Du leser nå
Svineinfluensa skapt med baktanker?

3 minutter lesetid

Svineinfluensa


Svineinfluensa skapt med baktanker?

Er svineinfluensaen skapt med vilje av mennesker?

Er svineinfluensaen skapt med vilje av mennesker? Det finnes ingen beviser for denne påstanden, men internett vrimler av slike teorier, og indikasjonene er der. Virus krysser generelt ikke artsbarrierer. Grensen mellom svin og mennesker er unntaket som bekrefter regelen. Dette unntaket gjør også at svineorganer kan implanteres i mennesker. Tilsvarende kan menneskevirus infisere svin. Ønsker du å gå i dybden på hva et virus er og hvordan virus formerer seg, anbefaler jeg artikkelen The Tamiflu Myth av Marshall Smith.

Denne artikkelen forklarer hvorfor et fuglevirus ikke på naturlig vis kan lykkes i å infisere svin eller mennesker. En logisk forklaring på hvordan viruset H1N1 har oppstått, vil da være at svin ble injisert med både fugleinfluensavirus og menneskeinfluensavirus slik at disse to virustypene muterte. I neste omgang kan mutasjonen infisere mennesker.

Det er gjort før

Er denne påstanden korrekt? Er den ikke for fæl til å være sann? Kanskje ikke. I vinter ble det kjent at det kanadiske legemiddelfirmaet Baxter hadde sendt ut influensavaksine som var infisert med fugleinfluensavirus til 18 land. Om Baxter følger sine sikkerhetsprotokoller, er det en umulighet at slikt kan skje vilkårlig og uten forsett. Hvis Baxter ikke følger disse sikkerhetsprotokollene, har de ikke lisensene som er nødvendige for å produsere vaksinene. Vær trygg på at Baxter har sine lisenser i orden.

Ofte forteller pengesporet sannheten. De som tjener mest på en hendelse, står gjerne bak den. Helt sikkert er det at legemiddelselskapene som produserer og selger Tamiflu, og deres eiere, tjener på svineinfluensaen. I tillegg summer internett av rykter om at denne og andre pandemier er ledd i Illuminatis depopulasjonsplan. En tredje mulighet er at man ønsker å teste folks hysteri i et skrekk-scenario. Et av alternativene utelukker ikke de andre.

Stammer fra spanskesyken

Den menneskelige viruskomponenten i svineinfluensaen er viruset fra spanskesyken. Spanskesyken oppstod i amerikanske militærleirer. I sin artikkel Important for Swine Flu Epidemic: Homeopathy Successfully Treated Flu Epidemic of 1918, skriver Melanie Grimes at mange tror det viruset oppstod som en vaksinereaksjon. Bakgrunnen var at amerikanske soldater ble vaksinert mot gul feber. 19.608 menn ble innlagt på militærsykehus på grunn av tyfus-reaksjoner på vaksinen. Når legene forsøkte å kurere tyfusen med en sterkere vaksine, forårsaket det en verre form for tyfoid paratyfus. Når de så ga en enda sterkere vaksine for å undertrykke den, ble spanskesyken resultatet.

Ifølge amerikanske helsemyndigheter dukket spanskesyken opp igjen i 1976. Også denne gang i en militærleir blant nyvaksinerte soldater. I 1976 fikk den ingen videre utbredelse, og det er ikke rapportert om tilfeller senere.

Hvor alvorlig er svineinfluensaen?

Det ser ut til at den stort sett forløper relativt mildt. Det er mulig at vi i ettertid vil se på det hele som en stor hype.

Bør man vaksinere seg for å være på den sikre siden?

Det er neppe noen god ide. For det første er dette et nytt virus som det ikke finnes noen vaksine for. Tamiflu er utviklet for fugleinfluensaen, ikke svineinfluensaen. For det andre har meksikanske sykehusleger rapportert at deres kolleger som var de første som døde av svineinfluensaen, også var de første som ble vaksinert.

Finnes det muligheter for å beskytte oss mot dette viruset?

Det gjør det. Tamiflu er basert på kinesisk stjerneanis, skriver Mike Adams i artikkelen What’s Missing From Every Media Story about H1N1 Influenza. Videre nevner han timian, salvie, rosmarin, bær, spirer, hvitløk, løk og ingefær blant titusener av naturlige antivirusmedisiner.

Finnes det noen kur hvis man blir smittet?

Først og fremst øker kroppen temperaturen for å kvitte seg med virus. Virus overlever ikke en temperatur på mer enn 38C. Ved 39C dør viruset. Feber opp til 39C bør derfor ikke behandles med febernedsettende medikamenter.

Siden dette er et nytt virus, finnes det ingen empiri for vellykket behandling. Amerikanske erfaringer fra spanskesyken tyder imidlertid på at homeopati er vellykket i virusbehandling. Selv om homeopati er forholdsvis nytt i Norge, har det vært utbredt i den engelsktalende delen av verden i mer enn 100 år.

I 1918 ble 24.000 tilfeller av spanskesyken i Ohio behandlet med tradisjonell medisin. Dødsraten var 28,2 %. Samme sted ble 26.000 tilfeller behandlet homeopatisk. Dødsraten blant dem var 1,05 %. Remediene som ble brukt var utelukkende de homeopatiske midlene Gelsemium og Bryonia. Dette skriver Melanie Grimes i sin artikkel Important for Swine Flu Epidemic: Homeopathy Successfully Treated Flu Epidemic of 1918.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
86%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
14%
Om forfatter
Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

Kommentarer

30 kommentarer på "Svineinfluensa skapt med baktanker?"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste