra folk som har SLIKE MENINGER OM MEG OG NULL RESPEKT.. som du igjen demonstrerer ovenfor.

     Følg ditt eget råd, om å se bjelken i eget øye, hudfletting og hets er rette ord på det du ramser opp. Med slike meninger om meg som du igjen røper og ramser opp ovenfor, gjenngitt i mitt innlegg her så fortjener du ingen flere svar fra meg, jeg ber om at du overser mine innlegg som du likevel ikke forstår og synes er helt på trynet. Du/dere har misbrukt nok av min tid.
     Det strømmer på med sympati-mailer som ber meg OVERSE dere, og som ser hva dere faktisk gjør. Dere svarer også for hverandre som om dere er ett.
     Debunkere kan operere under mange ip-adresser. Dette er et generelt utsagn. Om man skal tro deg, eksisterer ingen debunkere overhodet, iallfall ikke på Nyhetsspeilet.. så får leserne bedømme selv, hva som er sant.
     Jeg har blitt kritisert mye for å svare dere, når dere er slik mot meg, det er det som er feilen jeg har gjort i følge andre. Med de holdninger og oppførsel dere har ovenfor meg, fortjener dere ikke svar og bør ikke spørre.
     Om jeg svarer er det bare en felle, slik at dere kan vri og vrenge videre.
     Dere forstår ikke svarene mine uansett og anser dem for verdiløse.
     Så la meg være i fred, ellers må jeg slette hele min profil og ALT jeg har gitt av info til nå vil gå tapt. Jeg vil ikke ha med dere å gjøre, og om leserne ser hva dere har skrevet til/om meg, bør det være forståelig.. se ditt innlegg!
     Du mener jeg er en drittsekk, jeg mener dere er det, da holder man avstand!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Singoalla
     27. 09. 2009 klokken 17:23

     Oppfordrer leserne til å huske hva som har vært gjort og sagt konkret tidligere fra disse personene mot meg, og jeg ber dere lese dette innlegget fra Vandalf, se hva som faktisk står der, og vurdere selv om dette er voksen og ok oppførsel, og hvem som bør skjerpe seg.. se hva de selv skriver.

     Jeg tror jeg har kommentert nok her, for lange lange tider fremover, trekker meg ut og overlater arenaen til vandalfene.. Alternativet er å slette min profil og alt jeg har skrevet, noe som antagelig er agenda, her som andre steder. Nå ber jeg om ingen flere spørsmål eller kommentarer og trekker meg ut. Nok er nok. Sålenge slike får herje fritt er det ikke mulig for meg å ytre meg.

     Det er ingen måte å stoppe dem på. De gir seg ikke uansett.
     Så da får jeg gi meg. Vis respekt for at jeg har annet å gjøre enn å kverulere med de som kun er ute etter ødeleggelse og å stoppe info i å komme ut.
     Det er ingen som holder ut slikt i lengden eller vil seg selv så vondt.
     Jeg har vært nok hoggestabbe og hakkemat for disse 4. Foretrekker å forholde meg til mennesker med et MINIMUM av respekt og forståesle for mitt menneskeverd. Orker ikke å være hoggestabbe og bli hengt ut mer.
     Går over til gjøremål og mennesker som ikke utsetter meg for slikt.

     Problemet er at disse har ikke fullført sin agenda før min eksistens og profil er slettet. Sann mine ord.. ber likevel om null spørmål og trekker meg ut, for å forsøke å beskytte den info som allerede er gitt, selv om jeg vet at deres agenda er å få slettet også den, inntil da, gir de meg nok ikke fred.
     Jeg ber dere alle være så snill å respektere dette.
     Er ikke lenger debattant. Har faktisk et liv og orker ikke mer av dette.
     Så får dere andre holde ut og slite med vandalfene så lenge dere orker.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     27. 09. 2009 klokken 17:41

     Singoalla;

     Når man føst snakker om å vri og vrenge på det som blir sagt (et av dine kronargument mot «uretten» som begås mot deg), så finner jeg grunn til å presisere at jeg ikke har kalt deg en drittsekk på noe som helst tidspunkt. Det jeg sa var at «du bør klare å oppføre deg som et voksent menneske og ikke som en BARNSLIG DRITTUNGE (min utheving) som spiller ut hetsekortet hver gang de du ikke liker her på forumet ytrer seg til deg»

     Det er en vesentlig forskjell.

     At du mener at vi er drittsekker har du klart og tydelig demonstrert ved flere anledninger, og her sier du det rett ut.

     Dersom det å stille spørsmål, vise motforestillinger og andre synspunkter er å fucke opp debatter, hva kan vi da si om din stadige oppramsing av hvor forferdelig jeg og enkelte andre her er, og hvor forfulgt du er av oss?

     Jeg er sikker på at vi kan ha gjensidig nytte av hverandre dersom vi foukserer på sakene og ikke hverandre, og jeg har oppfordret til det nå i flere innlegg, uten at du ser ut til å bry deg om det i det hele tatt. Tvert imot, du kjører på som før og mener deg utsatt for et komplott fra de «en identisk agenda/samme åndskraft.»

     SUKK OG STØNN…

     Igjen; Coolios innlegg som du nærmest masakrerte var på ingen måte hetsende eller personfokusert, men derimot saklig og ikke noe å hisse seg opp over i det hele tatt.

     Så spar meg og resten av leserne for pisspreiket ditt og hold deg til sak, så slipper vi alle at debattene handler om hvor fæle jeg og enkelte andre er og hvor forfulgt og hetset du er… Og vi kommer til å få givende, utfordrende og lærerike diskusjoner for alle parter!

     Prøv i det minste, så vil du se at jeg har rett…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til coolio
     27. 09. 2009 klokken 21:23

     Jeg kan ikke si at jeg er overrasket over responsen jeg fikk etter responsen min til Singoalla. Rent generelt vil jeg si at det spiller ingen rolle hvem som er hvem, hvilken personlighet en har, hva vedkommende har sagt før eller hvor mange som er enige i det som blir sagt; Ser jeg løgn vil jeg peke dette ut.
     Jeg vil også ofte fremme et «motsatt» perspektiv på en sak slik at folk kan vurdere ting fra flere sider og dermed ta en avgjørelse basert på mer balansert informasjon. Noen finner dette svært ondskapsfullt.

     Singoalla sier;
     «ATEISMEN ER INGEN RELIGION SIER DU.. HVA ER FORSKJELLEN?
     IALLFALL ER DET EN VRANGLÆRE SOM ER MYE FARLIGERE ENN NOEN RELIGION, NETTOPP FORDI DEN FREMMEDGJØR FRA KONTAKT MED EGEN SJEL OG DET SOM NOEN KALLER GUD!»

     – Forskjellen er at en religion er et trossystem. Ateister tror IKKE på Gud, ergo er det ikke et trossystem. Ateisme er et ord for dem som ikke tror på Gud, ingenting annet. Det finnes ingen lære om ateisme/i ateismen.
     Jeg har nettopp funnet opp ett nytt ord for dem som ikke tror på det flygende spaghetti monsteret; Piggynisme.
     Du er en Piggynist! Derfor har du et trossystem som har en lære og en agenda og er del av en sekt av piggynister som konspirerer for å snu folk vekk fra troen på det flygende spaghetti-monsteret!!

     Selvfølgelig er det reinspikka tull og tøys. Slik jeg gjorde nå gjør folk mot mennesker som ikke tror på en Gud. Hovedsaklig kristne mennesker som angriper ateister, delvis fordi dem føler seg truet og delvis fordi en del ateister er kjøttskaller som prøver å rakke ned på kristne og deres tro.

     Det er like fjernt å stereotype ateister som det er å stereotype kristne; Det eneste dem har felles er tro/mangel på tro på en guddommelig entitet.

     Singoalla sier;
     «ATEISMEN ER IALLFALL EN ISME OG ISMENE ER SKAPT FOR Å KUNNE FANGE OG SETTE I BÅS DE SOM IKKE RELIGIONENE APPELLERER TIL.

     DET ER UTROLIG NOK DE SAMME KREFTENE SOM ER BAK, DET ER DE SAMME KREFTENE DU FINNER OM DU SØKER Å FINNE UT AV HVEM SOM KOM MED DISSE TINGENE, NÅR OG HVEM FINANSIERTE DEM, DET ER NOE AV DET VIKTIGSTE, FØLG PENGENE! AND ASK WHO BENEFITS?!»

     – Ateisme er et ord designet for å navngi konseptet «tror ikke på Gud». Hovedårsaken til at vi finner navn til et slikt formål er vel fordi det er lettere å kunne stigmatisere seg selv på et allment akseptert språk når vi kommuniserer med andre mennesker. Det er lettere å si «jeg er en ateist» enn «jeg er en som ikke tror på Gud».
     Betydningen er akkurat den samme. Å bruke ordet ateist impliserer ingenting mer enn akkurat den enkle setningen.

     Veldig mange kristne prøver å bruke ateisme som en negativ trosretning ved å peke ut at folk som Stalin og Hitler var ateister og har derfor drept mange mennesker i ateismens navn.
     Dette er hårreisende feil og et helt latterlig argument. Hva er det i ateisme som kan brukes til å rettferdigjøre et drap? Ikke-troen på Gud?
     Stalin trodde ikke på Gud og derfor drepte han noen hundre millioner mennesker? Han trodde heller ikke på det flygende spaghetti-monsteret, så er vi sikker på at han ikke drepte i Piggynismens navn?

     Nok om ateisme.

     Singoalla hevder at makteliten er ateister og sionister og at disse to tingene henger sammen. Jeg quoter;

     «DE ER SIONISTER OG DE ER ATEISTER.. DETTE HENGER OGSÅ SAMMEN.
     DET ER DENNE ÅNDSKRAFT, TRO ELLER IDEOLOGI, KALL DET HVA DU VIL, SOM FREMMES OVERALT FOR Å KUNNE FREMMEDGJØRE OSS MEST MULIG, FRA ÅNDELIGHET, KONTAKT MED VÅRT INDRE, SJEL OG GUD.

     DET ER ATEISMEN SOM ER DERES TRO/IDEOLOGI OG VÅPEN, FOR Å KUNNE HOLDE OSS FANGET I MATERIE FAENSKAP.. I MATRIX-FENGSEL.
     OM DU IKKE HAR FORSTÅTT DETTE HAR DU EN LANG VEI Å GÅ.
     MEN DU VIL IKKE GÅ DEN VEIEN, OG DET ER GREIT.

     Jeg respekterer det, men da bør du også respektere og forstå at vi står så langt fra hverandre at vi ikke forstår hverandre, og reagerer på det den andre sier. Jeg ønsker ikke bruke mer tid på deg, Coolio. Respekter det.»

     – Jeg har nettopp pekt ut og forklart hvorfor ateisme ikke er en ideologi. Men både Alex Jones, Michael Tsarion, Jordan Maxwell og mange andre sier at makteliten er satanister, enten fordi dem vil bare være det motsatte av det populære eller fordi dem faktisk forguder Lucifer.
     Uansett skjønner jeg ikke helt hvorfor det er så stort fokus på akkurat dette?
     Er det slik at man må være en del av makteliten for å få disse trossytemene, eller er det slik at man må ha disse trossystemene for å bli en del av makteliten?

     Jeg respekterer din frie vilje til å ignorere hva og hvem du vil, frue. Men du må finne deg i å respektere at vi andre har vår frie vilje til å kommentere det du sier uansett om du liker det eller ikke. Har ingenting imot deg eller det du driver med her inne, men jeg har noe imot når løgner brukes for å koble sammen en sammenheng som ikke skal være der.
     Ateisme er et eksempel på dette.
     Noter deg at jeg ikke anklager deg for å være en løgner, men at det budskapet du sprer (i dette tilfellet) er løgn. Ergo er dette nok et tilfelle av ikke-personsangrep, også kalt Singoallaisme :)

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Wunjo
   28. 09. 2009 klokken 08:50

   Ja, ta en titt på Skepsis.no sine sider. Da finner du i hvert fall ut hvem Asbjørn Dyrendal er… Og kan uttale deg om siden.

   Jeg har lest en del der, og synes det er en nyttig motvekt mot Nyhetsspeilet, selv om de som du er inne på, er negative overfor absolutt alt, også ting jeg tror på (eller gjerne VIL tro på).

   For min egen del må jeg si at tiden jeg har fulgt med her på Speilet ikke har gjort meg mindre skeptisk, snarere tvert i mot. Selv om jeg mener å ha 99% bevis på at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vitenskapen klarer å finne ut på det nåværende tidspunkt, er det mulig jeg kommer til å revurdere disse bevisene enda en gang. Massiv propaganda har alltid den virkningen på meg at jeg inntar det motsatte standpunktet…

   Det er spesielt Ra-materialet som har fenget meg, det er en sånn fin filosofi og virker så seriøst og godt underbygd at jeg har adoptert den fullstendig og har nærmest sett på den som en bibel. Selv om det er enkelte ting også der som har fått alarmklokkene til å ringe. Små merkverdigheter som får det til å skurre.

   Nå akter jeg imidlertid å undersøke nærmere. At to av de tre som sto for kanaliseringen er gift med hverandre, og den tredje begikk selvmord, er fakta som får meg til å se nødvendigheten av å tenke om igjen. Selv om det skulle ende med at jeg igjen står uten noe som helst å tro på, annet enn meg selv.

   Interressant det du sier om taoistmunkene. Jeg har et medisinsk leksikon (skolemedisin) der det er bilde av en levitasjon, altså en munk som svever i luften. Og jeg har alltid trodd dette var sant, men det er mulig at bildet er forfalsket, da?

   Det er mulig man bør skille mellom det å TRO og å VILLE tro, ja.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Kjetil S
    28. 09. 2009 klokken 09:37

    Hei Wunjo,

    Jeg er nok enig med deg i forhold til RA materialet. Jeg har aldri lest noe som er så koherent og super-logic som dette. Jeg har også adoptert dette materialet, men jeg inntar likevel den posisjon at jeg må være skeptisk (fanken for et dårlig ord, kanskje heller våken og bevisst er bedre?) til den informasjon som blir meg fremlagt. Jeg tror også det er hele poenget. Det å sluke noe rått, medhårs så og si, tror jeg aldri er en klok strategi. Det må føles, kjennes etter rett og slett, om det slår an en streng i deg og om tonen er ren og harmonisk. Om ikke, vil jeg forkaste informasjonen, evt legge den på hold og se på den senere.

    Når det gjelder levitasjon er det egentlig ikke noe mystisk i det. Alt er energi, og energi kan manipuleres dersom fokus er klart nok og kraften ren og sterk nok.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Wunjo
     28. 09. 2009 klokken 10:43

     Ja, enig i at man bør være bevisst. Nå blir det jo sagt at alle kanaliseringer vil inneholde en del forstyrrelser, og det er mulig det er disse jeg har hengt meg litt opp i.

     At vi lever flere liv, og at kvantefysikken har begynt å avdekke sammenhenger som den etablerte vitenskapen foreløpig overser, betrakter jeg fortsatt som sannhet. Sannsynligvis finner vi ikke en eneste lære eller trosretning som inneholder HELE sannheten, tror ikke det er meningen at vi skal få all den kunnskapen på det nivået vi er nå.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til Wunjo
  27. 09. 2009 klokken 17:23

  Ærlig talt, nå får det være nok! Hele Nyhetsspeilet har blitt drit kjedelig etter at alle debattene her har begynt å dreie seg om Singoalla!

  Takk til Vandalf, Blobb, Coolio m.fl. som orker!

  Selv har jeg ikke så mange meninger om det Singoalla skriver om at jeg har brydd meg om å delta i disse debattene, men det er jo ikke lenger mulig å unngå dem! Side opp og side ned.

  Husker for øvrig at Vandalf fikk kritikk fra Mike for å «ta opp mye space uten å tilføre så mye nyttig»! Hvor er redaksjonen nå???

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Singoalla
   27. 09. 2009 klokken 17:33

   Det er iorden wunjo, jeg er ikke debattant lenger.
   Samme strategi har vært gjort andre steder, det er umulig for meg å ytre meg.
   Jeg ser at de du nevner + beamer har lykkes med sin strategi, med å fremstille meg som problemet. Beklager at jeg levde i den villfarelse at det også for meg var mulig å ytre meg. Det samme skjer hver gang, fotsoldatene er på plass, og lager samme sammensurium, samme opplegg hver gang, uthengning, latterliggjøring, fokus på min person når jeg forsøker å belyse tema, osv osv osv. Lage så mye kvalm at jeg ikke orker mer. Men de har virkelig lykkes denne gang ser jeg wunjo. Mange lesere er sikkert glade da, for å bli kvitt meg mens andre klarer å se hva som faktisk har utspilt seg her.
   Uansett, livet er for kort til å slite videre med dette. Så får du kose deg videre med alt det verdifulle som Vandalf, Blobb, Coolio pg Beamer bidrar med.
   Du har fått ditt ønske oppfylt. Så IKKE kommenter meg mer. Jeg er ute.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til smurfen
    27. 09. 2009 klokken 18:34

    Lover deg Singoalla at ingen kommer til og bli glade vist du forlater forumet!
    Skulle til og svare vandalf lenger oppe at jeg skjønner dere begge.
    Det var ikke så mye galt i colios kommentar, men skjønner veldig godt at du reagerer også etter all den dritten du har tatt i mot på alt du skriver.
    Trøste deg med at det er mye større utfordring for folk og prøve og debunke en godt velfomulert kommentar med stor insikt enn tullet jeg skriver 😉
    Jeg tror du er i ferd med og gå i fella Singoalla som jeg har sett så mange før deg har gått i..
    Personer som stadigt blir kritisert blir forbanna tilslutt og bestemmer seg for at dem ALDRI skal bli noe offer og over reager på alt og det ødlegger bare for en selv og tar bort hele fokuset på det som egentlig betyr noe og det egntlig handler om.
    Når kommentarene herinne bare handler om personer og ikke tema så rømmer brukerene av Nyhetsspeilet til andre forum i stor fart.
    Si som en sier til barna: den som gir seg først og klarer og heve seg over kritikk er den som er størst 😉
    Jeg fortalde løsningen på problemet i et tidligere innlegg før i helga foresten..
    Personligt så kommenterer jeg ikke flere innlegg som går på person og ikke tema lenger.
    Belzebok debunka min kommentar om at det ble tilsatt fluor i norske vannverk og som jeg var helt sikker på og har lest flere plasser men fant ingenting nå så dum og sta som jeg er så gikk jeg opp i vannbehandlingsannlegget i komunenen her med en avbiter og ville sjekke med egne øyner i natt.
    Fant mye rare kjemikaliedunker men ingenting som var merka fluor på og som hadde dødninghode merke.
    Får ringe en leverandør i morgen og gi meg ut for og være fra et vannverk og si jeg vil bestille fluor til vannverket og se åssen svar jeg får he he
    Men men det er jo bare bra jeg ble debunka for nå slipper jeg og bruke unødvendigt mye penger på kjøpe vann selv om jeg er helt overbevist om at for mye sterilt UV-bestråla vann ikke er bra for imunforsvaret.
    Jeg ser og på klokka her at den sier Tikk Takk Tikk Takk og er helt overbevist om at det snart kommer til og skje noe som får personangrepa til og forsvinne av seg selv siden det blir mye mye viktigere ting og debattere :)

    Smurfe gruppekoz til alle som er sinte og irriterte på hverandre 😀

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Wunjo
     27. 09. 2009 klokken 18:43

     Smurfen; du kan ha en stor karriere foran deg som fredsmegler! Nei, det er ingen som ønsker noen vekk herfra. Absolutt ikke.

     Du har helt rett i at man får lyst til å rømme når kommentarene dreier seg om personer og ikke om tema.

     Men nå er det snart tid for meditasjonen klokka 2000! Vær med alle som leser dette, og send en fredstanke til alle her som er litt frustrerte, sinte og skuffa!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til coolio
     27. 09. 2009 klokken 22:47

     Hehe, og jeg som alltid har trodd at det var noe fishy med vannflaskene man fikk kjøpt i butikken!
     Har innbilt meg at jeg blir tørst av å drikke flaskevann, ikke utørst som er naturlig når man heller i seg en liter vann.
     Kanskje vår egen forventning spiller sterkt inn på slike ting som dette, men jeg vil stå på mitt når jeg sier at vann i naturen er svært mye friskere og bedre å drikke enn vann i springen og vann på plastflasker.
     Kanskje er det den enkle grunnen at vannet flyter kontinuerlig og ikke «råtner» i ro som i springen/flasken, men vannet er uansett bedre på fjellet!

     Til Singoalla vil jeg bare formidle et dikt som betyr svært mye for meg;

     If

     If you can keep your head when all about you
     Are losing theirs and blaming it on you;
     If you can trust yourself when all men doubt you,
     But make allowance for their doubting too;
     If you can wait and not be tired by waiting,
     Or, being lied about, don’t deal in lies,
     Or, being hated, don’t give way to hating,
     And yet don’t look too good, nor talk too wise;

     If you can dream – and not make dreams your master;
     If you can think – and not make thoughts your aim;
     If you can meet with triumph and disaster
     And treat those two imposters just the same;
     If you can bear to hear the truth you’ve spoken
     Twisted by knaves to make a trap for fools,
     Or watch the things you gave your life to broken,
     And stoop and build ’em up with wornout tools;

     If you can make one heap of all your winnings
     And risk it on one turn of pitch-and-toss,
     And lose, and start again at your beginnings
     And never breath a word about your loss;
     If you can force your heart and nerve and sinew
     To serve your turn long after they are gone,
     And so hold on when there is nothing in you
     Except the Will which says to them: «Hold on»;

     If you can talk with crowds and keep your virtue,
     Or walk with kings – nor lose the common touch;
     If neither foes nor loving friends can hurt you;
     If all men count with you, but none too much;
     If you can fill the unforgiving minute
     With sixty seconds’ worth of distance run –
     Yours is the Earth and everything that’s in it,
     And – which is more – you’ll be a Man my son!

     http://www.everypoet.com/archive/poetry/Rudyard_Kipling/kipling_if.htm

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     28. 09. 2009 klokken 17:18

     Jeg får nesten lyst til å slette alt som står her. Jeg har ikke tid til å gå igjennom alle kommentarer på alle artikklene mine, så jeg håper dere kan være selvmodererte og oppføre dere på en vennelig måte som skaper interesse for å hive seg inn i debatten. Dette ser mer ut som en slagmark mellom enkelte personer, som har fulgt hverandre over en lengere periode. Slutt med dette er dere snill, dere får nyhetsspeilet.no til å se dårlig ut. Om dere har «personlig beef» så ta dette over MSN eller Email. Dette er bare rett og slett tåpelig.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Falcon
     16. 03. 2014 klokken 23:23

     San Francisco Just Became the First Major U.S. City to Ban the Sale of Plastic Water Bottles http://www.ryot.org/san-francisco-just-became-the-first-major-u-s-city-to-ban-the-sale-of-plastic-water-bottles/594741

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Realdemokratiet
   27. 09. 2009 klokken 18:17

   Forstår jeg det slik at du mener redsaksjonen bør trekke «vandalf» etter ørene litt?

   Lars Rønbeck

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Wunjo
    27. 09. 2009 klokken 18:26

    Nei, det er ikke det jeg mener. Du forstår utmerket godt hva jeg mener, tror jeg.

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Vandalf
    27. 09. 2009 klokken 18:54

    Realdemokratiet;

    Er ikke partiet ditt for ytringsfrihet?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Realdemokratiet
     27. 09. 2009 klokken 19:11

     Norgespartiet er et Grunnlovsparti.
     Jeg kjenner derfor Grunnlovens §100 meget godt.
     Også at denne § er endret slik at ytringsfriheten nå er amputert.

     Men det er forskjell på Ytringsfrihet og mobbing.
     Til og med Statsminister Bondevik skjønte det.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     28. 09. 2009 klokken 17:20

     Vandalf oppfør deg saklig og slutt med personhetsing. Dette er en advarsel.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     28. 09. 2009 klokken 17:58

     Armin;

     Her tror jeg nesten ikke det jeg leser!

     Jeg antar du leser alle innleggene her og ikke bare mine. I så fall bør du rette advarselen din til flere enn meg… Alvorlig talt!

     Om du vil stenge meg ute fra speilet, so be my guest, det sier i så fall mer om deg og hva du er laget av, for å si det slik…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     28. 09. 2009 klokken 23:43

     Vandalf da :-O
     Nå er du irritert igjen 😉
     Armin skrev da virkelig at han ikke hadde lest alle komentarene.
     En god krangel er kjempegøy og forfriskende det,men utroligt stygt når det er en person som blir angrepet av fler og blir en hakkekylling.
     Utroligt respepektløst av oss og forsøple og ødlegge for fokene bak Nyhetsspeilet som bruker på tusenvis på tusenvis av dugnadstimer på og lage et forum der alt er gratis og der man ikke blir plaga med reklame og masse registreringer, men derimot får noen helt fantastiske artikler servert som man ikke finner makan til noen andre plasser og som vi fritt får lov og kommentere.
     Armin og Blobb har helt rett, sånne bør vi ta på MSN eller vist vi hadde hatt en chattedebatt mulighet her inne.
     Ingen bør forlate forumet her av en enkelt grunn
     Jeg la ut en link lenger nede (miss you dady) med en skjult agenda som jeg ikke tror alle skjønte hensikten med.
     Dem som besitter empati og ser den vil smelte og lysten til og være ufin mot andre vil forsvinne totalt.
     Dem som ikke besitter enpati og som empati er et ukjent begrep for vil ikke skjønne poenget og gi den minus tomler eller komme med en tåplig komentar.
     Det kom ingen minus tomler og ingen tåplig komentarer så ergo er det kun gode sjeler her inne 😉
     Du irriterte deg litt over Armins utalese til deg Vandalf, Vel større mann en Armin skal du lete lenge etter.
     Hadde du sett den vanvittige trakaseringen og alt oppgulpet han får slengt i trynet på DB forumnår han prøver og vekke folk der der så hadde du blitt skremt og alle «normale» folk ville forlat forumet for godt og aldri vist seg der mer.
     Ikke Armin, han blir og kjemper videre for menneskeheten og det gode i oss, Rasistiske, facistiske patetisk hersketeknikker preller av han som vannet på gåsa og han slåss til siste blodråpe.

     Hadde alle vært som han så hadde det ikke vært behov for såne forum som Nyhetsspeilet og lignende :)

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til Wunjo
  27. 09. 2009 klokken 18:13

  Singoalla. Hvorfor er du så overfølsom? Jeg har nå lest mesteparten av innleggene, og jeg kan ikke se at noen av de nevnte personer har angrepet deg som person. Heller ikke meningene dine. Hvorfor ikke argumentere på normalt vis og forsvare dine meninger?

  Som jeg sa tidligere, jeg for min del har ikke noe forhold til religion, Kabbala, Ertresvåg osv. Det som gjorde meg frustrert, er dette evige maset om at du blir forfulgt av enkelte debattanter, noe jeg ikke er enig i. Du blir ikke satt til veggs mer enn alle andre her.

  Synd om du forsvinner, men isf er det ditt eget valg. Jeg vil i hvert fall ikke være «Singoalla-dödaren».

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Realdemokratiet
   27. 09. 2009 klokken 18:23

   Jeg tror bestemt at du ikke hadde brillene med gangsynet på da du leste og konkluderte vedr. Singoalla.

   Lars Rønbeck

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Wunjo
    27. 09. 2009 klokken 18:31

    Det tror jeg nok at jeg hadde. Det ble litt krassere enn jeg hadde tenkt, men jeg står for hvert ord. Det er så utrolig lite interressant for andre å lese alt Singoalla skriver om hvor forfulgt hun er av alle som ikke deler hennes syn på saker og ting.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Singoalla
     27. 09. 2009 klokken 19:01

     Noen ser og forstår hva som har skjedd andre ikke.
     Noen vet og forstår, hvordan det er å være dissident andre ikke.
     Slik er det bare og ingen forklaringer kan hjelpe disse uansett.
     Bibelen sier at løgn skulle bli servert oss fordi visse sjeler skulle tro den.
     Og de våkne ser dette i praksis hele tiden.

     Sannheten vil komme frem en dag om ALLE ting, også om de forskjellige som er her, deres agendaer og eventuelle oppdragsgivere.
     Inntil da, vil mange ikke forstå eller se hva som skjer.

     Jeg har vært her kun for å belyse sak, men en av metodene som brukes for å hindre nettopp det er å få stadig fokus over på min person, så tvil, latterliggjøre, blåse opp, hetse og holde på. På et punkt har man fått nok.
     Det er mange som har sett hva som har skjedd, både her og på andre stedet tidligere. Andre ser det ikke, uansett hvor grovt det er.
     Noen har sett metodene i praksis før, brukt mot meg og andre.

     De som har glede av å plage dyr, er ofte heller ikke snille mot mennesker.
     Hva man skal si om mannfolk som er istand til å hetse kvinner offentlig med så lite respekt for menneskeverdet som enkelte har demonstrert her..
     Folk som lever med slike personligheter har min fulle sympati/empati…

     Vil ikke ha det slik som dette derfor går jeg. Og ber om at dette ikke kommenteres noe mer. Vær så snill. Alle som har sett og forstått, vet hvorfor jeg ikke har noe valg, og hvem som er årsak til dette.

     Kan ikke være noen annen eller snakke annerledes enn jeg er, sorry.
     Det har vært mer enn nok offentlig mobbing for dette, nok er nok.
     Før jeg logger meg ut for godt, skal jeg legge inn et par ting som jeg lar lovt å legge inn men somlet med, dette er kun for å utdype/bekrefte info, ikke til debatt.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Realdemokratiet
     27. 09. 2009 klokken 19:06

     Altså hadde du ikke brillene med gangsynet på deg.
     Hvor lite interessant tror du det er for andre å lese hva Brødrene Brothers (vandalfene) skriver?

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til Wunjo
  27. 09. 2009 klokken 19:28

  Det er ingen svarknapp under innlegget ditt, Realdemokratiet, derfor svarer jeg her:

  Om du har lyst til å definere mitt gangsyn, så er det fritt fram. Værsågod.

  Jeg kan bare svare for meg selv når det gjelder hva som er interressant å lese, og jeg må si at jeg setter pris på svært mye av det nevnte personer skriver. Selv om jeg har et annet ståsted selv på enkelte områder, så vidt jeg kan skjønne.

  Men jeg har registrert at også flere andre tilsynelatende har samme oppfatning som meg om «vandalfene». De får imidlertid svare for seg selv, om de føler seg kallet.

  Det er dessverre mye som tyder på at Nyhetsspeilet ikke egentlig er for alle, men for de etablerte «troende» og for de som øyeblikkelig og uten reservasjoner blir «omvendt». Som jeg har sagt tidligere.

  Hvordan skribentene da kan ha noe håp om å opplyse den store, uvitende massen, er vanskelig å begripe.

  Til slutt vil jeg bemerke at det er helt utrolig at noen kan tro at Vandalf, Coolio og Blobb er samme person. Betyr det at dere tror at det kun finnes en eneste skeptiker der ute?? De er faktisk i flertall, sann mine ord.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Realdemokratiet
   27. 09. 2009 klokken 19:39

   Nå svarer du ikke på det det er spurt om.

   For du skrev følgende:
   «Det er så utrolig lite interressant for andre å lese alt Singoalla skriver om hvor forfulgt hun er av alle som ikke deler hennes syn på saker og ting.»

   Og jeg skrev:
   «Hvor lite interessant tror du det er for andre å lese hva Brødrene Brothers (vandalfene) skriver? »

   S.U.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Vandalf
    27. 09. 2009 klokken 20:29

    Realdemokratiet;

    Hvorvidt du finner det interessant å lese mine innlegg eller ei er ikke mitt bord, men jeg antar at du ikke ønsker å begrense ytringsfriheten til det du kun finner interessant?

    Wunjo kan uansett ikke svare på hva andre her finner interessant eller ei, det må folk nesten svare på selv.

    Jeg liker forøvrig svært dårlig at noen debattanter skal sette andre i én og samme bås («Brødrene Brothers (vandalfene)»).

    Kanskje du ville sett at det er store nyanser, ja til og med betydelige uenigheter mellom synspunktene til «Brødrene Brothers» dersom du hadde pusset bort alt det fordomsfulle smusset som tydeligvis blokkerer sikten gjennom dine briller…

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     29. 09. 2009 klokken 01:14

     Hei igjen Vandalf.

     Det er ikke ønskelig å utestenge noen, det ordet bringer dårlig minner fra steder jeg selv har blitt utestengt fra. Men imotsettning til deg, så drev jeg ikke konstant kverrulering og personhetsing av folk som er uenig med deg.
     Det at jeg ikke retter advarsler mot andre enn deg er for at du har vært her lengere enn Blobb og Coolio. Dine innlegg har jeg faktisk lest. Det jeg ikke liker med deg er at du er two faced. Jeg har sett deg debattere på Dagensnæringsliv i en sammenheng hvor nyhetsspeilet var nevnt og du kom med dine vanlige ha ha forfatterne tror «stråle-ståle» er ute etter dem. Jeg antar du mener meg siden jeg sa «stråle-ståle».
     Også kommer du her og slenger med leppa og kritiserer oss for å presentere de uvesentlige konspirasjonene i verden, og at vi bør heller fokusere på sult, fattigdom og de tingene vi har null innvirkning på bortsett fra 200kroners avtalegiro hos CARE eller leger uten grenser. Du minner meg faktisk om en som ble utestengt, forøvrig den eneste som har blitt utestengt rett før du meldte deg inn. Vi er et target for mange disinfoagenter som er ute etter å knuse nyhetsspeilet og det skjønner jeg godt når vi presenterer maktelitens mørkeste hemmeligheter. For å være en person som er nesten konstant uenig med hva vi skriver her, bruker du utrolig mye tid her. Du er fishy Vandalf, jeg stoler ikke på deg, derfor stoler jeg på Realdemokratiet og de andre her inne som faktisk bruker mye av sin tid og sitt liv for å gjøre noe for å stoppe Nwo agendaet, og ikke en som er kritisk til meg og hva jeg skriver og vil latterligjøre min minste feil.

     Egentlig tilhører dette privat mail, men jeg syns alle bør få se hvorfor jeg ga advarsel til deg.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     29. 09. 2009 klokken 07:02

     Armin;

     «Du er fishy Vandalf»

     Takk for den… Og du snakker om personhets?

     Skal du slenge deg på hylekoret du også? De som ikke tåler litt motstand før de spiller ut hetsekortet?

     Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si det, men la meg gjenta;

     Jeg er ikke uenig i alt som sies her på speilet. Ei heller avfeier jeg konspirasjonsteoriene som uvesentlige… Punktum!

     Vel det er fint du sier det som det er, og jeg er overhodet ikke enig med din beskrivelse av meg som deltaker her på forumet, som antageligvis er et uttrykk for manglende evne eller vilje til å forstå hva jeg faktisk står for (ref din uttalelse om hvordan jeg tror verdens problemer best kan avhjelpes, he he, den var god!) Om du hadde lest innleggene mine på dn.no, så ville du sett at de kritiske/hånlige merknadene til nyhetsspeilet faktisk kom lenge før jeg begynte å debattere her. Om det betyr noe for deg, så beklager jeg disse. Ingen tvil om at jeg ytret meg mot bedre vitende den gangen. Her er mye bra på speilet (og mye rart også, for å si det diplomatisk).

     Og dersom du hadde gjort hjemmeleksen din ville du også merket betydelig forskjell på mine første innlegg her på speilet og de som er skrevet i den senere tid.

     At jeg reagerer kraftig på å bli kalt uvitende, debunker og påstatt å være en og samme person som andre debattanter nesten hver eneste gang jeg er kritisk til hva enkelte her sier bør heller ikke overraske noen, aller minst deg med tanke på hvor mye pes du har fått på andre forum.

     Det å hele tiden få sine meninger avfeid som kverrulering, personhets, skjult agenda, disinfo og det som verre er er faktisk UTROLIG FRUSTRERENDE (igjen, du skjønner hva jeg mener).

     Da føler jeg rett og slett at man velger minste motstandsvei og avfeier relevante og saklige innvendinger med billige hersketeknikker for å slippe å ta stilling til hva jeg sier. Enkelt, men fordummende for debatten.

     Om du hadde gitt meg en fair sjanse så ville du sett at vi står hverandre MYE nærmere i verdenssyn enn hva du (later) til å tro.

     Det gjør du ikke, siden du bedømmer meg med de samme halvparanoide brillene som en del andre her gjør.

     Om du ønsker å ta dette på kammerset, så er min epost vandalf123@gmail.com.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     29. 09. 2009 klokken 08:54

     Og for å utdype mitt syn siden du kanskje tror jeg er en disinfoagent, Armin;

     Jeg (og de fleste andre som følger med i internasjonal politikk) forstår at det finnes både skjulte og åpne maktstrukturer med til dels betydelig innflytelse, til tross for at de ikke er en del av det demokratiske systemet.

     Mitt hovedpoeng er at det er svært vanskelig å underbygge påstander om slike skjulte strukturer med håndfaste beviser, uten at man tar for seg de konkrete hendelser som skjer på «gateplan». Og uten slike beviser kommer du ikke til å omvende mange «sauer» som man liker å kalle folk flest her på speilet. Det betyr ikke at det ikke er hold i teoriene, det betyr bare at folk flest ikke kjøper de fordi de fremstår som eventyrlige, dårlig fundert og i strid med hva folk flest tror.

     Derfor mener jeg at det er mer fruktbart å se på virkningen av skjulte strukturers innflytelse, så vil man etterhvert kunne belyse årskene også.

     Feks krigen i Irak;

     Når krigen startet trodde faktisk et flertall (i hvertfall i den vestlige verden) at Irak var i besittelse av masseødeleggelsesvåpen. Det er nok ikke mange som tror dette i dag, (kanskje med unntak av de mest innbarkende hillbillyene i statene) og folk flest skjønner at det lå helt andre geopolitiske motiver bak.

     Virkningen av krigen er en ytterligere destabilisering av regionen, og det vil ta maaaange år før man kan ser for seg et stabilt og suverent Irak igjen. Ergo er behovet for militær tilstedeværelse større enn noensinne, og hvem tjener på det?

     I hvertfall ikke de sivile i Irak, ei heller skatebetalerne i USA som antageligvis har denne krigen langt opp i vrangstrupen og dypt ned i lommeboken…

     Årsak; Ønske om nye markeder, profitt, strategisk tilstedeværelse mm. De som tjener på denne krigen er først og fremst våpenindustrien, oljeindustrien, private sikkerhetsselskaper og alle de 1000-talls amerikanske og britiske selskaper (hovedsaklig) som har tilranet seg lukrative kontrakter i landet.

     Landet (et av de mest ressursrike i regionen) blir plyndret under dekke av frihet og demokrati.

     Virkning; Hundretusener av sivile, antageligvis millioner enten drept, skadet, fengslet eller torturert. Dette landet er traumatisert herfra og til helvete og jeg kan ikke med min beste velvilje se at disse desillusjonerte og fysisk/psykisk voldtatte menneskene tjener på at vi overstrømmer hverandre med innlegg/linker om hvilke sionister som konspirerer med hvilke jesuitter og i hvilke fora dette skjer, for å sette det på spissen.

     Det er rett og slett vansjelig å bygge opp en troverdig argumentasjonsrekke her (i hvertfall overfor de som fortsatt kjøper propagandaen man får fra mainstreammedia).

     Derfor mener jeg at det/de som må angripes er de som faktisk åpent forleder og lurer massene til å godta en krig som denne, altså myndighetene. Videre må de som gjør seg skyldige i beviselige kriminelle handlinger stilles til ansvar for disse (feks Blackwater i Irak). Avslører man det som skjer i det åpne, så kan man etterhvert ta grumset som ligger bak (det er en rekke skandaler som i ettertid har avslørt betydelige skjulte nettverk og agendaer, men disse har først blitt avdekket etter at man har tatt for seg de konkrete virkningene og de som åpent og påviselig stod bak disse, se feks Iran/contras skandalen så ser du hva jeg mener).

     Og ofte tar det år og dag før de underliggende kreftene og agendaene faktisk blir avslørt (som regel gjennom nedgradering av hemmelige dokumenter). Det var feks kun «spesielt interesserte» som så sammenhengen mellom de mange militærkuppene i Sør-Amerika på 70-tallet og globaliseringskåte mulitnasjonale selskaper og maktpersoner fra USA som lurte i bakgrunnen for å fremme sin agenda om frihandel og privatisering. Konsekvensene ser man den dag i dag, og det er ikke mange som vil argumentere imot USA’s mange hatter under disse uhyrlige hendelsene;

     Skolering av økonomer i ren frihandel og kapitalisme, uten noen form for statlig regulering, for så å innsette disse i sentrale funksjoner (sentralbanker, finansdep osv). Privatisering av sosiale ytelser og tjenester, med katastrofale følger for folk flest. I disse landene ble noen få ekstremt rike, de fleste fikk livsgrunnlaget sitt gruset, alt i frihandelens navn. Og i bakgrunnen lurer «the land of the free».

     Trening og opplæring av politi og soldater i «avanserte avhørsteknikker» som igjen bruker denne opplæringen til å terrorisere sine egne, som regel i regi av CIA.

     Etter å ha kjørt landenes økonomi i grøften gjennom kupp, destabilisering, terror og tortur, privatisering og nedbygging av velferdstilbud, så går ferden videre til neste «bytte» under dekke av frihet og demokrati. Men man er ikke ferdig med de landene man har sugd de tomme til nesten siste dråpe, må vite. Når nøden så er som størst kommer IMF eller Verdensbanken til «unnsetning» med tilsynelatende hjelpende og nødvendige lån. Problemet er bare at det til disse lånene er knyttet hårreisende forpliktelser om at man forholder seg lojalt til de frihandels- og deregulerings systemer som er innført. Altså landene er avskjært fra å gjøre noe med virkningene (fattigdom, svekket stillingsvern, mangel på offentlige sosiale sikkerhetssystemer (velferdsstat) som er et resultat av årsakene (ønske om nye markeder og frihandel). Landene havner således i bunnløs gjeld og er slavebundet for overskuelig fremtid. Så mye for frihet og demokrati…

     Det er her verdt å merke seg at de som ble rensket ut, torturert og tatt av dage i disse prosessene ikke påberopte seg at det var sionister, jesuitter eller andre grupperinger med ulne betegnelser som stod bak. Hadde de gjort det ville de neppe møtt annet enn latter og hoderysting. De påpekte virkningene av «politikken» og belyste hvem som faktisk stod bak og gjennomførte disse, og mange ble drept for det, enda flere torurert og skremt til taushet.

     Oppsummert; Jeg tror ikke veien å gå er å spekulere for mye i hvem som egentlig står bak, men derimot å ta tak i det konkrete virkningene av de ulike agendaene som gjennomføres. De enkelte hendelsene, de enkelte skjebnene osv, så avsløres de skjulte strukturene bak etter hvert, tror jeg. Og det viser historien også.

     Man kommer ikke til bunnen av the «rabbithole» uten å begynne på overflaten.

     Derfor ønsker jeg å utfordre konspirasjonsteoriene, fordi jeg mener de ofte blir en avsporing av det konkrete håndgripelige som vi ser hver eneste dag. Ikke for å kverulere for kveruleringens skyld, som mange her inne tror.

     Et annet eksempel for å belyse dette;

     FRP ønsker å privatisere avrvesølvet vårt og selge det ut av landet eller til høystbydende.

     Skyldes dette Siv Jensens deltakelse på Bilderbergmøte?

     Meget mulig! Men dersom det ligger en skjult agenda bak her, iscenesatt av mørke krefter så er det likefullt FRP’s politikk som må angripes, belyses og stoppes.

     Er det ikke?

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Kjetil S
   27. 09. 2009 klokken 20:02

   Wunjo

   Jeg er visst med på konspirasjonen jeg også. Jeg er visst den samme som vandalf, blobb og coolio….

   Og husk Wunjo, nå er du også det. Altså siden du uttaler deg kritisk til «enkelte»… Beklager, men slik er realitetene. Du, jeg, vandalf, coolio og blobb er enten en og samme person, eller vi er disinfoagenter, debunkere etc…

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Wunjo
    27. 09. 2009 klokken 20:10

    Da er vi fem nå da… hvor mange hoder trenger vi for å kalles DYRET, mon tro??

    Ellers betraktet jeg deg som en av de «troende», men du har vel en skjult agenda, da. Dobbeltagent?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Kjetil S
     27. 09. 2009 klokken 21:13

     Jeg er definitivt en av de «troende» som du kaller det. Det må likevel være mulig å kunne stille spm ved ting som blir lagt frem som sannheter, men som ikke henger helt på greip (altså etter mitt syn). Det kan da ikke være slik at alle som stiller spørsmålstegn ved enkelte påstander som blir lagt frem skal tåle å bli mistenkeliggjort og satt i bås som debunkere og det som verre er. Jeg tåler det iallefall ikke, selv om slike påstander faller på sin egen urimelighet. Jeg tolererer IKKE å bli satt i bås, iallefall ikke satt i bås som disinfoagent etc!

     Er virkelig ikke «sannhetene» som blir lagt frem mer robuste enn at alle motforestillinger tas som debunking. Selv om det er åpenbart riktig at debunking i mange tilfeller finner sted, må vi ikke begynne å se skygger på høylys dag! Om det er slik at enkelte tolker ALL motstand/motforestillinger som hetsing/trakassering/forfølgelse, er det for meg åpenbart at andre historier samme person forteller om trakassering og forfølgelse fra myndighetene mister noe av sin troverdighet. Dette er synd, for jeg har i utgangspunktet stor tillit til menesker som forteller historier om overgrep/forfølgelse/trakassering. Skulle da bare mangle!

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Armin Bahrami
    29. 09. 2009 klokken 01:18

    Beamer jeg stoler på deg. Du er min wingman når det kommer til å bekjempe chemtrails, hvis jeg skulle i riksrett hadde jeg hatt deg med. Så du kan umulig være disinfo agent :)

    Eller så lider du av multipersonlighetsforstyrrelser haha

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Wunjo
  27. 09. 2009 klokken 19:44

  Kan du omdefinere spørsmålet ditt? Jeg mente at jeg svarte på det du spurte om.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Monica Waade
   28. 09. 2009 klokken 00:56

   Man får så vondt i hjertet av de videoene som ligger på den siden, ja smurfen tenk på hvor mye lidelse kyniske mennesker kan forårsake for å bedra verden.

   Jesus sa; … tilgi dem for de vet ikke hva de gjør. Han har rett for de pengekåte og maktsyke er helt fraværende i ånden, så den dagen de dør vil de garantert få seg en ubehagelig overraskelse.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til coolio
    28. 09. 2009 klokken 01:03

    Mulig også dem som vet, men ikke gjør noe.
    Enkelte hevder at det å vite, men ikke gjøre noe, er en større forbrytelse enn det å ikke vite at man gjør noe galt.

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til arifkarim
    28. 09. 2009 klokken 01:13

    Dem dør i helvete for evig, håper jeg!

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Kjetil S
    28. 09. 2009 klokken 08:51

    Hei Monica,

    Jeg er selvsagt helt enig med deg i ditt hjertesukk om hvor mye unødvendig lidelse disse menneskene skaper.

    Når det er sagt mener jeg det også er viktig å se at den «polariseringen» som disse handlingene skaper, altså at de groteske handlingene vi ser utspille seg skaper en tilsvarende POSITIV motreaksjon (som her på Nyhetsspeilet feks), bidrar til et bevissthetsløft verden aldri har sett maken til. Folk «våkner opp» til en annen realitet enn den materialistiske, fragmenterte, separerte virkeligheten «they» har ønsket vi skal tro på. Og dette i et omfang som savner sidestykke i verdenshistorien. Folk verden over finner seg ikke lenger i å bli behandlet som umælende fe, de forlanger en ny verden der hvert enkelt menneske er like mye verd, uansett hvor de bor, hvilket språk, kultur, hudfarge, utdannelse etc etc de har. Og denne verdien lar seg ikke måle. Ikke på noen måte!

    Jeg tror ikke denne oppvåkningen kunne skjedd uten at «they» hadde handlet som de gjør. Slik jeg ser det er nemlig polariseringen I SEG SELV som er den drivende kraft i oppvåkningen. Jo mer jævelskap de finner på, jo mer positivt polarisert blir du. Jo mer faenskap de finner på, jo flere mennesker «våkner» og polariserer seg positivt. Jo mer ondskap de utfører, jo mer godhet skaper de.

    Derfor tror jeg vi skal være takknemlige for alt faenskapet de finner på. De skaper bare sitt eget fall. For tro meg, dette systemet kommer til å falle. Det knaker i sammenføyningene allerede. Og verre/bedre skal det bli. Men de ser det kanskje ikke selv.

    Som du sier: Tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Monica Waade
     28. 09. 2009 klokken 12:58

     Beamer tusen takk for å forklare dette på en så fantastisk måte. Jeg har akkurat samme tanker som deg om det som skjer, ting jeg har visst i mange år skjer nå og som du sier verre/bedre skal det bli. Om enn så uhyggelig det høres ut så blir det verre, mye verre, men holder vi ut skal vi skape en bedre verden bare ved å beholde kjærligheten i oss. Vi kan jo ikke fysisk gå hen for å knuse eliten og deres djevelskap, men vår kjærlighet kan overvinne ondskapen deres… og størst av alt er kjærligheten, dette budskap må vi tro og stole på selv når det stormer som verst.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
     28. 09. 2009 klokken 14:07

     Det føles riktig både det Beamer sier (over) og det Monica sier (under). Det finnes likevel viktige forbehold til denne måten å se ting på, som bør nevnes, og det er at massene, sheeple-flokken som hver dag blir feedet av media overhodet ikke oppfatter situasjonen på denne måten.

     Ennå er det en million nordmenn som leser VG hver dag og en halv million som leser Dagbladet og tror at de blir «opplyst» av å gjøre det.

     Og hvordan klarer norske journalister og redaktører i riksavisene å publisere all propaganda, desinfo og avledningsinfo som de nå holder på med hver dag uten å bli så kvalme at de må spy seg selv i ansiktet ?

     Dagbladet agiterer på forsiden for at 6- og 7-åringer bør ha egen mobiltelefon, og Dagsavisen agiterer på forsiden for at det er viktig å være tidlig ute i køen for å få sin dose av svineinfluensa…

     Kan noen – utifra resonnementet over – uttrykke dynamikken som fungerer på den måten at «jo mer intetsigende og svikefullt media opptrer», jo mer vil det føre til at folk våkner opp og gjennomskuer tingenes tilstand ?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Kjetil S
     28. 09. 2009 klokken 16:44

     DLSU

     Jeg vet ikke om jeg KAN forklare, men jeg vet jeg kan prøve…

     Det ser ut for meg som om menneskeheten deler seg i tre; En del som polariserer seg mer enn 95% negativt (mitt anslag: ca 3-5%, kanskje mindre), en del som polariserer seg mer enn 51% positivt (mitt anslag: ca 10% og voksende) og en del som er det du kaller sheeple, som er i en slags gråsone der de ikke har tatt et valg (resten). Presiserer at dette er slik jeg forstår det, andre forstår det kanskje annerledes.

     Dynamikken du etterlyser er etter mitt skjønn denne: Alle mennesker har en innebygd «logikkresonator» som forteller en person hva som makes sense og hva som ikke makes sense. Kjennes det riktig ut så er det ofte det. Man følger sin intuisjon. Selv om man er ubevisst og godt plassert inne i komfortboksen. Men mye av det som blir presentert i media makes no sense. Det er feks ingen mening i at man MÅ massevaksinere hele verden mot en pandemi som ikke er en pandemi, mot et influensavirus som ikke er verre enn vanlig influensavirus, som ikke har høyere dødlighet enn andre influensaer. Det er ulogisk, og jeg tipper de aller fleste føler dette, selv The Sheeple.

     Poenget er kanskje at de negative MÅ gjøre det de gjør for å stoppe oppvåkningen de vet skjer blant folk flest. De er fullt klar over den bevissthetsrevolusjonen som skjer foran øyene deres. Så de setter igang tiltak for å hindre dette. Og det er det du ser i media hver eneste dag. Hold menneskene i frykt slik at de ikke utvikler sin bevissthet, og ikke lengre aksepterer «they» som sin herre, men vil ha frihet! For da mister «They» kontrollen. Og det er deres største mareritt.

     Så det de gjør er å stramme til på alle områder. Og det er i en slik sammenheng man bør vurdere informasjonen man finner feks her inne på Speilet. Alle de konspirasjoner man får ferten av er et resultat av behovet for å bevare kontroll. Kontroll over andre er deres afrodisiak.

     Problemet til «They» er at jo mer de strammer til, jo mer tydelig blir det. Og det haster nå. De har ikke kontrollen på utviklingen lengre. Folk våkner opp i et tempo jeg ikke tror de i sine verste mareritt kunne forestilt seg. Og dette merker folk. Jeg tror mange føler at verden rundt dem ikke lenger makes sense. TV’n, radioen og avisene gir ikke lengre tilfredsstillende svar, og man må søke på nettet istedet. Og kanskje dumper noen innom Nyhetsspeilet og får en a-ha opplevelse. Kanskje er det andre sider. Det spiller egentlig ingen rolle. Det skal kanskje ikke mer enn en enkel setning som føles riktig i logikkresonatoren før de «våkner». Og da er det ingen vei tilbake!!

     Oppsummert: Jo mer de strammer til (altså jo mer shait, propaganda, løgner og faenskap de serverer) jo større er sjansen for at man våkner. Selv om det i utgangspunktet ser ut som om the sheeple dummes mer og mer ned.

     Jeg er altså særdeles positiv til fremtiden. Jeg kan ikke for mitt bare liv se at det nåværende systemet IKKE faller, eller imploderer er kanskje det beste ordet. Ikke nødvendigvis i morgen, kanskje heller ikke neste år. Men faller gjør det. Det gjelder bare å være på riktige siden når det faller.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til BelzeBob
  28. 09. 2009 klokken 16:16

  «Realdemokratiet sier:
  27. 09. 2009 klokken 20:36

  Nå gidder jeg ikke være barnehagepappa for dere lenger så nå får dere leke selv.
  Du og de andre vandal(f)-istene. »

  Folk tåler så lite.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Realdemokratiet
   28. 09. 2009 klokken 18:32

   Enkelte her inne har tålt veldig mye.
   Skal man ikke kunne delta og komme med saklig informasjon uten å måtte tåle de usaklige angrep som her er utført?

   Man behøver ikke være klarsynt for å se at det er elementer her inne som ønske å ødelegge Nyhetsspeilet.

   Nyhetsspeilet er jo opprettet nettopp for de som stoppes andre steder og ikke der får komme ut med kontroversiell info. Nå gås det imidlertid systematisk til verks her inne for nettopp å hindre saklig informasjon å komme ut.

   Jeg regner med at også du faktisk er i stand til å se dette.

   Bør vi ikke stille spørsmål til ledelsen om de tenker å gjøre noe med denne negative utviklingen, eller skal slike elementer også gis fritt spillerom her på Nyhetsspeilet?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Vandalf
    28. 09. 2009 klokken 18:46

    Realdemokratiet;

    Denne stillingskrigen har gått over alle støvleskaft, og må ta slutt. Jeg er beredt til å begrave «stridsøksen» her og nå og foksere på sak fremover.

    Er du?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Realdemokratiet
     28. 09. 2009 klokken 20:48

     Nå som Singoalla er jaget av banen vil du begrave stridsøksen, men når hun bad om å få være i fred fikk hun ikke gehør.

     Jeg har ingen stridsøks å begrave, men jeg tar til etterretning at du nå begraver din stridsøks.

     Jeg har registrert at flere her ytret at de leste det hun skrev med interesse og håpet på å få høre mer.

     Det er godt å se at i alle fall Armin har gangsynet i orden. Advarselen var på sin plass.

     GD Star Rating
     loading...
238 Kommentarer
1 2 3 4

Legg inn dine tanker