Du leser nå
Nyhetsspeilet TV: Chemtrails-aktivister i 1. mai-toget

1 minutt lesetidNyhetsspeilet TV: Chemtrails-aktivister i 1. mai-toget

Norge under angrep.

En 2 manns hær på oppdrag for å opplyse folket om NATO’s krig mot den norske befolkning.

Youngstorget, Oslo: Strålende sol og ikke en eneste sky i sikte, heller  ingen chemtrails.  Det er arbeidernes dag så chemtrails-pilotene har fri i dag de også. Vi satt opp vår «Stopp Chemtrails» banner til høyre for talestolen, sikret den godt med hyssing og håpet på at «tankepolitiet» ville la den stå ifred. Det kan virke som om de også hadde fri idag.

Youngstorget ble fort fylt med mennesker. Det var fritt fram for alle meninger: «NORGE UT AV NATO», «STOPP FOLKEMORDET I SRI LANKA», «BOIKOTT ISRAEL – STØTT PALESTINA» og «SLUTT PÅ USA’S KRIGFØRING I VERDEN». Var noen av de få parolene som var å finne blandt tilskuerne. Det ble holdt appeller og folk jublet. Folket stod samlet og i et par sekunder føltes det som verdensrevolusjonen; var i ferd med å starte her og nå.

Vi så Jens Stoltenberg, og utsiktene for verdensrevolusjonen ble dyster. Men noe «sprell» klarte vi å finne på. Vi tok med vår «JA TIL REN LUFT – STOPP CHEMTRAILS» banner, og stelte oss rett under talestolen hvor Stoltenberg skulle holde apell. Vi var kun  noen få meter fra den elskede og hatede statsministern.

Et håp og tro på at budskapet vårt nådde frem. Idag var vi to, neste gang er vi forhåpentligvis flere.

Du kan laste ned flyersen vi brukte HER. Help us spread the word!

Se video.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
88%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
13%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

73
Kommentarer

avatar
71 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
FalconAnders TrosethmillicentermsKilluminati Recent comment authors
Nyeste Eldste
Terje
Skribent

Hei har ikke fått med meg at dere skulle demonstrere 1 Mai hadde kommet jeg. Men faktisk så har jeg ikke sett disse flyene på flere dager. er de ferdig over Norge hehe.

Armin Bahrami
Abonnent

Jens beordrer flyene på bakken når han skal ut under åpen himmel :)

Det er du som er Maple på altnett ikkesant? Meld deg inn i bakkemannskapet. Det er der planene klekkes. Send en kommentar til Mike, så fikser han det. Ellers så kan du sende meg mailen din på Armin@nyhetsspeilet.no

mike1
Abonnent

Gratulerer med gjennomført aksjon – til tross for manglende støtte.

Terje
Skribent

Jeg er ikke Maple, men fikk laget meg en profil der under mitt navn Terje Myrann.

Jed Dye
Abonnent

Maple er Håvard Abusland :) også på altnet kaller jeg meg for Maple. Ja jeg har spurt om ny invit til bakkemannskapet.

H
Abonnent
H

Godt jobbet! Det står respekt av dette.

Oriental13
Abonnent
Oriental13

Ja, godt jobbet, og ganske så gøy å besøke nyhetsspeilet når man ser slikt som dette – altså, noen tegn på oppvåkning i stadig større grad.

Selv om vi som allerede er der nok har en skremmende lang vei foran oss fremdeles. Det starter og slutter på mange måter med at så lenge de store kildene til informasjon (mao. massemediene) totalt utelukker disse sannhetene som bl.a. dere rapporterer, så når vi ikke frem til nok folk. Og ikke minst så vil mange da avvise alt man kommer med som useriøst tøv. Dessverre.

Men ikke dermed sagt at jeg mener dere skal gi opp, tvert imot, stå på!

Armin Bahrami
Abonnent

Norge er fortsatt en av de få landende hvor vi har muligheter til å drive slike aksjoner. Vi er bare 4millioner innbyggere, det er lett å få ut ordet og få ting til å skje.

Gleder meg til den dagen folket tar makten. Vi trenger radikale motstandssbevegelser. i en folkemasse der vi er uavhengig av representanter eller autoriteter, vi må riste samfunnets grunnmur og bryte ned dets institusjoner og maktrstrukturer for å bytte dem ut med nye, ferske, demokratiske ideer og organisassjonsmetoder.

Andreas
Abonnent
Andreas

haha, agent smith :P

men fra spøk til alvor! Stå på folkens, dere jør en bra ting !

Jan Aage
Abonnent
Jan Aage

Kjempe flott jobbet! Det var synd jeg ikke fikk vært der. Men all kredit til deg/dere for kjempeflott arbeidet med å sette lys på dette.

Singoalla
Anonym
Singoalla

Tenk at dere bare var to ensomme pionerer,
og så fikk dere gjort SÅÅÅ bra innsats likevel! Keep up the good work!
Fremtiden vil vise at dere var forut for deres tid :-)
Stå på!

Armin Bahrami
Abonnent

Takk for alle hyggelige kommentarer.

Men her er noe å se på. utrolig hvor åpenlyst dette begynner å bli.
http://www.youtube.com/watch?v=mSgZOPWD5lY

Musiker Prince snakker om Chemtrails i et talkshow.
http://www.youtube.com/watch?v=YOGUqXRXPts

Dette skjer over hele verden snart, youtuberne har steppet opp gamet og begynt å filme med kvalitet.

gjermundlia
Abonnent
gjermundlia

Tusen takk Armin for at dere to hjelper alle oss andre. Veldig hyggelig at dere bruker tid på opplysning av noe som er veldig tydelig, men allikevel ikke snakkes om.
Det er nevnt altnett over i innleggene her. Det er en gruppe der for de som er interesert: http://altnett.ning.com/group/chemtrails

Blue
Abonnent
Blue

Takk for kjempebra aksjon Armin!Skulle gjerne vært der selv, men aksjonerte på min egen måte denne dagen :)

Her er en link til et selskap som utvikler en gel som brukes til spraying av skyene slik at regn som er meldt på værmeldingen ikke kommer allikevel. http://www.geltechsolutions.com/news2.php
Det er sikkert flere lignende selskaper med andre blandinger og det jeg har merket meg her jeg bor er at det de sprayer noe som ikke er synlig utenom at det er tydelig på skyene kort tid etter at flyet har passert.Det gjør at regnskyene sprekker opp og det kommer et kaldt gufs i etterkant.Det ble brukt mye av dette i helgen over og utenfor store deler av vår sørlige kyst og dette er ikke det samme som chemtrials.Vi har hatt unormalt lite regn og hvis de får fortsette med dette kommer det til og bli stor skogbrannfare som i fjor.Jeg vil råde bønder til og være tidlig ute med vanning i kystnære strøk på østlandet. Ser ingen tegn til at de har tenkt til å stoppe for jeg har fulgt nøye med på satellitt og himmelen hva som foregår.Her er en link til en blogg som dokumenterer godt hvordan regnfornter stoppes med HAARP,radar og chemtrials av forskjellig typer. http://www.ethericwarriors.com/ip/viewtopic.php?t=1731

Armin Bahrami
Abonnent

Blue: Dette fortjener en egen artikkel my man! 2006-2008 var et veldig vått år med mye chemtrails. I år så langt ser det ut til at det har en motsatt effekt. Det regner ikke! I de siste dagene 4-5 dager har det vært fullstendig stop i chemtrail aktiviteten. Kan det hende de har satt det på vent i frkyt for å bli oppdaget. Jeg har konfrontert Jonas Sthøre med dette, så makten vet at vi vet. En annen venn av meg møtte på Kåre Willoch og han var klar over «stripene på himmelen» Så noe er i ferd med å skje.

Får håpe på det beste, men jeg tror ikke de gir seg så lett.

Er det mulig å få Live feed fra værsattelitter på noen måte? Og skriv en artikkel snart Blue, det virker som du har snublet over en god del.

Quai
Abonnent
Quai

Et spørsmål fra en skeptisk person; Hvorfor skulle konspiratørene velge en så usikker og unøyaktig metode for å «forgifte» folket? Jeg mener, disse flyene flyr over flere lag med forskjellige vindstrømmer. Rettning og vindhastigheter kan variere sterk på bare noen få hundre meter. Doseringen de ville oppnåd med en slik distruberingsmetode ville jo være veldig tilfeldig?

Armin Bahrami
Abonnent

Det er faktisk ikke så unøyaktig måte å spraye på. Det er dager hvor stort sett hele himmelen over en stor del av befolkningen inneholder chemtrails. Det er ikke bare folk som skal forgiftes, det er også snakk om vegetasjon og drikkevannskilder. Det er faktisk den beste måten å gjøre det på, de gjør det på det stedet vi minst kan forvente at de vil finne på å gjøre. Og det er rett over hodene våres.

Når man kommer opp i høyden 10.000 – 12.000moh vil tempraturen og forholdene være stabile. Forholdene for kondensassjonstriper er tilrettelagt når det er en viss metted masse med luft, og tempraturen er under 53-grader.

Mange av flyene jeg har registrert flyr langt lavere enn dette, jeg har et bilde fra en stripe som er under det det laveste skylaget, og det er rundt 5000moh. Den ligger i min artikkel Chemtrails – hva stod det på veggen.

Så hvis det ikke er kondens vi ser, hva er det da?

Quai
Abonnent
Quai

Takk for svaret Armin.

Jeg er ingen ekspert på dette området, så jeg skal ikke være for påstålig. Men, jeg synes likevel det virker som om konsentrasjonen når det først når bakken faktisk ville vært veldig tilfeldig, og avhengig av alt for mange faktorer. Om jeg skulle konspirert for å forgifte et folk ville jeg valgt langt simplere metorder, som å «kalke» skogstjern, bekker og elver (som igjen renner ut i drikkevannskilder). Her ville fordeling, avsig og destinasjon vært godt kjent. I tillegg ville det begrenset antall vitner, og ikke minst antall personer som måtte vært involvert i selve konspirasjonen.

I min verden er det utenkelig at staten gjør ting som dette, men det er fasinerende å lese om.

Armin Bahrami
Abonnent

Hei igjen Quai.

Det er ikke staten som står bak dette, det ville vært for mange å holde det skjult imellom. Det er NATO som drifter millitærflyplassen på Ørlandet og det er her stort sett alle fly som blir brukt i Norge oprerer fra. Stoltenberg familien og bilderberg gruppen er jo godt innvevd sammen, så tillatelsen til å gi NATO lov til å drive eksperiment på en levende befolkning må komme fra øverste hold i Norge.

Chemtrails er ikke sagt å være brukt for «kun» å gjøre folk syke. Det er mange faktorer med ulike perspektiver , værmodifikasjon, radarforskning, nano-chipping av folket, svekkelser av imunforsvaret, og det bidrar faktisk TIL global-oppvarming, om de på noen som helst måte skulle tro dette ville stoppe den. Å forgifte mennesker via drikkevannet, ville fått folk til å fort slutte å drikke vannet, husker noen den bakterien som ble oppdaget i Oslo i 2007-2008?Her bruker de fly, og det vil være ungåelig og ikke bli truffet av «chemtrails suppa» spør deg selv, kan du slutte å puste? Nei, men man kan slutte å drikke vann fra krana.

Veteran1
Abonnent
Veteran1

Hmm..Det vil jo si at disse menneskene som angivelig står bak dette forgifter seg selv da?

Armin Bahrami
Abonnent

Nå vet vi ikke for sikkert hvor mange som står bak dette. Men jeg regner med at det er et par bakkemannskap som fyller millitærflyene, oppimot 10piloter, og et par av landets øverste ledere.

Om de har en form for avrensningsprossess vet jeg ikke. Men jeg vet at det går ann å rense kroppen for tungmetallforgiftning, google it.

Terje
Skribent

Vet ikke om det er mulig å ta prøver på kanten for inn lufta på jetmotoren til sivile fly, om det er mye Barium og aluminiums sulfat der må det bety at disse flyene flyr i denne suppa der oppe. Men prøve taking er ikke min side. Vet ikke hvordan man kan ta prøver der ei heller om det er mulig.

Men om vi ser etter beviser er jo dette en mulighet og faktisk mulig og få til på en eller annen måte. Om noen kjenner noen som er flymekanikere eller lign er det jo ikke umulig at de kan få tilgang til dette.

Terje