Du leser nå
En elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

9 minutter lesetidEn elektromagnetisk tåke har lagt seg over folket

Vi danser til saueflokkmentalitetens pipe. Når skal vi klippe ledningene?

Strålenivåene i Norge er blant de høyeste i Europa og det er flere basestasjoner på vei. Vi er omringet av trådløse-nettverk, noen byer har trådløs-nettverk i hele sentrum, barn vokser opp med mobiltelefon og hustak blir okkupert med hjerneforstyrrende mobilmaster. Nyhetsspeilet.no har sjekket nivåene rundt omkring i Oslo.

En innsender fra kommentarfeltene (BelzeBob) har målt nivåene for oss og alle leserne til Nyhetsspeilet. Tusen takk for din innsats. Andre kan gjerne sende inn artikler, så kan vi poste dem for dere hvis dere ønsker å beholde anonymitet.

Et strålende samfunn

En titt på mikrobølgestråling i Norge

Av BelzeBob.

Stråling fra mobiltelefoner, trådløst internett, mobile basestasjoner osv. er mikrobølgestråling. Dvs. Signaler som sendes på den delen av det elektromagnetiske spekteret, som kalles mikrobølgebåndet.

Elektromagnetisk spektrum

Slike signaler, eller stråling fins i naturen. Men forskjellen på denne naturlige strålingen fra verdensrommet og den menneskeskapte mikrobølgestrålingen er stor. De menneskeskapte signalene er både langt sterkere, og av annen karakter enn de som finnes i naturen.

Telefoni-industrien og ”mainstream” vitenskap erkjenner at mikrobølestråling som overstiger en viss styrke er farlig for mennesker. Det dreier seg her om den ”termiske” effekten, eller ”varme effekten”. Prinsippet er det samme som for en mikrobølgeovn; man bestråler vannmolekylene i maten med det resultat at molekylene hetes opp og maten blir varm. Det samme skjer med hodet ditt når du holder en mobil- eller trådløs telefon mot hodet ditt. Du ”blir kokt”. Om denne termal-effekten hersker det ingen tvil. SAR verdier for hvor sterk stråling en ekelt mobiltelefon kan ha for eksempel, er etablert i de fleste land i verden. Men så har vi to veldig viktige spørsmål:

 1. Hvor sterk stråling er for  sterk? Tydeligvis råder det stor uenighet om dette, siden forskjellige land har forskjellige grenser for hva som er ”akseptabel” styrke.
 2. Kan selv relativt svak stråling ha skadevirkninger på mennesker?

La oss begynne med det første spørsmålet. Utrustet med et ”Cornet ED15 Electrosmog meter” begynte jeg å måle mikrobølgestrålingen i nærmiljøet mitt.

Electrosmog_Rf_Field_Strength_MeterDette er en måler som måler stråling i mikrobølgebåndet mellom 100MHz og 3GHz, eller fra -55dBm til 0dBm. Langt ute i naturen har man en stråling som er -55dBm eller enda mindre. Konvertert til V/m (volt pr. Meter) blir -55dBm til 0.02605 V/m.

En slik lav verdi fant jeg kun to steder; veldig langt ute i skauen og i en enkelt kjellerleilighet jeg besøkte. Ellers var dette hva jeg kom fram til:

 • En mobiltelefon som har samtale eller sender/mottar SMS: -5 til 0 dBm eller ca. 8 til 14 V/m. Dette er så høy stråling som mikrobølge-måleren min kan måle. Strålingen er sterk selv når man måler 1-2 meter fra selve telefonen!
 • En trådløs telefon som er slått på: samme verdier.
 • Enkelte steder innenfor etpar hundre meters radius av (mobil) basestajon: samme veldig høye verdier. (Fri sikt til basestasjonen fra steder der man måler. Basestajon er disse avlange, som oftest hvite klossene som henger på vegger her og der. De kan gjerne se annerledes ut også.)
 • I nærheten av PC som er koblet til trådløst nettverk: -25 til -20 dBm eller ca. 0.8 til 1.5 V/m. (Høyere verdier jo nærmere antennen på PC’en/routeren du måler.)
 • Rundt om i nærmiljøet, utenfor sentrum: verdier stort sett mellom -50 dBm og -25 dBm, eller ca. 0.05 – 1.5 V/m.
 • I sentrum av byen er verdiene mye høyere.

Norge baserer sine retningslinjer for mikrobølgestråling på den internasjonale organisasjonen ICNIRP’s retningslinjer.

Grensen for hva som er skadelig strålning er i følge ICNIRP, og altså den norske stat, mellom 42 og 59 V/m. Dvs. ca. 3 til 6 ganger så sterk stråling som den du får i kroppen når du snakker i en mobiltelefon. Forestill deg at du er utsatt, hele din kropp er utsatt, for slik stråling 24 timer i døgnet, hver dag for resten av livet. Det er fullstendig lovlig her i Norge!

Ingen spesielle lover fins for å beskytte barn. Det skilles ikke på barn og voksne.

Italia’s grense for hva man anser som skadelig er 6 V/m. Sveits’ grense er mellom 4 og 6 V/m. (4 V/m for stråling som er på 950Mhz, 6 V/m for stråling på 1850 Mhz.)

Hvordan kan det ha seg at stråling som anses som skadelig i Italia eller Sveits anses som trygg i Norge? Så til det andre spørsmålet; kan selv stråling som er langt svakere enn f.eks 4 V/m også skade oss? Mange akademikere er av nettopp denne oppfatning; det farligste aspektet med mikrobølgestrålingen er ikke nødvendigvis det termiske (varmen), men det at selve signalene kan forstyrre våre organer og vår DNA. Kroppen vår er elektromagnetisk og elektrokjemisk. Dvs. at elektriske signaler sendes hvert sekund rundt i vårt nervesystem, vårt endokrine system (hormoner) og internt i DNA’en og cellene. Når ”feile” signaler, eller elektriske instruksjoner, kommer inn i kroppen utenfra, oppstår det forvirring i kroppen og de livsviktige ting som burde bli gjort sekund for sekund i organismen, blir ”sabotert” av disse mikrobølgesignalene som er i total disharmoni med kroppens egne, og mutasjon av celler (kreft) og vår hjerne og andre organer får problemer med å fungere slik de var skapt for å fungere.

Wifi – a Warning Signal:

(video, youtube)

Hva kan man gjøre? Mine råd er som følger:

 1. Tenk igjennom: trenger du mobiltelefon, trådløse telefoner eller trådløst internett? Selv sier jeg ”nei takk” til alle tre.
 2. Har du barn, så ikke la de bruke denne teknologien. Bedre å bli sett på som ”rar” enn å få kreft.
 3. Skaff deg en mikrobølge-måler og bruk den i heimen, i nærmiljøet og på arbeidsplass/skole.
 4. Om du måler høye nivåer av stråling der du bor, kan du delvis ommøblere slik at de som bor i huset tilbringer mest mulig tid på de stedene i huset med lavest stråling. Aluminium og noen andre metaller kan skjerme mot stråling. Nei, vanlig aluminiumsfolie kommer du ikke langt med – du må gjerne på internett for å finne spesielle anti-strålings produkter. Alternativt oppsøke firma her i Norge som f.eks kan selge deg plater av aluminium eller kobber. Spesiell anti-strålings maling fins også. Om enn noe kostbart.

Jeg er slettes ingen spesialist på området. Men det er kanskje ikke en forutsetning for å lage en artikkel. Hovedsaken er at man kan utdanne seg om det man trenger å vite. Vil du finne ut mer om mikrobølgestråling så har du lenker til mer informasjon her:

www.rense.com/general60/tetra.htm
www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/education/article642575.ece

www.lef.org/magazine/mag2007/aug2007_report_cellphone_radiation_01.htm

www.fritthelsevalg.org/htmlsite/aktuelt.asp?parent=1&flag=1&ban=1&id=660

Nyhetsspeilet kommenterer

Lever vi i en mikrobølgeovn? Stråling er ufarlig i mindre mengder. Dette ble sagt for 20år siden. Siden den gang har sammfunnet utviklet seg , med godkjenning fra statenstrålevern til et høyutviklet sammfunn hvor stråling er en del av hverdagen nå. Man kan liksom ikke unslippe helt, mobilmastene er monstre, de sier det ikke er farlig men om du bor i en blokk som har en sånn på taket faller prisen på boligen din.

Strålemengdene vi blir utsatt for nå har bare økt betraktlig de siste årene. Vi BØR sette en stopp på alt, helt til vi har hatt en god og uavhengig etterforskning. Det blir for dumt å dytte oss i usikre forskninger som labrotter. Dette har historien vist oss tidligere da våre ansvarlige myndigheter anbefalte bruk av DDT, Thalidomid, asbest, og livsfarlige løsemidler i årtier før sannheten ble presset fram av enkelt personer og organisasjoner.

De som setter standaren for strålemengder i verden, rettningslinjer som fks den Norske Strålevern følger består av Fagmenn fra The US army, Erricsson og Nokia. Det er økonomiske interesser bak forskningen og godkjenningen, man kan man aldri stole helt på økonomiske interesser når millitæret blir involvert, spessielt ikke når det kommer til din egen helse, sånn det ser ut nå vil staten elektro-smog tåkelegge deg.

«Hvilket hell for ledere med et folk som ikke tenker», sa Adolf Hitler.

Vi lever i et større risikosamfunn enn vi gjorde før. Den etablerte vitenskapen tørr ikke å gå ut med dette, vestlig medesin har kansje forlenget levealderen, men samtidig dør det flere mennesker av kreft og andre sykdommer. Hvis vi ikke gjør noe nå vil vi om 10-15 se tilbake på denne tiden og tenke hvorfor gjorde vi ingen ting?

15. september 2008 tok Kurt Oddekalv fra Miljøvernforbundet saken i egne hender og klippet ledningene på en mobillast. Det var en god del mennesker som kalte han en gal mann, men tiden vil vise at han var en pioner forut sin tid. Kansje vi trenger en folkelig geriljakrig mot disse tankekontrollmaskinene som popper opp overalt?

Svensk forsker slår alarm

Mikrobølgeovner – vår nye landeplage?

Beskytt deg selv fra tåken

De flest barn har desverre en mobiltelefon som vekkeklokke og de fleste sover med mobiltelefonen ved siden av puten. Andre sover med den på nattebordet, som ikke er så langt unna. Det beste er å legge mobiltelefonen så langt unna hodet mulig.

Den stråler små mengder, men husk at du nestegenerasjon vokser opp med slike strålende instrumenter og er mer utsatt for å få kreft siden de skal en hel livstid igjennom det. Begynn og invester i hjerneceller for framtiden, skru av mobiltelefonen når du skal sove.

The human project intervjuet Tyske Dr. Manfred Doepp. Dr. Manfred Doepp – Part 1 of 6 – Switching of Consciousness, Mind Control, Big HAARP, etc.:

Se video.

Samme mann har en kort presentasjon på en rask behandling du kan gjøre på deg selv, for å «de-switche» hjernen over fra den elektromagnetiske tåken. Det tar 2-3minutter og du trenger bare og gjøre det 3ganger pr dag. Man vil merke en umiddelbar følelse av årvåkenhet og lettelse i hjernen. De fleste av oss vet ikke hvor potensielt farlig dette er, jeg anbefaler alle til å se videointervjuet med Manfred Doepp.

De-switch your brain here:

Se video.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
50%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

134 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *