Du leser nå
Nyhetsspeilet TV presenterer: Per-Aslak Ertresvåg

1 minutt lesetidNyhetsspeilet TV presenterer: Per-Aslak Ertresvåg

Vi tok med kamera og møtte mannen bak bøkene "Makten bak makten" og "Sov mitt lille Norge"

Vi tok med kamera og møtte mannen bak bøkene «Makten bak makten» og «Sov, mitt lille Norge» i Studentersamfunnets hus:

De som har lest bøkene hans kan være enige; Per-Aslak Ertresvåg fortjener en statue for sin innsats med å lyse opp deler av mørket hvor makten korrumperer i det skjulte. Han er den gode, vise mann som har samlet sammen en rekke historier fra ulike mennesker som har møtt på «hemmeligheter» untatt fra offentligheten. Det er ikke en hemmelighet at de som leser SOV, mitt lille Norge for første gang, ender opp med en sykemelding. Informasjonen endrer øyeblikkelig virklighetsbildet til leseren, og tar leseren med på en reise i det «perfekte demokratiets» underverden. Spørsmålet er om man godtar slike fakta, eller om man lurer seg selv til søvns igjen.

Per-Aslak sier det selv: «Jeg håper noen kan komme til meg og fortelle meg at de tingene jeg skriver om ikke er sant.»

Hvis jeg nå var Morpheus fra filmen The Matrix, ville «the red pill» vært boken til Per-Aslak og «the blue pill» vært VG.

Vi har også fått et «suprise-intervju» med PST-sjef Jørn Holme, utenriksministeren, og sjefredaktør for Morgenbladet, Alf van der Hagen.

Se del 1 her:

http://www.youtube.com/watch?v=LDcdSM5CCiY

Del 2:

http://www.youtube.com/watch?v=sqhbhg1-eZ0

Del 3:

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ_01Jdf5ro

Del 4:

http://www.youtube.com/watch?v=Sx-htvT8TzE

Nanochip og Morgenbladet :

http://www.youtube.com/watch?v=kaFAxL0bU-A

Det er 9 deler totalt, resten finner du på Youtube-kanalen.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

17
Kommentarer

avatar
12 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
FalconUlvenUrsusBrandulphgrethe Recent comment authors
Nyeste Eldste
Mooore
Abonnent
Mooore

Herlig! Jeg gikk desverre glipp av Per-Aslak på Chateau Neuf i forrige uke, så dette ser jeg virkelig frem til å se ikveld!

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Jeg er dine øyner der du ikke ser Moore. Desverre var det ikke mange som dukket opp selv om det var en haug med mennesker i hele bygget! En eller annen merkelig grunn førte til at reklameplakatene ikke hadde blitt satt opp ,for en uke siden. Some want wanted them down? Or share coincidence?

Heldigvis fikk vi filmet han så oppmøte er vell allerede passert 140 på Youtube Kanalen..

Litteraturhuset bør være full hvis denne mannen skulle dukke opp. Om dette var Ringenes Herre hadde han vært Gandalf the white :) Han er oppimot 80 år snart og gir seg ikke.. Og drevet med journalistikk i over 40år, høyst utdannet internasjonalt og nasjonalt, korrespondent i brussel, sjefsredaktør for norske IPS, startet flere aviser bla. «Vår framtid» og mye mer.

Er det noen som vet hva som skjer i Norge akkurrat nå, med en respektive bakgrunn , så er det denne mannen.

torkel
Abonnent

Tusen takk for denne artikkelen! Fikk url fra kompis isted og må se jeg ble fryktelig glad over å se norske artikler som omfatter dette, jeg har savnet det stort. Alt jeg har sett om USA, UK og andre store land har tydet på dyp korrupsjon med dypt menneskehat i utførelsen. Har aldri fanget opp noe av forholdene i Norge, men har for lengst skjønt at dette også må skje her. Er det andre informasjonskilder enn denne forfatteren som er verdt å titte på?

Takk igjen.

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Bare hyggelig torkel. Det skulle bare mangle. Første boken makten bak makten tar for seg det internasjonale, den siste boken omhandler det norske kontinentet og det er en trist bok å lese, men det skjer like mye korrupsjon her i Norge, som det gjør hos mugabe sitt land.

Det er mye bra å lese på siden her, du har alt fra alle kanter. Gå igjennom Samfunn – Tabulistene er en slager og har allerede fått høre fra Dagbladet at det er god underholdningsverdi å lese nyhetsspeilet. artig med konspirasjonsteorier.. hehe

Chemtrails – Hva stod det på veggen og fugler som faller fra himmelen må også leses

Pompel
Abonnent
Pompel
OJO
Abonnent

Nå skal ikke jeg være kverulant her åsso. Men noe av grunnen til at VG er «the blue pill» kan ha noe med at til og med med VGTV har 1000 ganger høyere teknisk kvalitet enn denne videoen.

Greit nok at bildet har er vassent, matt og grått. Samt water vinkelen her så skeiv at det ser ut som kameraet skal falle i gulvet, så betyr ikke det så veldig mye egentlig. Det er er jo hva han sier som betyr noe.

Men sånn seriøst. Skal dere i nyhetspeilet måle dere opp såkalt «Seriøs» media, så må dere lære dere å sette opp et skikkelig intervju. Lyden er utrolig dårlig, hører veldig lite av hva han sier med mindre jeg skrur opp volumet, Og bakgrunns støyen i tillegg.

Fra hva jeg dømme så har dere brukt den interne micn på dette billig kameraet.

Råder dere: Til neste gang, velg et lokale med minimalt med akustikk, helst ingen. Viss det ikke går, så iallefall fiks en ekstern mic(gjør det uansett) og sett den så nærme den som taler.

Når det kommer til bildet så er ikke det så viktig. Men bruk stativ, og sett det i 99.9% water. Det gjør ingenting om kameraet er «billigt».

Men sett gjerne opp godt med lys viss det er mulig. Lys betyr 70% for billedkvaliteten. Arbeidslys på stativ fra Europris kan fungere ypperlig. Men kan så klart sjenere den som blir intervjuet. Og ja som sagt. Skal personen ikke presentere noe. Men bare tale, så er jo ikke billedet så viktig. Men skader jo ikke å bruke litt tid for å lage en produksjon med mye mer verdi hved å sette ting opp skikkelig. Tar ikke så mye energi å gjøre det.

Mvh Hobby videograf.

Brandulph
Skribent

Tja, OJO, der har du gitt en mild dom. Lyden er så elendig, at jeg ga opp.

OJO
Abonnent

Ellers konge at dere går ut og lager TV og disse gjemte emnene;)

Stå på!!!

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

I got is Ojo! Takk for tips, jeg hadde stativ faktisk men jeg glemte den. Og hva mener du Billigkamera? Jeg betalte 4tusen for den! 80GB hardisk Sony 60x Optisk zoom perfekt for å komme nærme flyene.

Også er den ganske liten, kan ha den i lomma i tilfelle du trengern. Eller liggende i Bilen. Ekte aktivist kamera.

Vi skal bli bedre Ojo!

Helt sant at hvis vi skal bli et «seriøst» medium må det være profesjonelt.

da9el1
Abonnent

Dette virker som en bra side! Props til deg for at du står på Armin! En ting jeg lurer på hvis du kan svare, hvorfor er det ingen artikkel om Codex Alimentarius her? Jeg mener, burde ikke det vært smellt opp på «forsiden» eller noe sånt iogmed at denne «Mat Koden» trer i kraft i midten av desember?:P Det er vel mye vi kan gjøre for og stoppe den er det ikke?

da9el1
Abonnent

«Hvis jeg nå var Morpheus fra filmen The Matrix, ville “the red pill” vært boken til Per-Aslak og “the blue pill” vært VG»

HaHAHAaa ROFL! FUNNY GUY:P

Armin Bahrami
Abonnent

Jo det mye vi kan gjøre for å stoppe den. Sjekk http://www.helsefrihet.no

Det er en codex konferanse i Oslo 2mai. Det blir stort, og forhåpentligvis et par måneder senere får vi samlet opp et demonstrasjonstog.

Jeg må også ut å finne noen stortingsrepresentanter og spørre hva dem syns om Codex alimentarius. Det er valgår, det er viktig å vite hvem som mener hva.

Skal skrive en artikkel om Codex så fort jeg får tid . takk for at du minte meg på det.!

grethe
Abonnent
grethe

Helt enig med OJO! Både når det gjelder forbedringspotensialet for kvaliteten på filmen OG at dere er flinke og må stå på! Noe jeg også bemerker meg, er at du vil oppnå større gjennomslagskraft om du holder deg saklig og korrekt. For eksempel når du skriver «Look it up I tell ya, look up» i den 5. videoen, så mister videoen litt kredibilitet. Dette er dog unntaket! Dere har vært kjempeflinke med å få i stand en side som virkelig ser anstendig ut, og med mange interessante artikler. Flott!

Ursus
Abonnent
Ursus

Wow. Blir off-topic dette, men registrerer at NS har blitt deadmeat, er jo nesten ingen oppdateringer her, og det som kommer er mest newage crap. Er det mange lesere her? Ti-tyve? Det jeg trodde skulle bli en omfattende site, er blitt en dead-end. Er vel kanskje et tegn på at Norge ikke er klar for NS og dets avsløringer. No surprice bytheway, Norge er et land av Dårer. Er plenty interessant stoff som kommer frem i dag, men nesten intet er å lese her, shame!

Ulven
Abonnent
Ulven

What’s news, Ursus? Nye varsler for hva som er i gjære for 2012?

Følger ikke med på MSmedia, for mye pjatteprat og for lite substans med kjøtt i.

Ursus
Abonnent
Ursus

What’s news? Hva med dette? http://www.cfr.org/iran/time-attack-iran/p26875 Mitt forrige innlegg var myntet på alle de som drev denne spot tidligere, hvor er de blitt av? Veldig bra at Ulven et al fortsatt holder koken, men det er for få. Når det gjelder MSmedia, så er mitt tips; ignorer dem, men det er nyttig lesning, såfremt du ser det som den propaganda det faktisk er :)

Falcon
Abonnent
Falcon

Planen om etablering av stor-israel er gammel, har ikke noe med sikkerhet å gjøre

Massiv løgnpropaganda fra dagbladet http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/libya-knust-neste-er-syria-og-deretter-iran/comment-page-6/#comment-79233