Du leser nå
Amerikanske stater har erklært uavhengighet

Under ett minutt lesetidAmerikanske stater har erklært uavhengighet

6 stater skjermer sine borgere mot den føderale regjeringens finansielle overgrep.

6 amerikanske stater har erklært uavhengighet under konstitusjonens 10. amendment. Statene er New Hampshire, Montana, Oklahoma, Washington, Arizona og Missouri.

Dette er ikke slett så dramatisk som det umiddelbart kan synes. Det er likevel et klart varsel til Obamas regjering og kongressen om at USA kan gå i oppløsning om krisepakken vedtas.

Disse statene ser det i så fall som sin plikt i henhold til konstitusjonen å skjerme sine borgere mot det de oppfatter som den føderale regjeringens finansielle overgrep.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

6 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *