Du leser nå
Jonas Gahr Støre konfrontert om chemtrails

2 minutter lesetidJonas Gahr Støre konfrontert om chemtrails

Nyhetsspeilet.no forsøker å få 2 ord med Nwo representant Støre

Utenriksministeren sier «Ikke bra» til CFR’s planer om å bekjempe global oppvarming med menneskeskapte skyer.

Sthøre New world order

Er det en mann som vet om «Chemtrails» i Norge så må det være denne mannen.

Første gang jeg møtte Støre snakket vi om Bilderberg gruppen.  Da var kamera skrudd av, uheldigvis for meg, heldigvis for han.  Det var ingen problemer at våre «folkevalgte» satt med topp-politikere, finanseliten, kongeligheter og representanter for «mørkets fyrste» David Rockefeller og Henry Kissinger.

«Folk skulle få snakke i fred og ro», sa Støre.

Akkurrat hva Bilderberg gruppen har gjort i over 50år helt fram til de siste årene.

Støre har tidligere også vært positiv til den nye verdensorden, og i denne nye verden skal de menneskeskapte skyene være våre venner, for de skal beskytte oss mot global oppvarming.

Og det må du betale for med din helse, siden du har vært med på å kjøre bil, buss, fly og alt annet menneskelig bidrag til å varme opp planeten, solen utelukkes.

Dette forslaget presenteres som en ny løsning,  mens i virkeligheten har «chemtrails» vært brukt over store deler av verden i snart 10år.  I Norge har jeg sett «edderkopp-nettet» på himmelen siden 2005, er dette beviset på at CFR har tjuvstartet planene for lengst?

STØRE KONFRONTERT VIDEO:

 

CFR(Council on foreign relations) promoterer Chemtrails.

Geoengineering Strategies

Among all geoengineering schemes, those currently considered most feasible involve increasing the planetary albedo, that is, reflecting more sunlight back into space before it can be absorbed. There are a number of different methods that could be used to increase the planet’s reflectivity:

1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s surface).

2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)

3. Place various kinds of reflecting objects in space either near the earth or at a stable location between the earth and the sun.

4. Change large portions of the planet’s land cover from things that are dark (absorbing) such as trees to things that are light (reflecting) such as open snowcover or grasses.

 

Flere aviser kjøper CFR’s propaganda og hjernevasker det amerikanske folk og resten av verden med vennlige chemtrails artikkler.  Wall street Journal er et eksempel. Alex Jones avslører også en god del vennlig-værmodifikasjonspropaganda i dette showet.

 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
33%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

54
Kommentarer

avatar
43 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
Erik WiltonUffdaFalconBalle ClorinBolla Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
TruthHunter
Abonnent
TruthHunter

bra gjort Armin! å få konfrontere toppolitikere med dette her må gjøres mer og oftere. synd du ikke fikk filmet bilderberg praten. videoer gjør nyhetsspeilet bedre.

Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Den Lille Snille Ulven

«Dear CFR-Condi» Støre hadde visstnok samtaler med Illuminati-Mondale i forkant av møtet i NAZI-NATO i april 2008.

Jeg fant litt om Mondale’s secret society connections på The Forbidden Knowledge. Hør bare her:

«Vice President Walter Mondale 1977-1981. Confirmed Illuminati puppet, of Orville Freeman of the Illuminati. (Fritz Springmeier, The Illuminati Bloodlines) Walter Mondale later enjoyed the status of being the only U.S. Senator on the Trilateral Commission. Walter Mondale went on to serve the Illuminati as U.S. Vice-president.»

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/uspresidentasmasonspt3.htm

Begynner ikke dette å smake litt av smoking gun landssvik ? Jeg mener bestemt at det ble mye mer chemtrails i Norge etter det nevnte NATO-møtet. Har vi ikke noen bestemmelser i Norges lover som forbyr norske folkevalgte å ta imot instrukser fra fremmede makter, inkl. hemmelige selskaper ?

Noe av det som er mest sikkert i norsk politikk er vel at hverken Støre eller Stoltenberg kommer til å bli rammet av hjerneblødning med det første.

ex156
Abonnent
ex156

Bra jobbet Armin, vi må fortsette og øke bevisstheten rundt chemtrails, siden den eneste grunnen til at de fortsetter er at folket lar dem. Jeg ser chemtrails så og si hver dag her i Trondheim og omegn.
I Tyskland anlegger de nå sak mot militæret pga Chemtrails, i regi av deres meterologiske institutt som har bevist farene ved bruk av disse flyspor;

http://www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4

La oss håpe på et godt utfall der nede, og at vi i Norge kan få til noe lignende (expose i media).

neilmcnasty
Abonnent

Veldig bra at det blir gjort konfrontasjoner av denne typen. Endelig noen som tar aksjon/ansvar. All praise for that!!!
Det eneste jeg har lyst til å be om, er at man passer på at spørsmålene ikke kan svares med Ja/Nei. Jeg ville gjerne ha sett at du ba Støre om å forklare sin posisjon ang Chemtrails, da kunne han ikke svart så kort og unngående. (just a tip, not chritisism).
Respect to da crew at Nyhetsspeilet! Keep up da good work! – neilmcnasty

iglo
Abonnent
iglo

Full Documentary – Weather warfare, chemtrails, on the History Channel

http://www.youtube.com/watch?v=Yi-2ifWjVro

TruthHunter
Abonnent
TruthHunter

når du nevner chemtrails biter han seg i leppa. hvordan skal vi tolke det?

Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Den Lille Snille Ulven

Vi må ikke tro at vi kan fatte de virkelige motivene som driver NWO, inkl. NWO-WHO, NWO-chemtrails etc.

NWO er som et monster på leirføtter som langsomt beveger seg gjennom et landskap og blir mer truende jo nærmere vi lar det komme. Det nærer seg på massenes uvitenhet og godtroenhet og medias massive svik. NWO er som et troll som ikke tåler dagslys, og som ikke tør å gi sine hensikter til kjenne fordi det frykter oss mennesker, dersom vi oppfører oss som observante, tenkende individer som ikke er redde for å foreta mottrekk som vil ivareta våre egne interesser.

Ken Adachi skriver på sitt viktige fløyteblåser-nettsted Educate Yourself om NWO-avhopperen James Casbolt sitt vitnemål:

“James Casbolt has written one of the most revealing exposes to date on secret government operations and the ultra secret NSA mind control operation called Project Mannequin…much of his information is new, especially with regards to U.K. underground covert operations. Subjected to mind control programming from earliest childhood, he began to recover his memories about two years ago and continues de-programming therapy to the present day. He first appeared on the Internet in 2007, trying to get out his story.”

Om NWO-prosjektet:
“However, they still need the public’s continued ignorance and willful neglect of the warning signs in order to complete their takeover mission. In order to thwart this diabolical agenda, we must KNOW the real story and take appropriate counter action. To that end, you should carefully examine the information being presented by James Casbolt…

The NWO agenda includes eliminating about xx % of the world’s population (wars, chemtrails, vaccines, engineered diseases, engineered hurricanes and earthquakes, etc) so there won’t be enough humans left on the planet to offer any meaningful resistance…”

Om hvem lederne vi tror vi har valgt faktisk kan vise seg å være skriver Adachi (basert på Casbolt testimony samt andre kilder):
” Humans aren’t calling the shots (of the NWO). Most «human» representatives of the Illuminati, puppet politicians, and military leaders are human/alien hybrids or Chimeras or CLONES of the original person. The Secretary of the Treasury, for instance, Henry Paulson, is likely a clone of the original Paulson who was killed December 2007 according to Britain’s Christopher Story.

James Casbolt’s beretning finnes nå her:
http://educate-yourself.org/mc/casboltintro08sep08.shtml

Enter på eget ansvar. Husk dette: The rabbithole is very deep, and very very weird…!

Lillit
Abonnent

Jeg er helt sikker på at hele klimagreia er skapt hysteri som skal
gi oss en skamfølelse, lignende den skammen som religion påfører.

iglo
Abonnent
iglo

La oss mobilisere til kamp! Sammen kan vi utrette noe. Og jo flere som bidrar, desto mer kan vi utrette.

Send mail til mariposagruppen@hotmail.com dersom du ønsker å danne lokallag/være kontaktperson for Mariposa-gruppen der du bor.

mariposagruppen.org

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Det var fin vær forigår, inntil jeg så nato fly sprayet masse dritt over drammen. Regner ennå som faen!

evilbug
Abonnent
evilbug

Bra forsøk Armin, men »Schtøre» var nå vel ikke den helt rette å spørre om dette, eller?
Prøv individer i forvarsledelsen istedet.

Hans Gaarder
Skribent

Til «evilbug»,

regn med at Støre visste utmerket godt hva chemtrails-saken dreide og dreier seg om, og at han anstrengte seg til det ytterste for ikke å røpe noe, i samsvar med Støre’s NWO-/landssviker-instrukser.

Øverste i denne debatt-tråden er det gjengitt et brev, som ble sendt til bl.a. statsminister, forsvarsminister og UTENRIKSMINISTER i fjor sommer: http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=8&ThreadID=255801

Til tross for purring fra avsender, er brevet ikke blitt journalført (dvs. fått saksnummer og blitt overlevert til en saksbehandler) i Utenriksdepartementet. Dette er et klart brudd på norsk lov (forvaltningsloven). Hvor mange flere brudd bør det antas at Mr. «Dear CFR-Condi» Støre har begått mot Norges lover, dvs. mot oss i de omkring 20 årene som han har vært med på å føre NWO-politikk i ly av Arbeiderpartiet ? Nok til en riksrett-sak ?

Når det gjelder Forsvarsdepartementet, så fikk de også brevet. De fulgte også lovens plikt til å gi brevet et saksnr. og et svar. Svaret fra Forsvarsdepartementet kan du lese her:
Side 1:comment image
Side 2:comment image

Gjett om Forsvaret har gått en god løgner-skole via NATO (som kjent har f.eks. US Air Force gjort løgn til en hverdagslig rutine / vitenskap i omtrent 60 år nå). Formuleringene på side 2 kan ikke kalles særlig god lyving: «Forsvaret i Norge sprer ikke kjemikalier fra fly. Stripene fra Forsvarets fly er kondensstriper, «contrails» og ikke «chemtrails».

Skal dette oppfattes som at NATO-flyene som har drevet og sprayet oss ikke tilhører «Forsvaret» (en slags Clintonsk løgn; «Our planes do not spray…the planes of NATO do…).

Og hva skal vi si om den patetiske avslutningen:
«Etablerte forskningsmiljøer har undersøkt og tilbakeviser påstandene om spredning av kjemikalier fra fly, såkalte «chemtrails».»

Brevet var stilet til forsvarsminsiteren, som operativt overhode for alt som Forsvaret/NATO foretar seg med fly over norsk territorium…Og Forsvarsdepartementet svarer med å vise til at «etablerte forskningsmiljøer tror ikke at…» Skal vi le eller gråte ?

Merk også at ingen av de 2 signaturene på brevet tilhører de personer som har sitt navn på trykk som avsendere av brevet. Ble det ubehagelige brevet ekspedert ut «kjøkkenveien» slik makteliten har så mange måter å gjøre ting på ?

Oberst Torgeir Dagfinn Teigum undertegnet ikke brevet.
Skyldtes det at han nektet å underskrive på et brev med et innhold som han visste var blank løgn ?

Noen måneder etter at brevet ble sendt var Teigum blitt
forflyttet/fjernet fra den stillingen han hadde da brevet ble sendt.
Var dette straffen for «ordrenekt» / ærlig militær opptreden, for at han som en rettrygget norsk offiser nektet å bidra til en ulovlig handling ?
(Skriftlig løgn straffes vel meget strengt i henhold til den militære straffelov…)

TruthHunter
Abonnent
TruthHunter

Til Hans: Hadde jo vært interessant om en av nyhetsspeilets journalister tok opp saken og kontaktet Oberst Torgeir Dagfinn Teigum og spurte hvorfor han ikke skrev under. Hvor sender vi slike forespørsler ? jeg skal sende en jeg også!

nord
Abonnent
nord

Helt ny på dette forum, finner endel av artiklene svært interessante:) Om du ser godt etter har hverken Søgaard eller Teigum skrevet under brevet selv, finner dette noe merkelig. Teigum finnes forresten på Facebook, kanskje det er mulig nå fram den veien=))

Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Den Lille Snille Ulven

Det bedrives chemtrails-forskning ved Universitetet i Oslo ! Hvorfor er dette landet så tjåka fullt av landssvikere med makt, myndighet og titler?! Sjekk denne stillings-utlysingen:

Postdoctoral Fellowship (atmospheric sciences)
A 4-YEAR POSTDOCTORAL FELLOWSHIP
is available at the Department of Geosciences, Faculty of Mathematics
and Natural Sciences, University of Oslo.

Applications are invited for a 4-year Postdoctoral fellowship in
atmospheric sciences at the Department of Geosciences, University of
Oslo, Norway (http://www.geo.uio.no). Applicants must have a Ph.D.
degree in meteorology or a related field such as e.g., physics or
chemistry.

The Postdoctoral fellow will carry out atmospheric research on the
role of aerosols from human activity on climate change. The objective
of the research is to better quantify interactions between aerosols
and the atmospheric hydrological cycle.

The work will involve analysis of observational data (aerosol and cloud properties from aircraft measurements and satellite retrievals), as well as conducting and interpreting simulations with the CAM-Oslo climate model and the numerical weather prediction model WRF.

The work is a part of the project «Climate feedbacks of aerosols via water vapour in cloud free air» (AERO-CLO-WV), which is funded by the Norwegian Research Council’s climate programme (NORKLIMA). The work will be carried out within the framework of the Centre for Interdisciplinary Environmental and Social Research (CIENS; http://www.ciens.no).

https://www.nav.no/sbl/stillingssok/stillingsannonse.do?id=1987593

Hva med å ta en telefon til CIENS eller Institutt for Geofag,
Tlf. 22 85 66 56 E-post: geosciences@geo.uio.no og spørre om det miserable juliværet over Østlandet var en nødvendig del av deres pågående forskning ?

ArneLo
Abonnent

Aerosoler er også en del av utslipp fra industrien. Spesielt sulfater fra oljebrenning +++. Dette trenger ikke å ha noe med kjemtrails å gjøre. Men det kan jo heller ikke avvises at Norge også forsker på gentrifisering eller tankekontroll…

ArneLo
Abonnent

Synnøve Taftø, en av våre kneblede hverdagshelter, har interesante ting å si om Støre. J. C. Hauge var forøvrig karen som ordnet tungtvann til Israelerne. Hva annet jævelskap han har utført kan man stort sett bare spekulere i.

«De som har overtatt muldvarprollene i norsk politikk etter Jens Christian Hauge og Stein Rognlien er etter min oppfatning de to hovedmennene bak EØS-prosjektet, nemlig Jonas Gahr Støre og Morten Wetland. Hele det såkalte «EØS» er deres oppfinnelse. I realiteten var «EØS-forhandlingene» bare en gjennomgang av hvilke lovendringer som måtte til i forbindelse med EU-medlemskap. Overfor norsk opinion ble det gitt inntrykk av at det var en egen «EØS-avtale» det ble forhandlet om. Jonas Gahr Støre skrev talene for Gro Harlem Brundtland og ga inntrykk av at hun tok opp det som i media var fremstilt som «norske interesser», men i møtene, som var lukket for pressen, sa Gro noe helt annet. På et møte der Støre hadde laget et tosiders «innlegg» bare for å bløffe norsk opinion, satte jeg demonstrativt et kryss over alt det Gro ikke sa. Gahr Støre ble livredd for at jeg skulle gi kopi av mitt eksemplar til pressen og fulgte etter meg til kopimaskinen for å sørge for at det var hans løgner som ble distribuert. Morten Wetland sto for den juridiske biten i tilpasningsforhandlingene. Han gjorde aldri forsøk på å fremme norske interesser, men så det som sin oppgave å få EU-retten innført i Norge så fort og grundig som mulig. Wetland var på mitt aspirantkull. Han er i likhet med Støre en intelligent mann som har gått i «muldvarplære» i mange år. Nå ser det ut til at de to kumpanene sluttfører EU-tilpasningene under dekknavnet WTO. Reelt sett har Norge vært EU-lydrike siden 1991. Men folkeflertallet vil fortsatt gi fremtidige generasjoner muligheten til å innrette seg annerledes og sier derfor «nei til EU».»

Tidligere jurist i UD, Synnøve Fjellbakk Taftø

Thor
Abonnent
Thor

Er ikke sikker,men har ikke vi som velger inn «puppetiers»på stortinget anledning til å komme til ordet på talerstolen?(nå har jeg ikke stemt på noe parti siden 2005,da jeg fikk vite om Bilderberg og norske politikeres svik..) før det var jeg FRP sympatisør,og gudene skal vite at det er borte nå…note: i slutten av 2006 leste jeg på wikipedia(nettet) om Siv Jensen,der stod det svart på hvitt at hun var på Bilderbergermøte i Ottawa,canada..Da jeg sjekket i våres(2009) var det borte i profilen på Wikipedia..borte/vekk..Vi må konfrontere dem på en eller annen måte!!

ArneLo
Abonnent

Nei, det er desverre et rimelig pervertert «demokrati» vi sitter med i dag.. Brød og sirkus til folket så They kan skalte og valte som de vil.

I tillegg så er de overliggende politiske føringene, f.eks. den nye grunnloven til EU, så kompliserte og rigide at bare godt betalte rådgivere og advokater kan sno seg rundt det hele.

When No doesn’t really mean No
n the Orwellian world of the European Union, no does not really mean no, a treaty pronounced dead by popular vote is still alive and the bloc’s parliament rejects the popular vote as undemocratic.