Du leser nå
NASAs beste UFO-video

1 minutt lesetid

NASAs forankringslinjehendelse er en av de bedre innsideavsløringer lekket ut fra romfartsorganisasjonen.

Tror du ikke på UFO-er eller har egentlig aldri blitt overbevist? Ta en titt på den meget fascinerende videoen som har sneket seg ut fra NASA og gjør deg opp en ny mening.

NASAs beste UFO-video

En søndag den 26. februar 1996 satte romfartøyet Columbia ut en eksperimentell forankringslinje (tether) ut i kretsløp. Eksperimentet ble kalt Tethered Satellite System (TSS-1R) og hensikten var å forsøke å generere elektrisitet ved å utnytte jordklodens magnetfelt. På grunn av sterk overbelastning så rev forankringslinjen seg vekk fra romfartøyet som resulterte i et mislykket eksperiment.


Et nærbilde av enden på forankringslinjen (til venstre) som en satellitt er tilknyttet.

Utallige flyvende objekter

Astronautene ble bedt om å slå av sine UV-kamera av NASAs bakkestasjon, men de fortsatte allikevel å filme hele fire timer i etterhånd. Det som gjør «The Tether Incident» meget spesiell er de utallige uidentifiserte flyvende objektene (UFO) som helt tydelig er synlig på NASA sitt opptak. NASA selv avviser dette som romskrot og ispartikler.

Elektrodynamiske forankringslinjer kobler romfartøy til andre romsonder i kretsløp og er designet til å benytte jordas magnetfelt i stedet for kjemisk drivstoff for fremdrift. Noen forankringslinjer er spunnet rundt sin egen akse for gyrostabilitet og må derfor motstå vridninger.


Datagenerert tegning av en forankringslinje i kretsløp.

Perfekt referansepunkt på dimensjoner

Forankringslinjen du ser i videoen er hele 20 kilometer lang. Dermed har du en perfekt referanse på dimensjoner når du observerer objektene som passerer forankringslinjen, med unntak av at man ikke vet hvor langt unna i bakgrunnen de er.

Bevis

Videoklippet «NASAs beste UFO-video» er hentet fra DVD-filmen Evidence: The Case for NASA UFOs som har langt bedre kvalitet på videoopptaket enn hva du ser på YouTube. Filmen er forøvrig sponset av skuespilleren Dan Akroyd som står bak denne dokumentarfilmen.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
25%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

10 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *