Du leser nå
Hva du kan gjøre

5 minutter lesetidHva du kan gjøre

Hva du kan gjøre mens du venter på at massemedia skal våkne.

Fra tid til annen får jeg meldinger om folk som har blitt lei av alle løgnene, propaganda og bedrageri som kommer frem i massemedia. Istedenfor å vente på at en eller annen ”leder” kommer med kommando om å tre frem og delta aktivt i samfunnet for å vekke de sovende sheepole før de blir slaktet av globalistene som ”worthless eaters” – tar de skjeen i egen hånd og handler selvstendig.Dette trenger vi mer av. Tenk hva du kan gjøre med farget papir, lamineringsmaskin og merkepenn – Nå har vi et eksempel fra Christopher Shah og samboer fra Askøy.

«Vi har hengt opp i de fleste busskur, alle 7 shopping sentre, ved minibanker, samtlige kirker, bedehus, Jevoas vitne kirken, postkassestativer, lokalet til lokal avisen Askøyværingen, musseet på Herdla etc. Øyen er blitt bombandert av visdoms ord, nei til vaksine, NWO etc. Har lagt ved bilder. Det positive er at «alle» blir hengende og folk snakker om det! (Jehovas vitnene fjernet det rimelig raskt :) ) Kan dere hjelpe meg å spre dette budskapet litt»

Min gode far i USA har resignert når jeg spør om hvorfor folk ikke har begynt å protestere i gatene enda. Han er religiøs og venter på at Gud skal redde verden. Hans svar er typisk for samfunnets borgere som har blitt lurt inn i komfortsonen der de tror at det gode livet betyr et liv uten anstrengelse. Det er ingen som kommer til å redde deg om ikke du gjør noe selv. Jeg synes jeg leste i går om at den amerikanske revolusjonen ble vunnet ved at 3-4% av befolkningen deltok aktivt i kampen mot undertrykkelse. Jeg tror det samme kunne skje igjen.

Tampen brenner!

Forstår du at tampen brenner når WHO slipper ut en ”designer” mikrobiologskapt sykdom på verdensbefolkning, for så å gi den globale farmasøytiske industrien oppdrag om å lage en ”vaksine” med kvikksølv, forsterkere – ”adjuvants” som gjør giftblandingen bare sterkere. Når globale næringsinteresser lager allianser med verdens regjeringer og dens organisasjoner (WHO, FN, EU, m.m.) kalles det fascisme. Hvorfor har Norge brukt 650 millioner kroner på å kjøpe vaksiner som aldri har blitt utprøvd på mennesker for å teste tryggheten? Samtidig har ikke kommunene råd til å fylle svømmebassengene med vann på skolen? Kan det være at Norsk Folkehelse er en forlenget arm av Rockefellers vaksine industri? Er det derfor de skal diktere, sammen med WHO om vaksinen for svineinfluensa blir tvungen eller ikke?

Visste du at England har betalt Professor Sir Roy Anderson for å sitte på rådgiver gruppens bord om svineinfluensa saken når han samtidig får betalt 116,000 pund i året for å være styremedlem av GlaxoSmithKline som selger svineinfluensa vaksiner til England? Forstår du hvorfor militær styre og militærisering av offentlig helse i den verdensomspennende H1N1 vaksineprogram er en trussel til deg og meg når den ikke blir testet på forhånd?

Den globale økonomien har blitt fullstendig pulverisert av grådighetskulturen hos globalistene. Nå er det riktig tid å skape en atmosfære av angst og redsel som demoraliserer meningsfull, organisert offentlig handling mot preprogrammert anrikelse av eliten. Influensa ”pandemien” er nå brukt for å stenge ned motstand til styringsmaktens økonomiske tiltak som støtter elitekulturen. Den tilbyr unnskyldingen og rettferdiggjøring av ekstreme tiltak og kan faktisk bli brukt til å tvinge i deg gift som kan sette deg ute av spill for resten av ditt liv.

12,000 amerikanske barn skal brukes som prøvekaniner for svine influensa som har i seg ”squaline” som har vært oppsporet til å være årsaken til ”The Gulf War Syndrome” og en rekke andre livsfarlige sykdommer. I Europa kommer ikke vaksinen til å bli sikkerhets testet overhodet ser det ut som. I USA er produsentene lovelig beskyttet mot erstatningskrav dersom noen blir syk av vaksinen.

Slik tenker eliten som driver frem NWO

Henery Kissinger fikk i sin tid Nobel Fredsprisen – gitt av Norge. Les hva han sa på et Bilderburger møte i 1992:

«TODAY AMERICANS WOULD BE OUTRAGED IF U.N. TROOPS ENTERED LOS ANGELES TO RESTORE ORDER; TOMORROW THEY WILL BE GRATEFUL. THIS IS ESPECIALLY TRUE IF THEY WERE TOLD THERE WAS AN OUTSIDE THREAT FROM BEYOND, WHETHER REAL OR PROMULGATED, THAT THREATENED OUR VERY EXISTENCE. IT IS THEN THAT ALL PEOPLES OF THE WORLD WILL PLEAD WITH WORLD LEADERS TO DELIVER THEM FROM THIS EVIL. THE ONE THING EVERY MAN FEARS IS THE UNKNOWN. WHEN PRESENTED WITH THIS SCENARIO, INDIVIDUAL RIGHTS WILL BE WILLINGLY RELINQUISHED FOR THE GUARANTEE OF THEIR WELL BEING GRANTED TO THEM BY THEIR WORLD GOVERNMENT.»

HENRY KISSINGER, SPEAKING AT EVIAN, FRANCE, MAY 21, 1992. BILDERBERG MEETING.

Dette er det vi mener når vi skriver om “NWO” – The New World Order –

NWO er ikke en lokal bevegelse. Den er drevet av globale krefter som for lenge siden har innlemmet også Norge inn under dens grep. Når du har våknet opp, har sjekket at denne informasjonen faktisk stemmer har du også enda et spørsmål å stille deg – ”Hvordan kunne det bli slik at vi tillater våre ledere å handle slik at de tjener sine og ikke våre beste interesser”? Det er vitenskapens feilaktig tolkning om at menneskemassene er en farlig skapning som trenger å bli holdt under kontroll og overvåkning da de selv er ute av stand til å vite hva som er best for dem.

Vi må ikke bruke våpen da det vil slå tilbake – bruk informasjon – ordet er sterkere enn kuler og krutt! Stå på!

Forslag til det du kan gjøre:

WHO is killing YOU!

Si nei til vaksiner!

De hvite stripene i luften er ikke kondens, men chemtrails

www.nyhetsspeilet.no

Hvorfor er det bare banker som får Bailout?

11/9 var falsk flagg terror akkurat som Bali, Madrid og London

Deltakelse på Bilderberg møter er forræderi mot Norge

Si nei til Siv Jensen!

Nekt å betale for å fly når du blir behandlet som kveg!

Monsanto lager Agent Orange Round-UP genmodifisert giftig mat!

Er du Round-Up ready?

skilter-2

Dette er enkelt og noe DU kan gjøre. Alle monner drar.

Nyheter fra Prisonplanet i dag forteller at de som protester mot regjeringen er klinisk gale og trenger medisinering – Det er kanske derfor Orwell skrev, «I dager av universell løgn og bedrageri, er det å fortelle sannheten en revolusjonær handling.»

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
25%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Mike Cechanowicz
Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Kommentarer

28 kommentarer på "Hva du kan gjøre"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste