Du leser nå
Per-Aslak Ertresvåg om stortingsvalget

3 minutter lesetidPer-Aslak Ertresvåg om stortingsvalget

Vi befinner oss i en kjemisk og elektronisk krig hvor presse og politikere er tause.

Valgkampen har avdekket  tvangspålagt taushet om de viktige sakene, mener Per-Aslak Ertresvåg Selv om mange synes at årets valgkamp har vært både kjedelig og perspektivløs, så er det nettopp dette sørgelige faktum som både er det interessante og det viktige ved valgkampen.

– Det er vanskelig å se denne tvangspålagte tausheten som annet enn en barsk innrømmelse overfor realitetene: norske politikere har godtatt at de store, livsavgjørende politiske spørsmål ikke kan, eller ikke skal, fram i lyset. Det sier Per-Aslak Ertresvåg, tidligere mangeårig redaktør i Venstres Pressekontor og Inter Press Service, et av verdens største nyhetsbyråer, og forfatter av bøkene Makten bak Makten og Sov, mitt lille Norge. Han har i nesten 50 år fulgt norsk politikk på kloss hold.

Vi er i krig

Intet parti og ingen politiker har våget å stille det viktigste av alle spørsmål: hvorfor skal vi (som mennesker i alle NATO-land) godta å bli bestrålt hver dag, og utsettes for det helseskadelige nedfallet fra chemtrails, kjemiske flyspor. Dette er bare noe av det som angår alle, fra nyfødte barn, til de eldste. Vi befinner oss i krig hvor kjemiske og elektroniske våpen blir brukt mot oss fra makter som ikke vil oss vel.

Titusener nordmenn som følger med på nettet vet dette, mens presse og politikere er tause. Hva skal vi med slike politikere og en slik presse?  Likheten med den taushet som i det stille ble innført i Tyskland i 30-årene, er alarmerende. Ingen har selvsagt våget å ta opp det kravet som jeg i min siste bok kaller naziparagrafen i norsk psykiatrilov, og som må fjernes. Som mange etter hver vet, blir 10,000 -11,000  nordmenn hvert år tvangsinnlagt på psykiatriske institusjoner, ofte med politiets hjelp. I Danmark iog Sverige ligger tallet på 2-3000. Når man da kjenner til at denne loven også er blitt misbrukt i politisk øyemed, er det skremmende.

«Skal også dette få fortsette – beskyttet av taushet? Det er slike saker som inspirerte til  boken og tittelen Sov, mitt lille Norge, sier Ertresvåg.

Flere våkner

– Veldig mange har heldigvis  etter hvert våknet, det har jeg registrert på tallrike møter som jeg er blitt invitert til å tale på de siste par årene, men disse befinner seg ikke blant landets politikere, ennå i alle fall. En politiker som har vakt oppmerksomhet i år, er Fremskrittspartiets Siv Jensen, på visse avgrensede områder en begavet kvinne.

Fremskrittpartiet har jo tidligere ønsket å selge ut oljereservene våre på kysten. Det ligger en viss freidighet og inkonsekvens i at intet parti er så villig til å bruke nettopp pengene fra oljevirksomheten til alle gode formål. Hadde Stortinget fulgt Fremskrittspartiets anvisninger, ville vi  simpelthen ikke hatt disse pengene. Nå foreslår partiet at landets største selskaper, som Statkraft, Hydro og andre selskaper som gjennom mange år er bygd opp av våre skattepenger, bør selges til utlandet.

Det er ikke sjokkerende at partiet mener dette. Det sjokkerende er derimot  at disse tankene følger nøyaktig oppskriften  som den hemmelige internasjonale Bilderbergerklubben anbefaler, og som er brukt for å underlegge seg  flere utviklingsland.

Siv Jensen er antakelig den siste norske politikere som har deltatt på et møte i Bildebergerklubben, den klubben som ble stiftet av Rockefeller hvor mangeårige president var en tidligere nazioffiser.

Når Siv Jensen vil selge norske ressurser, hun er dessverre ikke alene om det, så er det altså Fremskrittspartiets politikk hun forfekter, det er kanskje en tilfeldighet at det stemmer med Bilderbergens planer for hvordan man tar kontrollen over et land? spør Ertresvåg.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
86%
Opplysende
14%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

56 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *