Du leser nå
Larry King avslører UFO-hendelser

Under ett minutt lesetid

Larry King CNN


Larry King avslører UFO-hendelser

Besøk fra rommet holdes skjult.

Den kjente nyhetsreporteren Larry King avslører at den amerikanske regjeringen holder skjult en lang rekke UFO-hendelser.

Et av de programmene som har eksistert lengst i USA er intervjuprogrammet Larry King Live som sendes på tv-kanalen CNN. Larry King selv er en prisbelønt programleder og journalist. I dette videoinnslaget hevder flere avtroppede høytstående offiserer og overordnede at UFO-er har deaktivert en rekke atomrakettbaser over hele USA. Dette har blitt hemmeligholdt av regjeringen.

UFO-observasjonen på Vandenberg Air Force Base ble filmet, men opptakene ble konfiskert av CIA-agenter.

Mens regjeringen i USA holder alt om UFO hemmelig har den Britiske regjeringen derimot gjort tilgjengelig sine hemmeligholdte UFO-arkiver siden 1970-tallet. Sjekk også artikkelen UK opens its own X-Files for beskrivelse av en rekke observasjoner.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
13%
Opplysende
50%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
38%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

8
Kommentarer

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ZeteraJonnyQLEQKSirusArneLo Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Unrestrained
Anonym

Media har ikke akkurat vært enige med oss før… de har vært opptatt av å fortelle oss hvor gale muslimene er, nå er det alien agendaet som skal pushes.. Dont belive the hype

Sirus
Abonnent
Sirus

Det er jesuittene(vatikanet) som pusher disse ideene. Ja de finnes,men lyver om hva\hvem de egentlig er. Denne filmen gir et mer riktig bilde om hva de er og gjor. Jeg var selv en esoteriker i min tid..ikke naa lenger. Naa er det kun bibelen for meg(adventisme).

http://thepiratebay.org/torrent/5396685/The_Fourth_Kind_DVDRip_XviD-DiAMOND

hanze
Abonnent
hanze

Man tror ikke før man får se det.

Men hvor lenge skal man stå å stirre før man må innse at this is real…

Unrestrained
Anonym

Det er bare å drømme seg bort i stjernene. Så lenge vi glemmer problemene her på jorda er Larry King og CNN fornøyd. Det finnes ikke noe bevis for en UFO, ikke så mye som en skvettlapp eller hjulkapsel. Det samme kan sies om ET’s. Det står ikke i stil til den enorme dekningen ET agendaen får.

ArneLo
Abonnent

Så vidt jeg kan lese så dreier de fleste artiklene her seg om samfunnet vi oppholder oss i. Og det er ikke noe problem for meg å lese BÅDE eksoterisk og esoterisk materialle. Objektive studier av eksoterisk karakter er nok essensielt også progresjon på esoterisk nivå. As above as below..

QLEQK
Abonnent
QLEQK

Hva med Roswell?
De offisielle papirene er sted, dato, år og 7000 sider med sensurerte sider to this day (selv om Clinton gikk ut i 1997 og sa at det var «bare en superhemmelig spionballong»)

That’s SOME balloon!

Jonny
Abonnent
Jonny

Gliser frå øre til øre. Skal vere ganske dum i hovudet (hjernevska) for ikkje å skjønne at vi hadde ein annan «fiende» når vi hadde nok a-bomber til og ta livet av alle «oss» opp til fleire gonger.

Zetera
Abonnent
Zetera

Britene offentliggjør store deler av sine «X-files».
Hundrevis av UFO-historier er lagt ut på nett.

UFO-filene innholder UFO-observasjoner gjort i årene fra 1994 til 2000.
Les her: http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7004548