Du leser nå
Kampen mot Siv Jensen og Bilderberg

2 minutter lesetidKampen mot Siv Jensen og Bilderberg

Mobilisere deg i kampen mot Bilderberger og deres medløpere som undergraver demokratiet.

Still deg i rekkene og still ingen spørsmål. Når alle tenker likt, så er det ingen som tenker. Lærte ikke moren din deg det? Å nei, jeg glemte Siv Jensen er mor nå. FRP-landsmøtet avholdes 22. til 25. mai 2009 på Clarion hotell Gardermoen. Det vil komme flere møter og valgdagkampanjer, og alle bør kuppes.

Som nevnt i mange artikler på Nyhetsspeilet.no , er Siv Jensen under Bilderbergernes kontroll. Hun er en dukke for internasjonale maktstrukturer som ønsker å fremme et hegemonistisk samfunn over oss. Middelklassen skal dø. Det skal bare være fattige og rike.

Ifølge grunnloven paragraf 1. Norge er et fritt og selvstendig rike.   Norge skal ikke være under fremmedherredømme. Vi har en mulighet til å gjøre en forskjell. Det er på tide å våkne opp.

Siv Jensen ønsker at Norge skal gjøre mye rart om dagen, det virker som om dette er enda en Bilderberg-instruks. Og hvis Siv Blir valgt, se ikke bort ifra at Norge blir et lite Texas.

NEW WORLD ORDER AHED

Vil du våkne opp i George Orwell's 1984?

Jeg trenger et groundcrew som er på standby. Vi trenger å mobilisere oss mot en gjeng 50-åringer som ikke skal arve denne jordkloden. Det er vi som er neste generasjon. Derfor er det viktig at ungdommen engasjerer seg og viser at vi vet og at vi bryr oss.

Vi trenger en flyer med Bilderberg-informasjon og et bilde fra Siv Jensen når hun var på 2006-møtet.

Bilderberg inviterer ikke hvem som helst på deres møter. Om Siv Jensen har vært der, kan du regne med at hun vil bli den neste statsministeren. Vi lever i en digital verden. Demokratiet er derfor utrygt og stemmene kan lett manipuleres med hjelp av utenlandske etterettningstjenester (MOSSAD) som kan hacke demokratiet vårt.

Dette er undergraving av grunnloven og nasjonalstaten. Et privatisert Norge er det FRP ønsker og for meg og deg betyr det økte priser og mindre arbeid.

Si nei til dette herskersamfunnet

Hvem kan være med på noe sånt? Jeg har vært utenfor slike landsmøter flere ganger, og da har vi bare vært 2-3, men vi har fått utrettet ganske mye. Om vi er 10 stk så er det en hel hær. Derfor må vi dele ut flyers til alle delegatene og informere dem fordi de vet det ikke selv en gang. De er nyttige for Siv som Siv er for Rockefeller og Henry Kissinger. Og flere vil komme om vi ikke gjør noe i dag.

Vi trenger bannere, flyers, megaphones og mennesker. Real power is people. Not Money. We are change, not Obama.

Send meg mail på armin@nyhetsspeilet.no om du ønsker å mobilisere deg i kampen mot Bilderberger og deres medløpere som undergraver demokratiet!

Se også: Årets Bilderbergmøte er over. Og deltagerne var…
VIDEO: Siv Jensen på 2006-møtet.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kommentarer

30 kommentarer på "Kampen mot Siv Jensen og Bilderberg"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste