Du leser nå
Mystisk objekt på himmelen identifisert

1 minutt lesetidMystisk objekt på himmelen identifisert

Når astronauter vet like lite som mennesker med føtter på jorden.

Det er Ronald McDonald sitt moderskip som ligger stasjonert utenfor jordens atmosfære. Flere McDonald M-er har blitt sporløst forsvunnet, noen raporterte om at de begynte å løsne fra restauranttak og suste opp og ble borte i løpet av få sekunder. Ronald McDonald har erobret verden, hans resturantkjeder har lenge fetet opp befolkningen, dette er den største konspirasjonen av alle, de har kommet for å høste menneskene, er du mager og beinete har du ingen ting å bekymre deg for, du lever bare litt lenger enn alle de andre. Fema camps-ene er til for å feite deg opp til ønskede vekt.

Dette var en spøk selvfølgelig. Jeg er egentlig ganske tom for ord, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette fenomenet jeg har filmet over en lengere periode. Forrige gang jeg la ut video om den så var kvalitet og kamerastabilitet dårlig, og man fikk aldri se de små lyskulene som tok form rundt stjernen. Denne gangen kan du se det klart og tydelig, og det vil forbløffe deg.

Det som er sprøtt er at du faktisk kan gå ut og se den med dine egne øyner, se på den i 5 minutter og se hvor stor mye den beveger på seg iforhold til andre stjerner.

Det er ikke en romstasjon. Dagbladet skrev en artikkel om romfarere på ISS-stasjonen som så over Helsinki. De noterte seg dette lysende objektet, men kunne ikke gi et bedre svar enn at de «trodde» det var Venus. Ingen vet helt egentlig hva dette er. Derfor er det fritt fram for alle å gjøre sin mening.

Det var profetier om at lysskip ville dukke opp ifjor 14. oktober, fra Galactic Federation of Light. Det kom aldri, men det kan hende de møtte på en McDonalds Drive-thru eller to og sovnet fra all MSG-en i burgeren slik at de kom et år for sent?

Videoopptak fra 9. til 11. september 2009 i Oslo-området retning nord-øst.

Videokilde: The UFO-Star above Norway (trykk på HQ for høy kvalitet).

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

Kommentarer

98 kommentarer på "Mystisk objekt på himmelen identifisert"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste