Kosmos
Du leser nå
Mennesker har besøkt Mars
Skrevet av
Liv Bjøringsøy27. 07. 2009
marsoverflate
14483 10553 67

Mennesker har besøkt Mars

Av Liv Bjøringsøy27. 07. 2009
Dette kan ikke avskrives som spekulasjoner, myter eller eventyr.

Mennesket har allerede vært på Mars. Dette kan ikke avskrives som spekulasjoner, myter eller eventyr.

Project Camelot-vitnet Bob Dean, som er pensjonert amerikansk general, hadde en presentasjon på Exopolitics-konferansen i Barcelona 25. juli 2009. I følge Project Camelot konkluderte med å si at det helt sikkert finnes aktive baser på Mars. Da inntok et annet Project Camelot-vitne, kjent som Henry Deacon (vi vet nå at hans virkelige navn er Art Neuman) spontant scenen og fortalte at han har selv besøkt Mars.

«Vi er ikke alene og vi har aldri vært alene», sier den tidligere USAF-offiseren.

Dessverre hadde ikke Nyhetsspeilet anledning til å dekke Exopolitics-konferansen, så dette er i øyeblikket alt vi vet om hva som kom fram der om mennesker på Mars.

Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.

Bill Ryan (nr 2 fra v), David Wilcock (nr 3 fra v), Henry Deacon alias Arthur Neumann (nr 5 fra v) og Brian O’Leary ytterst til h. De andre personene er tolker som oversetter hvert ord til tysk. Foto: Hans-Peter Diehl.

På A New World If You Can Take It i Zurich tidligere i juli fikk imidlertid publikum vite at alle som har vært på romferder forteller om en ekstatisk opplevelse av hvert atom i egen kropp og bevissthet om samhørighet med alt i hele universet når de kommer ut av jordens atmosfære.

Dean fra Exopolitics-konferansen 2009

Henry Deacon på scenen

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Liv Bjøringsøy

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.
67 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 3 måneder siden

Jeg tror ikke mennesker har vært på Mars. Jeg tror derimot at vi kommer oss dit en eller annen gang i en ikke altfor fjern fremtid.

Nok om det;

Det jeg finner paradoksalt i denne sammenheng er at mange hevder at mennesket aldri har vært på Månen (noe vi vitterlig har, selv om mange konspirasjonsteoretikere mener noe annet)

I så fall finner jeg det betimelig å spørre;

Hvordan i all verden skulle vi ha kommet oss til Mars dersom vi ikke en gang evner å reise til Månen?

Fikk vi skyss fra aliens kanskje?

Jeg kjøper forøvrig heller ikke teoriene/påstandene om at våre myndigheter holder utenomjordisk kontakt skjult for oss alle.

Bakgrunnen for det er følgende resonnement;

Dersom det faktisk var slik at aliens har besøkt oss (noe jeg ikke tror), så er det vel logisk å anta at disse er oss mennesker teknologisk/sosialt/kulturelt/spirituelt totalt overlegne. Selv synes jeg vi mennesker har funnet opp mye smart og kommet oss langt opp og frem på alle livsområder, sammenlignet med hvor vi var for feks 40 000 år siden, men vi evner fortsatt ikke å reise lenger enn til Månen, for å sette det i perspektiv.

Dersom disse fremmede først har tatt seg bryderiet med å reise langt og lenger enn langt for å komme til Jorden, hvorfor la våre myndigheter frata de muligheten til å sole seg i glansen av sine enestående bedrifter?

Jeg antar at disse fremmede i kraft av sin overlegne teknologi med letthet ville klart å overstyrt våre myndigheters ynkelige forsøk på å holde de skjult for oss alle…

For å dra det litt lenger;

Jeg tror videre en slik overlegen rase må ha kommet seg et stykke videre hva angår konfliktløsning enn menneskers talentløse måte å håndtere konflikter på (les; vold/krig/død), og jeg trekker videre den konklusjon at dersom de først var i blant oss, så ville de…  Les mer »

Profilbildet til TruthHunter
Medlem
6 år 3 måneder siden

Konspirasjonen går ikke ut på om vi har vært på månen eller ikke. Det går ut på om filmen fra månen er ekte.

Profilbildet til Wunjo
Medlem
6 år 3 måneder siden

Det mest sannsynlige er jo at Mars engang var en 3. densitets verden, og ble fraflyttet. Det er påvist at det engang var hav der, så den kan godt ha lignet litt på vår planet og vært beboelig for mennesker.

Noe som også kan være tilfelle med Venus, der det også sannsynligvis har vært hav.

Selvfølgelig LENGE før Jorden ble bebodd av noe som helst menneskelig vesen.

Vi kommer nok ikke så mye lengre ut i rommet så lenge vi støtter oss til newtons fysikk, det vil ta altfor lang tid. Kanskje de nærmeste planetene, men ikke lenger.

Grunnen til at utenomjordiske ikke blander seg inn og hjelper oss, er sannsynligvis at det ville bryte med prinsippet om fri vilje. Det er vi selv som må komme til erkjennelsen om hvordan ting henger sammen, uten å bli overbevist av utenomjordiske. (De er jo mennesker i en høyere dimensjon).

Det finnes avvikende teorier, men dette er slik jeg oppfatter det. Det er ikke så viktig, det som teller, er at man forstår hvem man egentlig er.

Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 3 måneder siden

Hvorfor skulle de ikke gripe inn? Dersom du har et barn, så lar du vel ikke barnet få gjøre akkurat som det vil til enhver tid. Barnet trenger vår veiledning for å lære og komme seg videre i livet…

Det handler ikke så mye om å frarøve oss vår frie vilje, men heller vise at det finnes alternativer som faktisk er bedre enn vår destruktive måte å håndtere konflikter på, samt vårt hemningsløse overforbruk av jordens ressursgrunnlag…

Profilbildet til Thor
Medlem
6 år 3 måneder siden

Dette har jeg ventet på..absolutt nydelig rett og slett..og Bob Dean:) Hei igjen Vandalf!! Skeptisk til det siste…

Profilbildet til Wunjo
Medlem
6 år 3 måneder siden

Vi er jo ikke barna deres, akkurat! Bare på et lavere utviklingsnivå. Hvis barnet ditt ikke klarer å gå selv, vil du vel ikke bære barnet rundt hele tiden, så det aldri kommer til å lære?

Og selv om jeg også syns det er veldig synd med måten vi behandler denne planeten på, måten vi behandler andre mennesker og alt levende på, så er dette bare et skritt på veien.

Det betyr ikke at vi skal gi blaffen i alt, tvertimot er alt det gale her i verden en fin anledning til å øve seg i å tenke på andre i stedet for å bare være ego. Og jeg er enig i at vi uansett bør begynne å ta bedre vare på planeten vår, vi vet jo ikke hvor lenge vi skal være her.

Profilbildet til Wunjo
Medlem
6 år 3 måneder siden

Men det artikkelforfatteren mener, er vel at mennesker fra Jorden slik vi kjenner den, har besøkt Mars. Og der har jeg ikke peiling, men det kan jo være enkelte utvalgte mennesker… Vil ikke avvise det.

Profilbildet til Gunghoo
Medlem
6 år 3 måneder siden

Filmen fra månelandingen er sikkert falsk, (alt for å lure soviet)

ellers syns jeg at vandalf treffer ganske bra med sin skeptiske forklaring

Profilbildet til Hans Gaarder
Medlem
6 år 3 måneder siden

Har vært klar over dette lenge. Koloniene på Mars befinner seg under Mars-jordens overflate. Dette er en del av det som kalles The Secret Space Program (har vi blitt snytt for mye moro…).

Naturligvis er det den samme banden (USAs hemmelige regjering) som har styrt Mars-trafikken, inkl. cover-up og hemmelighold og «whatever it takes» for å holde dette skjult. Edvard Teller, den avdøde vitenskapsmannen som er kjent som H-bombens far, og som fikk «urokråka» Bob Lazar inn i The Secret Space Program uten først å la ham gjennomgå den sedvanlige programmering og hjernevask var lenge en viktig figur i dette prosjektet.

Jeg skulle gjerne visst mer om transportformene til/fra Mars. Ifølge mine kilder blir mennesker fraktet til Mars via jumprooms/stargates/mini-wormholes, mens større utstyr blir fraktet med romfergen Aurora og diverse Black project crafts.

Det er befriende at katta endelig er ute av sekken, med håndfaste bevis.

Så får vi se om norske aviser klarer å mobilisere et lite snev av kremmerinstinkt og slår «Mennesket på Mars»-nyheten stort opp. Men kjenner jeg dem rett så tror de at de ikke får lov (TABU) før de eventuelt kan gjøre det i form av oppslag som «svineinfluensaen har spredd seg til Mars»…

Profilbildet til Gunghoo
Medlem
6 år 3 måneder siden

jeg fant Bob Dean på wicipedia der er han framstilt som sersjant i usarmy

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Dean_(Ufologist)#Army_Service

kan være feil selvfølgelig.

Uansett det foredraget er utrolig intresant å høre, Sant eller ikke

jeg har ikke peiling, vet ikke om jeg skal være redd, glad, eller noe annet

Profilbildet til Terje
Medlem
6 år 3 måneder siden

Wunjo det er helt greit og være skeptisk og jeg skjønner at du er det, det finnes ikke noen i denne verden som kan overbevise deg. Den som kan overbevise deg er deg selv. Det som Dean presenterer rokker ved hele verdensbilde. Vi er produktet av genetisk manipulasjon og dette skjedde for 200000 år siden sier Dean. Når jeg var rundt 10 år tenkte jeg ut hvordan vi ble skapt, den eneste logiske forklaringen jeg hadde var at vi ble skapt i noens bilde. Med noen tenker jeg på utenomjordisk innblanding. I hele mitt liv har jeg diskutert med mange og kranglet med mange om dette evne. De fleste rundt meg ser på meg som en tulling og det aksepterer jeg, jeg er den jeg er og kan ikke gjøre noe med mine ideer og tanker.

Må si at det som skjer om dagen er helt fantastisk, det kommer mere og mere frem i lyset som jeg har pratet om snart en manns alder. Jeg får bekreftet mine teorier og sannheten om menneske er rett rundt hjørne. Dette vil forandre oss som art. Det er ingen som kan forandre deg, det er du som må komme til denne bekjennelsen. Det som skjer om dagen er det viktigste som skjer i denne verden, verken familien eller noe annet er viktigere en det som skjer nå om dagen.

Hvorfor vet vi ikke sannheten? Hvorfor har de ikke vist seg for oss? Sannheten er med hensikt blitt holdt skjult for oss i mange tusen år. Grunnen til det kan ha et veldig langt svar men jeg velger den korte versjonen! det er makt.
Hvorfor har de ikke vist seg for oss? Som en annen var inne på her vi har egen fri vilje men det er ikke det som er hovedgrunnen,…  Les mer »

Profilbildet til Terje
Medlem
6 år 3 måneder siden

Jeg skrev feil navn, det skulle stå Vandalf.

Profilbildet til iglo
Medlem
6 år 3 måneder siden

Many of the more intense – and seriously whacked out – currents in the tangled web of modern conspiracy theory can be traced back to a relatively obscure British television show from 1977. Alternative 3 was the last episode of a serious documentary series called Science Reports, produced by Anglia Television. It was a War of the Worlds-style hoax which gained a cult following; or, alternatively, to true believers, a serious revalation that the powers that be forced its makers to disavow.

The premise was that it was an explanation for the brain drain that Britain experienced throughout the ’70s – the flight of qualified scientists to other countries where pay was higher and funding better. According to Alternative 3 they were leaving not just England but the Earth. For a secret world government-run colony on Mars.

The idea was the American and Soviet government had known for years that the Earth was overpolluted and overpopulated, ripe for global warming and massive Malthusian diebacks. The superpowers decided to cooperate to ensure the survival of their own ruling elites, and came up with three possible solutions. Alternative one was to immediately stop all pollution, and kill off of as much of the world’s population as possible through the holes in the Ozone Layer. Alternative two was to create hidden underground bunker cities where the ruling class could ride out everything going to shit, and reemerge when the time was right to resume their natural function. Alternative three (and I don’t think I’m giving away much when I tell you this is the one they decided on) was to create a colony on Mars, aided by aliens, and maintained by scientists and ordinary people co-opted with secret alien mind control techniques.

The documentary purports to document the discovery of this conspiracy by…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 3 måneder siden

Terje;

Det du beskriver som beviser i innlegget ditt kaller jeg tro, på lik linje med feks tro på én allmektig Gud, som i feks kristendommen. Det fine med troen er at den trenger ingen ytterligere beviser enn din egen overbevisning. Og det er selvsagt fritt frem for å tro akkurat det man vil, i hvertfall i vår del av verden.

Selv var jeg det man i dag kanskje ville kalt en fundamentalistisk kristen til jeg var ca 17-18 år, og trodde fullt og fast på at jeg var priviligert og skulle til himmelen, mens de fleste andre var fortapt og skulle brenne i ildsjøen til evig tid.

«Bevisene» for dette fant jeg overalt, men da særlig i Bibelen, som jeg trodde fullt og fast på. For meg var dette overveldende bevis, i tillegg til at jeg følte dette sterkt selv i «ånden» om man vil.

Så hardt trodde jeg på dette at jeg gjorde mitt ytterste til å «frelse» flest mulig av mine bekjente og familie. Jeg var HELLIG OVERBEVIST, om du vil…

Jeg tror ikke lenger på hverken den kristne eller andre religioners guder, jeg ser derimot på religion som menneskets begrensede måte å forklare det uforklarlige på, i tillegg til en utmerket måte å kontrollere massene på. Mitt trossystem er mao endret.

Poenget mitt er at det som for meg fremstod som soleklare beviser på min allmektige Guds eksistens og generalplan for oss alle, i dag fremstår som myter, eventyr og patetiske forsøk på å kontrollere massene gjennom frykt for fortapelse og annen styggedom…

Det er forøvrig helt feil at det ikke finnes noen som kan overbevise meg om at min egen TRO om emnet utenomjordiske besøk er feil (for det er tro så lenge vi ikke har med empiriske bevis å gjøre, verre er det ikke).

Den dagen en utgraving på Mars, Månen eller…  Les mer »

Profilbildet til Den Lille Snille Ulven
Medlem
6 år 3 måneder siden

Til Iglo:

Jeg mener å huske at William Cooper også snakket om alternativ 3, både i foredrag og i «Behold a Pale Horse».

Mars som brain drain location (sammen med de mange underjordiske basene på jorden) er mer enn sannsynlig. En amerikansk arkitekt ble hyret til et spesialprosjekt som gikk ut på å tegne «dome shaped buildings». Så forsvant han til et hemmelig prosjekt – selv ikke hans ektefelle kunne få vite om hvor han befant seg. Etter noen år fikk hun meldingen om at han var død. Noen grav på jorden fikk han ikke. Hun fikk bare beskjed om å holde tett om sin manns siste år, og skjønte at han nok hadde reist til Mars på et arkitektoppdrag på Mars hvorfra han ikke kom tilbake i live.

Forøvrig går det nå rykter om at George Bush senior og Dick Cheney skal ha forsvunnet fra jordens overflate. Siden ingen av dem er rapportert å ha dødd kan vi jo spekulere om hvor de kan ha tatt veien…

Forøvrig er det litt påfallende i hvilken grad Vandalf forsøpler kommentarfeltene under denne verdensnyheten i et slags forsøk på å leke tankepoliti. Vandalf sier ikke mer enn «men jeg velger nå å tro at», uten å vært særlig mer konkret.

Trolig er over 90% av befolkningen minst like skeptiske til Bob Dean’s avsløringer om liv på Månen, på Mars og rundt Saturn, samt «Henry Deacon’s» betroelse om at han selv har vært på Mars som Vandalf.

Det tar litt tid for at slik info kan synke inn hos dem som har vært uforberedt på at det faktisk forholder seg slik som Bob Dean skisserte i den rykende ferske konferanse-videoen. For vi som har vært klar over at NASA og USA har jugd så det har rent av dem i flere tiår stiller dette seg…  Les mer »

Profilbildet til Tombraider
Medlem
6 år 3 måneder siden

Ryddet i bilder i dag og fant ett av dem litt stort (130mb) som jeg hadde lastet ned fra NASA PIA10216.tiff
Uansett ble sittende og studere det atter en gang og prøvde å få hjernen min vekk fra å se dette som en skapning men gikk ikke så prøvde med ett stereoskopisk 3D utgave av samme bilde men endte bare med å bli frustrert for alt jeg kunne se var en mann som pekte mot Mars Rover. Søkte litt rund på nett for å se om noen andre hadde kommet til en ny konklusjon og fant nyhetsspeilet sin artikkel og denne på engelsk.
http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2008/134/rover-statue-or-person.htm
Lenge siden jeg lastet ned bildene fra NASA men måtte bare legge dem vekk, ender opp frustrert hver gang jeg studerer dem.
Mitt eget navn på PIA10216 er: finn5feil. tiff
Nå er det snart 50år siden jeg satt på fanget til bestefar på løkka og hørte på eventyra han fortalte om menna på Mars, ikke rart jeg er nysjerrig på universet 😎

Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 3 måneder siden

Den Lille Snille Ulven sa;

«Forøvrig er det litt påfallende i hvilken grad Vandalf forsøpler kommentarfeltene under denne verdensnyheten i et slags forsøk på å leke tankepoliti. »

Hva er det du bedriver i ditt innlegg da?

Kan du ikke heller argumentere for ditt syn, slik jeg gjør, enn å komme med den slags ufine angrep?

Jeg må da få lov til å mene det jeg vil, slik både du og andre gjør her på forumet uten at det skal være forsøpling?

Selv respekterer jeg både dine og andres meninger og ytringer her på forumet, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg applauderer de når jeg åpenbart er uenig…

Skal disse kommentarfeltene kun fungere som en hyllestseksjon til artiklene og skribentene, eller er det ikke meningen at ulike meninger, tanker og synspunkter skal få komme til uttrykk?

Jeg utelukker ikke at det finnes intelligent liv i universet, tvert i mot så finner jeg det overveiende sannsynlig at det finnes masse liv der ute, tatt i betrakning hvor stort universet er og hvor uendelig mange milliarder galakser som er der ute.

Jeg tror bare ikke de har vært her, ei heller at vi har vært lenger ute enn Månen, verre er det ikke.

Jeg kan heller ikke se at det finnes noe beviser i motsatt retning. At du mener noe annet er helt greit for meg, jeg synes ikke du forsøpler noe som helst med dine meninger og ytringer.

Jeg tror forøvrig heller ikke at hverken Bush eller Cheney har rømt planeten. At de, etter å ha fucket opp så mye som de har gjort, velger å holde en lav profil synes jeg er helt på sin plass. Strengt tatt burde de ha blitt rettsforfulgt for sine mange forbrytelser mot menneskeheten, men det er en annen diskusjon…

Profilbildet til Thor
Medlem
6 år 3 måneder siden

Hei igjen Knut Jørgen Røed..eh unnskyld jeg mener Vandalf..Jeg r en extraterrestial entity fra jorden,jeg blir også kalt menneske,noen av oss er extremt krigerske,men de fleste av oss er vennligsinnede,noen er også så maktsyke at de drømmer om verdensregjering,mange tror på idiotene NWO,WHO..media..etc..Mitt verdensbilde er univærsell,og gleden og vissheten at jeg er ikke alene i Univærset,verdensrommet,galaksen,melkeveien,og de nære vennene jeg har som mine naboer på de 10 planetene..Jeg er en Alien,alle er det,alle vet det ikke… JEG ER..Dere ER..

Profilbildet til Vandalf
Medlem
6 år 3 måneder siden

Som sagt; det fine med TROEN er at den er din egen, beviselig eller ei…

Selv tror jeg vi er et produkt av evolusjon gjennom millioner av år. Det er både spennende, spektakulært og nærmest utrolig nok det for meg…

Og skulle det skje en vakker dag, i min levetid, at utenomjordiske skulle finne på å avlegge oss steinaldermennesker (for det er vi når man snakker om reiser på avstander som måles i lysår), så skal de være hjertelig velkommen hjem til meg for en kaffe og noko attåt, for i så fall har jeg tilnærmet uendelig mange spørsmål jeg gjerne ville ha stilt…