Kosmos
Du leser nå
NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams
Skrevet av
Frank Aune09. 01. 2009
robbiewilliamsmic
6382 5752 7

NRK nektes UFO-innslag med Robbie Williams

Av Frank Aune09. 01. 2009
Sensur av pressen i Norge.

Den kjente artisten Robbie Williams har nettopp vært på UFO-observasjon i USA. NRK nekter å kjøre et innslag på saken da de ikke er tillatt å dekke innslag om UFO i nyhetsbildet i Norge.

Robbie Williams har i et tidligere intervju med The Guardian snakket varmt om nettstedet AboveTopSecret.com og sin overbevisning om at det finnes UFO-er med intelligent liv.

Det har vært stille fra han siden slutten av 2006. Nå har han blitt oppslukt av UFO-er og utenomjordisk liv. For å samle inn bevis har han og Jon Ronson tidligere i år vært i ørkenen i Nevada for å observere fenomenet.

Jeg har brukt svært mye tid hjemme og på internett på nettsteder som AboveTopSecret.com, sier Robbie Williams. Jeg ønsker å gjøre noe. Jeg ønsker å dra ut og møte disse folkene. Jeg vil være en del av dette. Jeg ønsker å gjøre noe utenom å ligge i senga og se på nyhetene. Og det starter med UFO-konferansen i Laughlin, Nevada. Vi kan høre om folks vitnemål om bortføringer av utenomjordiske vesener. Det er visstnok en hel familie med bortførte folk som kommer til å være der.

NRK ikke tillatt å dekke nyheten

På en reise til USA for to uker siden fikk Robbie med seg en tur til Trout Lake i Washington med folket bak nettstedet AboveTopSecret (ATS). På lokasjonen Gilliland Ranch gjorde de en rekke observasjoner på fenomener som ikke umiddelbart kan forklares på en rasjonell måte annet enn å bli definert som UFO. Robbie Williams fascinasjon for UFO-er og hans nylige besøk i USA burde være en stor nyhet for tabloidene.

Derfor tok tipseren av denne artikkelen, Peter, som personlig kjenner innehaveren av ATS og ringte NRK for å tipse de om saken. Når han fikk svar hos NRK spurte han om de var interessert i å kjøre en nyhet på dette. Han ble satt over til en person hos NRK som nektet å presentere seg. Meldingen han fikk var følgende:

Vi er ikke tillatt å dekke innslag om UFO i nyhetsbildet i Norge.


Journalistene i NRK-bygget har tydeligvis pålegg fra Staten om å skjule utvalgte nyheter for folket i Norge.

Sensur av pressen i Norge

Peter ble videre strengt oppfordret til ikke å ringe flere ganger om slike saker. Og dermed ble samtalen avbrutt av ansvarlig person hos NRK. Ut fra at ingen andre nyhetsredaksjoner i Norge har skrevet om saken så må man anta at Staten praktiserer sensur av pressen i Norge.

Man kan kun spekulere på hvorfor NRK har et slikt pålegg, men man kan jo lure på om Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har gitt NRK dette pålegget. PST har jo som kjent et tett samarbeid med CIA. Ansvaret ligger dog hos Staten for denne sensuren. For å si det enkelt så kan ikke pålegget komme fra noen andre steder.

Den kjente journalisten Larry King er derimot tøff nok til å kjøre innslag om UFO-observasjoner. Les mer om det i innslaget Larry King avslører UFO-hendelser.

Robbie Williams observerer UFO i USA

Uansett spekulasjoner, nedenfor kan du se videoer fra observasjonene som ble gjort av Robbie Williams.

AboveTopSecret.com And Robbie Williams Investigate UFOs at Gilliland Ranch (audio & video).

Se også forumtråden Robbie Williams’ Sightings – In his own words.

Robbie Williams svarer her på spørsmål i forumet under brukernavnet chrisonabike. Bildet ovenfor beviser at dette er autentisk. Mark er redaktøren bak nettstedet ATS (AboveTopSecret).

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Frank Aune

Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er.
7 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til J.A.
Medlem
6 år 8 måneder siden

«Vi er ikke tillatt å dekke innslag om UFO i nyhetsbildet i Norge.»

Kanskje det er en snill måte å si «er du helt fra deg, vi gidder ikke bry oss om avdankede popstjerner med halve Colombia i neseborene!»? Eller kanskje det «ikke er tillatt» på ordre fra kringkastingssjefen? Personen som sendte ut meldingen er vel ikke nødvendigvis den som ranker høyest i NRK-hierarkiet, jeg tviler på at alle nyhetssakene som sendes ut er godkjent fra høyeste hold.

Har Peter prøvd å få kontakt hos TV2?

Profilbildet til Kjetil S
Medlem
6 år 7 måneder siden

J.A.

Det store tema her er kanskje ikke din tolkning av NRK sin holdning til Robbie Williams eller din tolkning av hierarkiet og godkjennelsesprosessen av nyhetssaker i NRK.

At Robbie Williams tror på UFO’er egentlig en verdensnyhet, men blir møtt med taushet i Norsk Media. Kanskje du kan gjøre deg noen tanker om hvorfor?

Profilbildet til Neo
Medlem
6 år 6 måneder siden

Beamer

J.A. foretrekker å benytte hersketeknikker som «Usynliggjøring» og «latterliggjøring» i sine argumenter. Det er de samme teknikkene våre politikere har «universitetsutdannelse» i. Nesten programerte i den retningen er de, og i tillegg til usynliggjøring og latterliggjøring har de;

«Tilbakeholdelse av informasjon»,
«Dobbeltstraff»
Dobbeltstraff skjer når det er galt både det man gjør og det man ikke gjør, altså uansett hva man gjør så er det galt.
«Påføring av skyld og skam»

Profilbildet til Nixo
Medlem
6 år 5 måneder siden

Endel UFOer er sansynligvis hemmelige og noenganger fjernstyrte luftfartøy som benyttes til ovevåkning av egen befolkning frouten også til internasjonal etteretning.

Det dreier seg om VTOL luftfartøyer som har en fasong som gjør det mulig å smyge seg rundt fra sted til sted og hvis fremdriftsmekanismer er skjermet slik at de er nærmest lydløse.

Disse er nokk også operative i Norge.

Myndighetene er livredde for oppmerksomhet om UFO fordi de ønsker å skjule hva som foregår av denne typen aktivitet.

Profilbildet til smurfen
Medlem
6 år 4 måneder siden

At det er mye som blir sensurert av NRK er da ingen bombe…
At hele Norges befolkning skal tvangsvaksinerest ikke bare en men 2 ganger blir ikke nevndt med et ord enda det burde vært århundrets største nyhet for inbyggerene i landet her, ikke et ord om Bilderberger møtene osv men ikke så rart siden Kringkastingssjefen(Propagandaministeren) er medlem der.
Det sier vel i grunnen alt om hvorfor det er sånt..
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=559687
http://www.dn.no/forum/?display=topic&forum_id=1&topic_id=8200

Profilbildet til Terje
Medlem
5 år 3 måneder siden

Det handler ikke om sensur, men om nyhetsverdi…, ufostoff er ikke godt nyhetsstoff, det er underholdning. NRK har sendt flere ufo relaterte programmer gjennom tidene, det var gjennom nrk jeg fattet interessen i min ungdom, at en kjendis har sett en ufo er ikke en nyhet.