Du leser nå
Nyhetsspeilet rapporterer fra «En ny verden»

1 minutt lesetidNyhetsspeilet rapporterer fra «En ny verden»

Bakkemannskapet har samlet seg rundt det runde bord og vi kan forvente både gode og dårlige nyheter.

Nyhetsspeilets Liv Bjøringsøy kommer tilbake med full rapport etter en helg med en rekke «whistleblowers» fra Project Camelot. Vitnet med dekknavn Henry Deacon gikk på scenen før avslutningen av konferansen på søndag og avslørte sin identitet.

Hans virkelige navn er Art Neumann.  For de som ikke kjenner hans tidligere liv, var han en whistleblower som arbeidet med blant annet «black operations». Han har lenge advart om en kommende krig mellom USA og Kina, bekreftet Chemtrails og avslørt tilbakeholdt teknologi og agenda.

Liv Bjøringsøy har notert flitting under hele konferansen og vi gleder oss til hun er tilbake med ferske nyheter fra fronten. Bakkemannskapet har samlet seg rundt det runde bord og vi kan forvente både gode og dårlige nyheter.

a_new_world_banner_lg

Nyhetsspeilets journalist Liv Bjøringsøy har vært i Zurich på konferansen «A new world – If you can take it».

Oppdatert: Artiklene som er publisert i etterhånd relatert til konferansen kan du lese her:

» Hvorfor myndigheter skjuler utenomjordiske besøk.
» Menneskehetens beste håp.
» Vi bestemmer katastrofene selv.
» Undergrunnsbaser i perspektiv.

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

avatar
  Abonnere  
Varsle om