Du leser nå
Nyhetsspeilet TV: Chemtrails-aktivister i 1. mai-toget

1 minutt lesetidNyhetsspeilet TV: Chemtrails-aktivister i 1. mai-toget

Norge under angrep.

En 2 manns hær på oppdrag for å opplyse folket om NATO’s krig mot den norske befolkning.

Youngstorget, Oslo: Strålende sol og ikke en eneste sky i sikte, heller  ingen chemtrails.  Det er arbeidernes dag så chemtrails-pilotene har fri i dag de også. Vi satt opp vår «Stopp Chemtrails» banner til høyre for talestolen, sikret den godt med hyssing og håpet på at «tankepolitiet» ville la den stå ifred. Det kan virke som om de også hadde fri idag.

Youngstorget ble fort fylt med mennesker. Det var fritt fram for alle meninger: «NORGE UT AV NATO», «STOPP FOLKEMORDET I SRI LANKA», «BOIKOTT ISRAEL – STØTT PALESTINA» og «SLUTT PÅ USA’S KRIGFØRING I VERDEN». Var noen av de få parolene som var å finne blandt tilskuerne. Det ble holdt appeller og folk jublet. Folket stod samlet og i et par sekunder føltes det som verdensrevolusjonen; var i ferd med å starte her og nå.

Vi så Jens Stoltenberg, og utsiktene for verdensrevolusjonen ble dyster. Men noe «sprell» klarte vi å finne på. Vi tok med vår «JA TIL REN LUFT – STOPP CHEMTRAILS» banner, og stelte oss rett under talestolen hvor Stoltenberg skulle holde apell. Vi var kun  noen få meter fra den elskede og hatede statsministern.

Et håp og tro på at budskapet vårt nådde frem. Idag var vi to, neste gang er vi forhåpentligvis flere.

Du kan laste ned flyersen vi brukte HER. Help us spread the word!

Se video.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
86%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
14%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

Kommentarer

73 kommentarer på "Nyhetsspeilet TV: Chemtrails-aktivister i 1. mai-toget"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste