Du leser nå
NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams

3 minutter lesetid

Robbie Williams


NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams

Sensur av pressen i Norge.

Den kjente artisten Robbie Williams har nettopp vært på UFO-observasjon i USA. NRK nekter å kjøre et innslag på saken da de ikke er tillatt å dekke innslag om UFO i nyhetsbildet i Norge.

Robbie Williams har i et tidligere intervju med The Guardian snakket varmt om nettstedet AboveTopSecret.com og sin overbevisning om at det finnes UFO-er med intelligent liv.

Det har vært stille fra han siden slutten av 2006. Nå har han blitt oppslukt av UFO-er og utenomjordisk liv. For å samle inn bevis har han og Jon Ronson tidligere i år vært i ørkenen i Nevada for å observere fenomenet.

Jeg har brukt svært mye tid hjemme og på internett på nettsteder som AboveTopSecret.com, sier Robbie Williams. Jeg ønsker å gjøre noe. Jeg ønsker å dra ut og møte disse folkene. Jeg vil være en del av dette. Jeg ønsker å gjøre noe utenom å ligge i senga og se på nyhetene. Og det starter med UFO-konferansen i Laughlin, Nevada. Vi kan høre om folks vitnemål om bortføringer av utenomjordiske vesener. Det er visstnok en hel familie med bortførte folk som kommer til å være der.

NRK ikke tillatt å dekke nyheten

På en reise til USA for to uker siden fikk Robbie med seg en tur til Trout Lake i Washington med folket bak nettstedet AboveTopSecret (ATS). På lokasjonen Gilliland Ranch gjorde de en rekke observasjoner på fenomener som ikke umiddelbart kan forklares på en rasjonell måte annet enn å bli definert som UFO. Robbie Williams fascinasjon for UFO-er og hans nylige besøk i USA burde være en stor nyhet for tabloidene.

Derfor tok tipseren av denne artikkelen, Peter, som personlig kjenner innehaveren av ATS og ringte NRK for å tipse de om saken. Når han fikk svar hos NRK spurte han om de var interessert i å kjøre en nyhet på dette. Han ble satt over til en person hos NRK som nektet å presentere seg. Meldingen han fikk var følgende:

Vi er ikke tillatt å dekke innslag om UFO i nyhetsbildet i Norge.


Journalistene i NRK-bygget har tydeligvis pålegg fra Staten om å skjule utvalgte nyheter for folket i Norge.

Sensur av pressen i Norge

Peter ble videre strengt oppfordret til ikke å ringe flere ganger om slike saker. Og dermed ble samtalen avbrutt av ansvarlig person hos NRK. Ut fra at ingen andre nyhetsredaksjoner i Norge har skrevet om saken så må man anta at Staten praktiserer sensur av pressen i Norge.

Man kan kun spekulere på hvorfor NRK har et slikt pålegg, men man kan jo lure på om Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har gitt NRK dette pålegget. PST har jo som kjent et tett samarbeid med CIA. Ansvaret ligger dog hos Staten for denne sensuren. For å si det enkelt så kan ikke pålegget komme fra noen andre steder.

Den kjente journalisten Larry King er derimot tøff nok til å kjøre innslag om UFO-observasjoner. Les mer om det i innslaget Larry King avslører UFO-hendelser.

Robbie Williams observerer UFO i USA

Uansett spekulasjoner, nedenfor kan du se videoer fra observasjonene som ble gjort av Robbie Williams.

AboveTopSecret.com And Robbie Williams Investigate UFOs at Gilliland Ranch (audio & video).

Se også forumtråden Robbie Williams’ Sightings – In his own words.

Robbie Williams svarer her på spørsmål i forumet under brukernavnet chrisonabike. Bildet ovenfor beviser at dette er autentisk. Mark er redaktøren bak nettstedet ATS (AboveTopSecret).

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
61%
Opplysende
26%
Inne på noe
4%
Usikker
0%
Dårlig
9%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

10 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *