Du leser nå
Obama viser sitt sanne jeg?

1 minutt lesetid

President Obama har hjertet på riktig sted - i et særdeles tungt maktsystem.


Obama viser sitt sanne jeg?

Den Nye Verdensorden strammer grepet. Viser Obama sitt sanne ansikt?

De som har påpekt at Obama bare er ennå en ny lakei for skjulte maktstrukturer helt fra begynnelsen av, mener at Obama begynner å vise sitt sanne jeg.

Han kritiserer Bush-administrasjonen for Guantanamo, men i samme åndedrag markedsfører han lover som hans sjefer vil ha, som skal gjøre det ‘lovlig’ å holde folk fengslet ikke for hva de har gjort, men for hva de kan komme til å gjøre.

Man skal forsette å sette folk i fengsel og leire som Guantanamo uten rettsak og dom, men nå skal det lovfestes at dette er ‘lovlig’ praksis.

Ergo at han vil gjøre lovlig det Bush gjorde ulovlig, i strid med konstitusjonen. Er forskjellen på Obama og Bush at den ene er flinkere til å prate enn den andre? Jeg tviler på at vi kommer til å se noe om dette i norsk media.

Det føles som Den Nye Verdensorden strammer grepet med dette. Se følgende video hvordan de har det de som en gang elsket Amerika; Vi som elsket Amerika.

Så langt kan det oppfattes som en skuffelse for de som har investert mye følelser og håp i denne mannen hvor det frem til nå ser ut til å være ‘business as usual’. Vil de tie dem som sier at ‘keiseren har ingen klær på’  og slåss og ‘fengsle’ fysisk eller åndelig disse som påpeker dette faktum for å få lov til å beholde sine illusjoner?

Se debatten her:
http://www.youtube.com/watch?v=T6-4wPVwNEM

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
25%
Opplysende
50%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
25%
Om forfatter
J.Johansen
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ...........Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

30 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *