Dette kan ikke avskrives som spekulasjoner, myter eller eventyr.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Kosmos | Video
  27.07.2009 19:44   (Oppdatert 04.09.2009 15:06)

Mennesker har besøkt Mars

Mennesket har allerede vært på Mars. Dette kan ikke avskrives som spekulasjoner, myter eller eventyr.

Project Camelot-vitnet Bob Dean, som er pensjonert amerikansk general, hadde en presentasjon på Exopolitics-konferansen i Barcelona 25. juli 2009. I følge Project Camelot konkluderte med å si at det helt sikkert finnes aktive baser på Mars. Da inntok et annet Project Camelot-vitne, kjent som Henry Deacon (vi vet nå at hans virkelige navn er Art Neuman) spontant scenen og fortalte at han har selv besøkt Mars.

«Vi er ikke alene og vi har aldri vært alene», sier den tidligere USAF-offiseren.

Dessverre hadde ikke Nyhetsspeilet anledning til å dekke Exopolitics-konferansen, så dette er i øyeblikket alt vi vet om hva som kom fram der om mennesker på Mars.

Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.

Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.

På A New World If You Can Take It i Zurich tidligere i juli fikk imidlertid publikum vite at alle som har vært på romferder forteller om en ekstatisk opplevelse av hvert atom i egen kropp og bevissthet om samhørighet med alt i hele universet når de kommer ut av jordens atmosfære.

Dean fra Exopolitics-konferansen 2009

Henry Deacon på scenen

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Liv Bjøringsøy

Liv Bjøringsøy er astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kommer fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning er hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun har jobbet mye internasjonalt og alltid vært opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg har hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun ser det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet maler hun bilder som hun stiller ut i sitt hjemmegalleri og kombinerer all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (34) | Forfatters nettstedKommentarer

67 kommentarer

 1. Beamer sier:

  Psst! Sjekk flightnummeret til første flyet:)

  GD Star Rating
  loading...
 2. MortenB sier:

  Det snakkes om gamle ruiner på Mars og dette er historien slik jeg har lest. For litt over 200.000 år siden bodde «vi» på tre planeter, Gaia/Terra, Malona (eller Maldek) og Mars. En krig på Malona medførte at hele planeten ble sprengt og alle omkom, også Mars ble hardt skadd, antakelig ble alle drept og Mars ble flyttet lenger fra Ra (sola). Restene av Malona ligger nå som et astroidebelte mellom oss og Mars.
  Verd å få med seg er at det som dengang hendte på Malona ligner på det som nå skjer her, de få med mye makt som tilegner seg mer og mer makt og kontroll over massene…. Og som skjedde da Lemura nesten gikk under for over 14.000 år siden, og da Atlantis gikk under for 11.507 år siden (sammen med restene av Lemuria)
  Dette er svært relevant i dag siden historien fort kan gjenta seg om for mange av oss gjør de feile valgene…

  En flott artikkel, skulle ønske jeg kunne ha deltatt på denne konferansen

  GD Star Rating
  loading...
 3. Lynx Veritas sier:

  Til alle skeptikere. Vi har aldri vært alene, Mars har vært og er befolket av utenomjordisk intelligens. Spørsmålet nå er, hvilke/n rase befolker Mars. Hvilken rolle spiller Mars for vår planets skjebne. Og
  hva skjules på Mars:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-509693/Life-Mars-Amazing-photos-Nasa-probe-reveal-mystery-figure-Red-Planet.html

  GD Star Rating
  loading...
  • hippokraten sier:

   Tipper det er samme skapning som denne http://www.dagbladet.no/2010/01/20/nyheter/innenriks/dyrenes_nyheter/dyr/10019782/. !

   Odd børentzen hadde en fin historie fra da han var liten. Etter at han hadde lagt seg for å sove, så han han et mystisk høyt vesen i hjørnet av soverommet. I redsel roper han på mora si som kommer løpende og skrur på lyst. «Men det der er jo bare en smijernlampe!»…..desto større grunn til være redd, en smijernslampe som beveger seg rundt i mørket….

   Det bildet fra Mars er en helt vanlig stein, med et brudd på venstre side, som om noen har tatt et kakestykke av den. Bruddet består av to flater stående ca 70-80 grader på hverandre. Den øvre flaten er mørkere enn den nederste da den reflekterer mindre lys og virker skyggeaktig. Legg merke til «armen» på «gorillaen» som strekker seg rundt hjørnet på steinen….altså en slags kant.

   GD Star Rating
   loading...
   • Lynx Veritas sier:

    Dream on Hippo. Du mener dette er en Stein? http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/01_04/LifeOnMarsBARC_800x496.jpg Hvordan forklarer du de tydelige tredimensjonale trekkene av en oppreist skapning. Naturen er rar du, og den fra Dagbladet må da være den trodde utryddete avskyelige snø-grisen. Crypto-zoologien befatter seg med uforklarlige skapninger her på jorda. Geologien kan neppe forklare den på Mars

    GD Star Rating
    loading...
   • smurfen sier:

    Ponni ?
    Ja da er det hvertfalll ikke bare du som kamuflerer deg med ny klær blubb 😛
    Noe som heter Ulv i fåreklær, men nye må jo bli Ponni i bjørneklær eller Qujo klær..
    For og være helt ærlig så lingner det vesenet der mest på en skapning jeg så på planeten (månen ) Pandora 😐

    GD Star Rating
    loading...
    • Lynx Veritas sier:

     Er det blubb i fåreklær?, surprise. Velkommen tilbake gamle ørn. La oss være uenig:)

     GD Star Rating
     loading...
    • Er det Blubb? Oh i got you now you surfboard headed sub atomic doo doo explosion old shoelace eating doormat stealing poo in a sleeping bag you!

     You selfsnitching old dirt mcgirt face, you are outta here :)

     haha

     Neida..

     Dont let me spoil your fun bro!

     Er det objektet vi snakket om i august fortsatt Venus eller ? :)

     GD Star Rating
     loading...
   • hippokraten sier:

    Det er litt vanskelig å beskrive hva jeg mener med ord, så jeg skal lage en illustrasjon som viser konturene på steinen å legge den ut imorgen engang, da vil skjønne hva jeg mener. Der er fort gjort å bli lurt av bilder, nettopp fordi de er 2-dimensjonale og hjernen «ønsker» gjerne å se 3D. At fargene er såpass monotone gjør det ikke mindre forrvirrende i forhold til hva som ligger i foran og hva som ligger lenger bak. Bare se på bildene til Escher: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/escher–unbelievable-527579_1024_768.jpg

    GD Star Rating
    loading...
    • Lynx Veritas sier:

     Din luring. Escher har flotte bilder, men husk vi er uenig på vidt forskjellig grunnlag. Alt jeg har tatt til meg om materiale om bl.a Mars og annet okkult info tilsier at vi er blokkert fra sannheten. Din rasjonelle ressonering er ok. Min er tuftet på at vi er lurt. Vi blir bare ikke enig

     GD Star Rating
     loading...
  • leet sier:

   Minner meg om det mars-ansiktet:

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/77/Martian_face_viking_cropped.jpg

   ..som ikke var fullt så imponerende da det ble tatt bedre bilder:

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/58/Mars_face_HiRISE_MRO.png

   GD Star Rating
   loading...
 4. Mina sier:

  Forskere tror vi kan stamme fra Mars:
  http://www.dagbladet.no/2010/01/29/magasinet/astronomi/verdensrommet/vitenskap/romfart/10142860/

  Bob Dean blir kanskje mere troverdig i noens øyne nå? Flott :)

  GD Star Rating
  loading...
 5. Hans Gaarder sier:

  Siste: Mars-fløyteblåseren Brett Stillings er forsvunnet!

  POSSIBLY MISSING: William Brett Stillings, age 47. Out of communication with family and friends since June 10, 2013. Last known to be lodging in a private residence in Crestline, California.

  Her er et viktig vitnemål fra Brett Stillings:

  http://www.youtube.com/watch?v=qrVOg9vSpWI

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen